divendres, 27 d’abril del 2012

Variat de bolets i botifarrons, sobre poma a la planxa



El dia que vam anar a l’Alimentària amb la Neus, el Miquel, la Margot i la Silvia, a Morcillas Rios ens van obsequiar amb alguns dels seus productes.

Els botifarrons els he preparat amb el plat que avui us ensenyo. Una manera diferent de
menjar-los... tot i que sols estan boníssimis!!!

Ingredients:
500 grams de variat de bolets
1 paquet de botifarrons
40 grams de pinyons
Un pessic de sal de ceps
100 ml de vi blanc
Formatge parmesà
Pomes golden
Oli d’oliva

Preparació: 

·         Posem l’olia la cassola i fregim els pinyons. Afegim els bolets i els fregim. Quan estiguin fets, afegim els botifarrons i els deixem coure un parell de minuts. Afegim la sal de ceps i el vi blanc. El deixem reduir.
·         Pelem i tallem la poma a làmines i els hi traiem el cor. Les passem per a la planxa.
·         Servim el plat, posant 2/3 rodanxes de poma. Al damunt el variat de bolets i els botifarrons i ratllem el formatge. Servim calent.


Bon profit!

21 comentaris:

  1. A mi m'agrada molt aquesta combinació de la poma amb els botifarrons, els de la marca Ríos surten molt bé, no repeteixen gens.
    Petons i bon cap de setmana maca.

    ResponElimina
  2. La poma i el butifarró es una combinació amb éxit garantit si a sobre hi ha bolets es un 10 /10

    Un petonet

    ResponElimina
  3. Molt i molt bó, les fotos xulisimes!!!

    ResponElimina
  4. la manzana con las morcillas ligan a la perfección pero con setas ,piñones,vino,parmesano y esa sal de ceps es ya el sumun de bueno,me encanta¡¡
    bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
  5. Acabo de ver a Neus y Miquel, menudos planes tan buenos os montáis!

    ResponElimina
  6. Que bo Elen, encara tinc alguna conserva de bolets, i morcillas evidentment també ja ja!!! així que la posaré en pràctica, m´agradat molt que porti pomes!!! Bon pont!!! petonets

    ResponElimina
  7. Un plat senzill i deliciós, té una pinta sensacional!

    Avui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, et portem unes postres o berenar de fruita, un flam de coco. Et convidem a entrar-hi i a dir-hi la teva!

    www.esfruita.com/assessorem/flam-de-coc

    ResponElimina
  8. Una molt bona manera de preparar els botifarrons, per ser un plat gairebé de festa.
    Amb el teu permís m’emporto la recepta doncs al Miquel l’agraden molt.
    Petons

    ResponElimina
  9. Hola Eri, guapa tu

    només dic HUMMMMMMMMM, UNA FOTO DE SUPER 10

    mil petonets i bon cap de setmana Susanna

    ResponElimina
  10. qué mezcla tan rica, es una delicia
    Bess

    ResponElimina
  11. ja li he dit a la silvia que us ho passeu molt be!!! ;P un bon aperitiu. petonets reina

    ResponElimina
  12. Els que vam estar a Alimentària hauriem d'haver fet una trobada. Molt bones fotos.
    Nani

    ResponElimina
  13. Quina sort aquest regal, a mi no me'l van fer ;)
    Ha de quedar un guisadet boníssim, amb una combinació d'ingredients molt del meu gust.

    ResponElimina
  14. Ideal combinación, deliciosa, adoro las morcillas con manzana.
    Una foto increíble!!
    Besines
    Nieves

    ResponElimina
  15. Quin goig que fan aquests platets que heu presentat avui, Que quedem el dia 1 no????

    Un petonet

    ResponElimina
  16. Que malos que sois, jejejeje tengo los dientes que me chirrían de la envidia !!
    La combinacion riquisima y la presentación perfecta...
    Besitos

    ResponElimina
  17. Al meu poble hi ha una carnisseria que fa un botifarrons boníssims, jo si no son d´allí no en menje de cap altre lloc.
    Molt bona la recepta

    ResponElimina
  18. Fa moltíssim que no menjo botifarrons. Sempre dic que no m'agrada la carn i aquestes coses m'agraden, aix!
    Una combinació que ha d'estar boníssima i que fa temps que em té intrigada.
    Petonets i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  19. Me encanta esta combinación de sabores, tiene que ser una delicia comerlo. La próxima vez avísame.
    Besos, guapa

    ResponElimina
  20. Molt bona combinació de sabors. La poma combina molt bé amb els botifarrons.

    ResponElimina
  21. Que delicia madre mía, cada día pones mejores recetas huuuuuu!!! Besos.

    ResponElimina