La Tere del bloc Terecetario està de concurs per l’aniversari del seu primer any del bloc. Demà acaba el termini de presentació de les receptes, però encara hi esteu a temps si voleu participar!
Veureu que a las bases del concurs, el que ens demana
la Tere és que hi hagi d’alguna manera, com vulguem una T reflectida a la
recepta.
Jo he fet una mousse de Tres Sabors i Tres Textures: galeta,
iogurt i gerds. La T l’he feta amb xocolata!
Espero que us
agradi!
Ingredients
per a 4 unitats d’un cèrcol de 8cm:
90 grams de galetes tipus Digestive40 grams de mantega sense sucre
30 grams de perles de xocolata
2 iogurts grecs
60 grams de sucre (o al gust)
200 ml de nata de 35%MG
2 fulles de gelatina
Gerds
Decoració:
Xocolata negre “Nestlé Postres”.
Cacau pur en pols
Preparació:
·
Posem al voltant del
cèrcol acetat i el lliguem ben pressionat amb celo. Retirem el cèrcol i repetim
l’operació amb els altres tres.
·
Fonem la mantega, triturem
les galetes fins deixar-les pols. Ho barregem amb les perles de la xocolata.
Deixem a la nevera.
·
Posem els cèrcols de l’acetat
al damunt d’una safata i anem omplint-los amb la barreja. Aixafem amb una
cullera fins que quedin plans.
·
Posem la gelatina a
refredar amb aigua (uns 10 minuts).
·
En un bol barregem els
iogurts i el sucre. Muntem la nata. Posem la gelatina escorreguda i ½ c/s d’aigua
al microones 2 o 3 segons fins que es desfaci. L’afegim als iogurts. Afegim la
nata amb moviments suaus a la barreja.
·
Ho posem en una màniga
pastissera a la nevera un mínim de 4 hores.
·
Omplim els cèrcols de la
mousse i tornem a deixar en refrigeració. Millor tota la nit.
·
Retirem els pastissets i
traiem el celo. Per treure’l el millor és tallar amb unes tisores petites de
punta fina on hi ha la juntura del celo. Si cal allisem una mica la mousse amb
una espàtula.
·
Empolvorem amb cacau en
pols i afegim els gerds. Portem a la nevera.
·
Mentre, preparem la decoració
de xocolata: Fonem la xocolata al bany maria o al microones.
·
Quan la xocolata hagi
perdut temperatura la posem en una màniga pastissera i anem fent els nostres
dibuixos al damunt de paper vegetal o acetat i posem a la nevera. Si voleu que
es solidifiqui més ràpid, poseu unes hores abans l’acetat o el paper vegetal a
la nevera.
·
Posem al damunt del
pastisset i ja podem servir.
Bon profit!
Carai, quina bona pinta que te!!!:)
ResponEliminapetons, espero la teva visita
Es un tipus de postres que m'agrada molt, inclús fet en copa i sense base.
ResponEliminaSort al concurs.
Petons i bon cap de setmana.
Una delicia y perfecta mezcla de sabores. Mucha suerte en el concurso. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaPer descomptat que al teu plat de T's no li falten! :-) I bó que ha d'estar!! Per cert, tinc pendent de matar-te, encara ho recordo eh??? jajajajjaja
ResponEliminaPetoneeets
M'agraden molt les mousse de iogurt i la combinació amb els gerds i la xocolata ha de quedar boníssima.
ResponEliminalove the photo's.. have a fabulous delicious day!!
ResponEliminaOoooooh!, que chulada de postre. Suerte!. un beso guapa
ResponEliminaAquestes tres textures tenen una pinta bestial!!! petonets
ResponEliminaAparate de rico, muchas t's, me encanta la presentacion...
ResponEliminaSuerte en el concurso
Besitos
té una pinta bonissima. Després de tants dies sense visitarte veig que cada vegada fas receptes mes bones!! sort en el concurs ;)
ResponEliminaHola estimada i guapa tu
ResponEliminaTe ha quedat de Doble " T", amb els ingredients que porta segur que esta de Pecat Mortal, molt sort, avui, demà i sempre
mil petonets Susanna
Uau Eri!!!!!! que maravilla, me estáis poniendo mala con tanto dulce, besos y suerte en el concurso, besos.
ResponElimina¡Que postre tan tremendo!, con T te lo escribo.
ResponEliminaSuerte en el concurso, no pasará desapercibido por su presentación y por lo bueno que debe estar.
Besets
Uhmmmmmmmmmmm ¡Qué bueno este pastel!!!!!!!!! Una pinta fantástica con las frambuesas.
ResponEliminaFeliz fin de semana
Un pastisset 10!, preciós. No havia vist mai, que un cop preprada la mousse es deixi a la nevera 4 hores, no es qualla?...Veus, sempre n'aprenem!. Una abraçada Eri!
ResponEliminaHola soy nueva que rico es pastelito me duedo por aqui vale
ResponEliminabesos
triple felicitación uno por casa sabor,fantastico Eri
ResponEliminapeto
Que pinta tan deliciosa amiga, te quedó de cine...Besos.
ResponEliminaT'ha quedat niquelat !! La decoració amb la xocolata una passada ,
ResponEliminaLa padrineta
Deliciós! La mousse de iogurt sempre triomfa! M´has donat una idea per estalviar. Jo comprava tants motllos d´alumini com pastissets!!! Ara faré servir el cèrcol d' acetato solament..
ResponEliminaUna pinta magnífica !!!!
ResponEliminaPetonets.
Tot el que hi has posat a la recepta m'agrada i crec que el resultat final sembla molt bo.
ResponEliminasi que ens agrada, i moooolt!
ResponEliminaPTNTS
Dolça
QUERIDA ERI,
ResponEliminaQUE LINDO, QUE DELÍCIA, ADORO RECEITAS QUE LEVAM IOGURTES!
AS FOTOS ESTÃO MARAVILHOSAS E TENTADORAS!
OBRIGADA POR SEU COMENTÁRIO EM MEU BLOG!
PETONS ♥
Molt bones aquestes postres I la presentación un 10 !! .........sort al concours:
ResponEliminapetons
El meu fill quan ha vist la foto m´ha dit: Quan faràs aquest pastís??? Es que te molt bon gust el noi! T´ha quedat fantàstic.
ResponEliminaPEtons
Tres textures i tres sabors, molt original.
ResponEliminaPetons
t'ha quedat espectacular!!!!què boooo!!!petonets!
ResponEliminaMolt maca la presentació. De bo no cal dir-ho, segur que ho és.
ResponEliminaBona cuina
Una presentació de luxe, per una recepta tan bona!
ResponEliminaOhhh Eri quina presentació més bonica!
ResponEliminaNani
Ostres Eli, aixó no te l'havia vist, m'agrada jugar amb textures, ha de quedar boníssim!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Una de les combinacions de postre que més m'agraden!! de totes maneres no sempre trobo receptes que em convencin, però aquesta té super bona pinta! així que la imprimeixo, a veure si quan acabo la feina de la uni (d'aquí un parell de setmanes...)em poso a fer-lo! ja t'ho explicaré ;) petonets
ResponElimina