El dia que vam anar a l’Alimentària amb la Neus, el Miquel, la Margot i la Silvia, a Morcillas Rios ens van obsequiar amb alguns dels seus
productes.
Els botifarrons els he preparat amb el plat que avui us ensenyo. Una manera diferent de
menjar-los... tot i que sols estan
boníssimis!!!
Ingredients:
500 grams de variat de bolets
1 paquet de botifarrons
40 grams de pinyons
Un pessic de sal de ceps
100 ml de vi blanc
Formatge parmesà
Pomes golden
Oli d’oliva
Preparació:
·
Posem l’olia la cassola i
fregim els pinyons. Afegim els bolets i els fregim. Quan estiguin fets, afegim
els botifarrons i els deixem coure un parell de minuts. Afegim la sal de ceps i
el vi blanc. El deixem reduir.
·
Pelem i tallem la poma a
làmines i els hi traiem el cor. Les passem per a la planxa.
·
Servim el plat, posant 2/3
rodanxes de poma. Al damunt el variat de bolets i els botifarrons i ratllem el
formatge. Servim calent.
Bon
profit!
A mi m'agrada molt aquesta combinació de la poma amb els botifarrons, els de la marca Ríos surten molt bé, no repeteixen gens.
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana maca.
La poma i el butifarró es una combinació amb éxit garantit si a sobre hi ha bolets es un 10 /10
ResponEliminaUn petonet
Molt i molt bó, les fotos xulisimes!!!
ResponEliminala manzana con las morcillas ligan a la perfección pero con setas ,piñones,vino,parmesano y esa sal de ceps es ya el sumun de bueno,me encanta¡¡
ResponEliminabon cap de setmana
peto
Acabo de ver a Neus y Miquel, menudos planes tan buenos os montáis!
ResponEliminaQue bo Elen, encara tinc alguna conserva de bolets, i morcillas evidentment també ja ja!!! així que la posaré en pràctica, m´agradat molt que porti pomes!!! Bon pont!!! petonets
ResponEliminaUn plat senzill i deliciós, té una pinta sensacional!
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat, et portem unes postres o berenar de fruita, un flam de coco. Et convidem a entrar-hi i a dir-hi la teva!
www.esfruita.com/assessorem/flam-de-coc
Una molt bona manera de preparar els botifarrons, per ser un plat gairebé de festa.
ResponEliminaAmb el teu permís m’emporto la recepta doncs al Miquel l’agraden molt.
Petons
Hola Eri, guapa tu
ResponEliminanomés dic HUMMMMMMMMM, UNA FOTO DE SUPER 10
mil petonets i bon cap de setmana Susanna
qué mezcla tan rica, es una delicia
ResponEliminaBess
ja li he dit a la silvia que us ho passeu molt be!!! ;P un bon aperitiu. petonets reina
ResponEliminaEls que vam estar a Alimentària hauriem d'haver fet una trobada. Molt bones fotos.
ResponEliminaNani
Quina sort aquest regal, a mi no me'l van fer ;)
ResponEliminaHa de quedar un guisadet boníssim, amb una combinació d'ingredients molt del meu gust.
Ideal combinación, deliciosa, adoro las morcillas con manzana.
ResponEliminaUna foto increíble!!
Besines
Nieves
Quin goig que fan aquests platets que heu presentat avui, Que quedem el dia 1 no????
ResponEliminaUn petonet
Que malos que sois, jejejeje tengo los dientes que me chirrían de la envidia !!
ResponEliminaLa combinacion riquisima y la presentación perfecta...
Besitos
Al meu poble hi ha una carnisseria que fa un botifarrons boníssims, jo si no son d´allí no en menje de cap altre lloc.
ResponEliminaMolt bona la recepta
Fa moltíssim que no menjo botifarrons. Sempre dic que no m'agrada la carn i aquestes coses m'agraden, aix!
ResponEliminaUna combinació que ha d'estar boníssima i que fa temps que em té intrigada.
Petonets i bon cap de setmana.
Me encanta esta combinación de sabores, tiene que ser una delicia comerlo. La próxima vez avísame.
ResponEliminaBesos, guapa
Molt bona combinació de sabors. La poma combina molt bé amb els botifarrons.
ResponEliminaQue delicia madre mía, cada día pones mejores recetas huuuuuu!!! Besos.
ResponElimina