dimarts, 17 d’abril del 2012

Cullera amb ou de guatlla, foie i ceba caramel•litzada


A casa només se sentia ummm cada cop que algú s’emportava una cullera a la boca. Té l’inconvenient, per a mi, que cal fer-ho al moment i tens a tots esperant, però us asseguro que val la pena. Si no paro, encara estic fregint ous.... Molt recomanable!

Espero que us agradi!

Ingredients:
Ceba caramel·litzada
Ous de guatlla
Sal
Foie
Oli per fregir els ous

Ingredients per a la ceba caramel·litzada:
500 grams de ceba
40 ml d’oli d’oliva
3 c/s de sucre morè

Preparació: 
·         Pelar i tallar la ceba en juliana. En una paella posar l’oli i coure la ceba tapada durant 15 minuts a foc suau, fins que la ceba comenci a transparentar. Remenar de tant en tant.
·         Afegir el sucre morè, remenar i deixar coure uns 10 minuts.
·         Posar una mica de ceba a la cullera, fregir l’ou de guatlla i posar al damunt amb un pessic de sal. Ratllar el foie sobre de l’ou. Servir calent.

Bon profit!

39 comentaris:

  1. No m'estrany que fessin ummm, aquesta combinació té l'èxit assegurat! I la presentació en cullera m'encanta, queda molt elgeant.

    ResponElimina
  2. A casa també agrada molt la presentació amb culleretes...amb el teu permis, l'apunto.
    Petonets.

    ResponElimina
  3. Els sabors de la ceba caramelitzada amb l'ou m'agrada i el foie depèn, però segur que aquestes culleretes estàn per dir "ummm, qué bo".
    Petons.

    ResponElimina
  4. Hay pocas cosas que yo no coma, pero entre ellas está el fioe, y creo que en primera posición... soy una rara indecente ;;)) pero debe ser una exquisitez

    ResponElimina
  5. jo amb una no tindría prou!!!! que bones!!!! Petonets

    ResponElimina
  6. Wuau quina cullereta més bona per sorprenda als convidats.

    Pero jo sé d'un q quan vingui se l'emporta volant....jajaja

    petons

    ResponElimina
  7. Doncs a mi tot el que porti foie m'encanta.... però saps quin és l'inconvenient que jo li trobo?? Que no arribaria a taula! :-P

    Petons maca

    ResponElimina
  8. Mmm quina cullera tan exquisita!! M'encanta! Petons

    ResponElimina
  9. L'has clavat, m'encantat aquesta combinació!!! Ha de ser un vici!!! això ho haig de tastar!!!!
    Petonets i segueixo OOOOOOOOOOOOOOh!!!!!!

    ResponElimina
  10. Uhmm¡¡ una combinacion divina tres ingredienets que casan a la perfección,me encanta
    me la guardo
    peto

    ResponElimina
  11. mmm quina delícia!!! M'encanta el foie i aquesta combinació d'ingredients te tota la pinta de ser una exquisitesa, jeje, això sí, per mi sense ceba jeje.

    Petonets!!!

    ResponElimina
  12. L'únic problema que hi trobo çés si se les van menjant mentres tu les vas fent... quina cosa més bona!
    petonets

    ResponElimina
  13. UN aperetitiu excel.lent i la presentació perfecte !!!

    ResponElimina
  14. i t'extranya sentir ummmmmmmmmmmmmmm? és una combinació boníssima. apuntada!! petonets

    ResponElimina
  15. ummmmmmmmmmmm, yo sin probarlo tambien lo digo!!!
    Besitos

    ResponElimina
  16. Sense comentaris, m'ha semblat sentir-ho a la boca Mmmm

    petonets

    ResponElimina
  17. Los huevos de codorniz dan mucho juego los he comido de varias maneras, pero esta mezcla tiene que ser una exquisitez. Besos.

    ResponElimina
  18. Un aperitivo delicioso, para triunfar en la mesa, al igual que el pastel de arroz anterior, qué cosas más ricas haces. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  19. Bonita presentación y sobr todo muy rica la cucharilla.
    Besets

    ResponElimina
  20. M'encantan aquestes culleretes, jo crec que em passaria tota la vida picant i picant, m'encantan els aperitius...

    Un petonet

    ResponElimina
  21. Eri quin mosset més bó, no he menjar mai ous de guatlla però veient aquesta recepta teva els prepararé per la meva famuly
    Petons

    ResponElimina
  22. La presentació queda molt bé, i bo no cal dir-ho!

    ResponElimina
  23. La combinació de sabors i la presentació, fantàstiques!

    ResponElimina
  24. Quina exquisidesa, tant els ingredients com la presentació!

    ResponElimina
  25. Parece que tengo huevos de codorniz en la nevera, pero lástima no tengo foie, me cachis con lo rica que se ve, besos.

    ResponElimina
  26. Aquesta combinació de sabors deu d’estar boníssima
    Petons

    ResponElimina
  27. A casa també agraden els ous de guatlla però és que no s'acaba mai!;)
    Em trec el foie i m'encanta!
    Petons.

    ResponElimina
  28. ¡¡Pura tentación!! ¡¡Vaya delcia!!

    Abrazos

    ResponElimina
  29. No sóc massa d'ous, però el foie i la ceba... ñammm
    Petons
    Mónica

    ResponElimina
  30. Nena, no se quin dels 3 ingredients principals m'agrada més... tot junt ha de ser un plaer pel paladar!!! ;). Petonets

    ResponElimina
  31. A casa de tant en tant per dinar fem aixó però amb ous de gallines i ens posem com "el quico", que bo!!!!!!!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  32. un mos delicat i saboros... espectacular!!
    feliç Diada

    ResponElimina
  33. Ummmmmmmmm, jo no l'he tasta i no puc parar de dir-ho desde que he vist la presència que fa això i els ingredients que porta. M'encanta.

    ResponElimina