Si, una recepta d’aquelles bomba! La llet condensada li
dona un sabor increïblement bo i d’aquelles que si no espaviles quan vas a la
cuina a buscar un trosset ja ha volat!
2 c/p d’impulsor
4 ous M
1 llauna petita de llet condensada
50 grams de mantega
Sucre fi
Preparació:
·
Pre escalfar el forn a
180º
·
Fonem la mantega al
microones i la deixem refredar.
·
En un bol posem la llet
condensada i anem afegint i incorporant els ous un a un.
·
Afegim la mantega i tornem
a batre fins que quedi ben incorporada.
·
Tamisem la farina
juntament amb l’impulsor i l’incorporem. Remenem fins que quedi una massa
homogènia.
·
Pintem el motllo amb
mantega i aboquem la barreja.
·
Deixem coure uns 30-35
minuts fins que sigui cuit (si pot ser, el forn amb funció ventilador).
·
Retirem i el deixem
refredar al damunt d’una reixeta. Quan sigui freda posem pel damunt el sucre
fi.
Bon profit!
Espera'm, que vinc!! Quina gana m'ha entrat...
ResponEliminaPetonets i bon cap de setmana!
Sandra
A punt per esmorzar, em ve molt de gust!
ResponEliminaOtro teocito para mí!!! Estoy con el café, qué jugoso se ve
ResponEliminala bomba de bueno seguro,y mas con leche condensada
ResponEliminapeto
Que bueno, que corte que todo...ya tengo el bizcocho de esta semana.
ResponEliminaSaludinos
No l´he fet mai,però el tall es molt temptador. Qualsevol dia d´aquests caura... petons, i bon cap de setmana.
ResponEliminaOstres! Fa dies que tinc un potet de llet condensada a la nevera i ara ja tinc la manera d'utilitzar-lo. Gràcies per la recepta!
ResponEliminaPel que fa la Sacher, la temperatura és de 170º durant 2 minuts. La veritat és que no sé si queda més brillant o no. Li vaig ficar i va quedar bonic. Jo creia que amb l'escalfor, la xocolata acabaria tota a la plata i, però no va ser així.
Una abraçada!
Tiene que estar de pecado, qué color y te tierno se ve. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaJo al primer mos ja m´espavilo de tenir-me més, je, je ,je...Es veu super esponjosa.
ResponEliminaOh, la meva mare feia un molt semblant i era boníssim, com tu dius, si et despistabas una mica havia volat. Aquest m'ho guardo ;-)
ResponEliminaPetonets
Wow ....... que rico! ¡Qué hermoso!
ResponEliminaLas recetas son deliciosas con leche condensada,
Es cuadros hermosos, perfectos!
Buen fin de semana!
besos
Quines fotos tan maques, fa goig de veure aquesta coca. Es cert la llet condensada li dona molt bon sabor.
ResponEliminaPetons.
Vaya fotos, vaya coca más buena y los frutos rojos quedan preciosos.
ResponEliminaBesets
Aquesta l'hem de tastar. Quan li digui a l'Annie que es de llet condensada amb el que li arriba a agradar!!!
ResponEliminaPetoents guapa
Quina pinta mes bona.
ResponEliminaEl tall espèctacular i a més fà cil de fer.
Amb el teu permis, el copio.
Petons
Creo que a esta coca ha de ser imposible resistirse. Y me lo imagino por la mañana con una taza de té.....
ResponEliminaJo no sóc molt amant de la llet condensada perquè la trobo molt dolça, però segur que així en coca deu valer la pena!, prenc nota!
ResponEliminaNunca he utilizado la leche condensada para hacer bizcochos. pero por lo que veo queda de maravilla, así que me anoto tu receta. Un beso,
ResponEliminaMadre mía que desayuno me daba yo con tu bizcocho. No me puedo resistir a la leche condensada, me encanta y no me podría resistir a tu bizcocho, es una delicia
ResponEliminaBesos y muy feliz domingo
Cremós, dolcet, esponjós...mmm.... ara mateix en menjaria un bon tall per esmorzar!
