A casa només se sentia ummm cada cop que algú
s’emportava una cullera a la boca. Té l’inconvenient, per a mi, que cal fer-ho
al moment i tens a tots esperant, però us asseguro que val la pena. Si no paro,
encara estic fregint ous.... Molt recomanable!
Espero que us agradi!
Ingredients:
Ceba caramel·litzada
Ous de guatlla
Sal
Foie
Oli per fregir els ous
Ingredients per a la ceba caramel·litzada:
500 grams de ceba
40 ml d’oli d’oliva
3 c/s de sucre morè
Preparació:
·
Pelar i tallar la ceba en
juliana. En una paella posar l’oli i coure la ceba tapada durant 15 minuts a
foc suau, fins que la ceba comenci a transparentar. Remenar de tant en tant.
·
Afegir el sucre morè,
remenar i deixar coure uns 10 minuts.
·
Posar una mica de ceba a
la cullera, fregir l’ou de guatlla i posar al damunt amb un pessic de sal.
Ratllar el foie sobre de l’ou. Servir calent.
Bon profit!
No m'estrany que fessin ummm, aquesta combinació té l'èxit assegurat! I la presentació en cullera m'encanta, queda molt elgeant.
ResponEliminaA casa també agrada molt la presentació amb culleretes...amb el teu permis, l'apunto.
ResponEliminaPetonets.
Els sabors de la ceba caramelitzada amb l'ou m'agrada i el foie depèn, però segur que aquestes culleretes estàn per dir "ummm, qué bo".
ResponEliminaPetons.
Hay pocas cosas que yo no coma, pero entre ellas está el fioe, y creo que en primera posición... soy una rara indecente ;;)) pero debe ser una exquisitez
ResponEliminajo amb una no tindría prou!!!! que bones!!!! Petonets
ResponEliminaWuau quina cullereta més bona per sorprenda als convidats.
ResponEliminaPero jo sé d'un q quan vingui se l'emporta volant....jajaja
petons
Doncs a mi tot el que porti foie m'encanta.... però saps quin és l'inconvenient que jo li trobo?? Que no arribaria a taula! :-P
ResponEliminaPetons maca
Mmm quina cullera tan exquisita!! M'encanta! Petons
ResponEliminaHo he de provar!!!!
ResponEliminaL'has clavat, m'encantat aquesta combinació!!! Ha de ser un vici!!! això ho haig de tastar!!!!
ResponEliminaPetonets i segueixo OOOOOOOOOOOOOOh!!!!!!
Uhmm¡¡ una combinacion divina tres ingredienets que casan a la perfección,me encanta
ResponEliminame la guardo
peto
mmm quina delícia!!! M'encanta el foie i aquesta combinació d'ingredients te tota la pinta de ser una exquisitesa, jeje, això sí, per mi sense ceba jeje.
ResponEliminaPetonets!!!
L'únic problema que hi trobo çés si se les van menjant mentres tu les vas fent... quina cosa més bona!
ResponEliminapetonets
UN aperetitiu excel.lent i la presentació perfecte !!!
ResponEliminai t'extranya sentir ummmmmmmmmmmmmmm? és una combinació boníssima. apuntada!! petonets
ResponEliminaummmmmmmmmmmm, yo sin probarlo tambien lo digo!!!
ResponEliminaBesitos
Sense comentaris, m'ha semblat sentir-ho a la boca Mmmm
ResponEliminapetonets
Los huevos de codorniz dan mucho juego los he comido de varias maneras, pero esta mezcla tiene que ser una exquisitez. Besos.
ResponEliminaUn aperitivo delicioso, para triunfar en la mesa, al igual que el pastel de arroz anterior, qué cosas más ricas haces. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaBonita presentación y sobr todo muy rica la cucharilla.
ResponEliminaBesets
M'encantan aquestes culleretes, jo crec que em passaria tota la vida picant i picant, m'encantan els aperitius...
ResponEliminaUn petonet
Eri quin mosset més bó, no he menjar mai ous de guatlla però veient aquesta recepta teva els prepararé per la meva famuly
ResponEliminaPetons
La presentació queda molt bé, i bo no cal dir-ho!
ResponEliminaLa combinació de sabors i la presentació, fantàstiques!
ResponEliminaQuina exquisidesa, tant els ingredients com la presentació!
ResponEliminaBONISSSSSIIIMMMMSSS!!!!
ResponEliminamolts petons
Parece que tengo huevos de codorniz en la nevera, pero lástima no tengo foie, me cachis con lo rica que se ve, besos.
ResponEliminaAquesta combinació de sabors deu d’estar boníssima
ResponEliminaPetons
A casa també agraden els ous de guatlla però és que no s'acaba mai!;)
ResponEliminaEm trec el foie i m'encanta!
Petons.
¡¡Pura tentación!! ¡¡Vaya delcia!!
ResponEliminaAbrazos
Quise decir delicia ;)
ResponEliminaUna combinació perfecta!
ResponEliminaUna molt bona combinació!
ResponEliminaNani
No sóc massa d'ous, però el foie i la ceba... ñammm
ResponEliminaPetons
Mónica
Nena, no se quin dels 3 ingredients principals m'agrada més... tot junt ha de ser un plaer pel paladar!!! ;). Petonets
ResponEliminaA casa de tant en tant per dinar fem aixó però amb ous de gallines i ens posem com "el quico", que bo!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Una mossegadeta fabulosa...
ResponEliminaun mos delicat i saboros... espectacular!!
ResponEliminafeliç Diada
Ummmmmmmmm, jo no l'he tasta i no puc parar de dir-ho desde que he vist la presència que fa això i els ingredients que porta. M'encanta.
ResponElimina