ResponEliminaTota una temptació esponjosa.
ResponEliminaMe'l menjaria ara mateix.
Ohh quina textura!! M'encanta com t'ha quedat, tot i que no sóc gens amiga de la llet condensada, jeje. Això sí, si m'ho poses per a berenar i no em dius que en porta ho provo segur, és que te una pinta... impressionant!
ResponEliminaPetonets!!
Yo hago uno parecido y es la bomba!! pero también de rico, jejejejej
ResponEliminaBesitos
Que esponjós que sembla, que bo!
ResponEliminaMarta
Quina bona pinta!!!!! Ja se com utilitzar el pot de llet condensada que tinc fa dies i nomsabia que fer-ne...
ResponEliminaPetonets.
Es veu molt esponjós!Fa molt de temps que no menjo llet condensada i m'agrada molt.
ResponEliminaBomba? Perquè? ja,ja,ja
Molts petonets.
Ara he d'anar a la carnisseria a comprar el dinar, i com tinguin llet condensada ja sé què berenarem avui!!!
ResponEliminapetonets
quin tall Eri!! ha d'estar bonísssssssssssima. Ets una artista. molts petonets
ResponEliminaLa he fet dues vegades ara fa temps! és un èxit assegurat! Ummm
ResponEliminaAquest va ser el primer coc que vaig publicar al bolc i es practicament l'unic que menja el meu marit.
ResponEliminaUn petonet
Eri, aquesta coca ha de ser bona amb ganes. Jo que sempre tinc pots de llet condensada a casa, el faré aviat.
ResponEliminaNani
Avui no se si cel-lebreho alguna cosa, però he vist varies receptes d'aquestes...
ResponEliminaUn petonet
Que pinta tan estupenda, me encanta la textura así densita, riquísimo te ha quedado y con ese toque de color, la foto se ve atómica.
ResponEliminaun besazo, guapísima
delizioso questo cake! complimenti, un bacio :)
ResponEliminaEsta tarde mismo estoy comprando un bote de leche condensada, porque se ve sencillo e imagino que el gusto será extraordinario ;)
ResponEliminaAbrazos
Que n'ha de ser de bona aquesta coca, com que m'imagino que deu haver volat ràpid, no em quedarà més remei que fer-la jo a casa ;)
ResponEliminaEri no volia entrar a mirar aquest pastís tan bó, estic segura que serà la meva perdició.
ResponEliminaPetons
Boníssiiiiiiiimmm!!
ResponEliminaQuina gana!!! Que bó!!!
Marxo, no puc mes!!
Per esmozar i per berenar, esponjós i dolç. Perfecte.
ResponEliminaMenut festival! He estat veient només les imatges de tots els pastissos, aquesta combinació de botifarra i bolets... i jo he estat mirant de reüll. El que és una col lecció de temptacions.
ResponEliminaQuè maco t'ha quedat!! l'he fet una vegada i ens va agradar molt!! Ja vaig rebre les xocolates de la Nestlé, Gràcies! bona setmana!
ResponEliminaAi nena! quina pinta té aquesta coca... t'agafaba un bocinet per postres ;). Petonets.
ResponEliminaBrutal aquesta coca. ÉS que m'imagino un tall a les meves mans ara. Buff, quin volum, quina esponjositat.
ResponEliminaFa molt temps n' havia fet un semblant i era boníssim. A veure si el torno a fer que me n' has fet venir ganes.
ResponEliminaQue delicia con leche condensada ummmmmmmm, besos.
ResponEliminaIdeal para un buen cola cao.
ResponEliminaBss
Hola Eri guapa tu
ResponEliminaTens tota la raó a casa passa el mateix, per això la faig amb el doble d´ingredients, així dura una mica més, je,je
Espero que estiguis be, mil petonets Susanna