Aquesta recepta és una manera diferent de menjar un bon
plat de llenties. Simplement farem un puré amb les llenties i anirem fent
diferents capes amb la resta d’ingredients, la botifarra, el xoriço o allò que
us agradi posar-hi a les llenties. Per acabar, afegirem uns xips de carbassa i
porro que li donen un toc més divertit al got.
Visualment queda molt bé amb els diferents colors i si
us agraden els plats amb textures, aquest sense dubte un agradarà molt!
I amb aquesta recepta participo a La Recepta del 15 d’aquest mes dedicat a les llenties.
Ingredients:
Llenties vermelles (especial per purés)
Aigua o brou (segons indicació del fabricant)½ pebrot verd
Un tros de xoriço
½ botifarra negre
1 ceba petita
Carbassa
Porro
Sal, oli d’oliva i pebre
·
Tallem el pebrot i la ceba
i ho fregim en una cassola amb una mica d’oli d’oliva.
·
Afegim el xoriço sense
pell i deixem coure un parell de minuts
·
Afegim l’aigua o brou, la
sal el pebre i les llenties. Deixem coure segons les indicacions del fabricant
i quan faltin cinc minuts per acabar, afegim la botifarra negre.
·
Mentre, tallen la carbassa
i el porro en juliana i fregim fins deixar-ho cruixent.
·
Retirem la botifarra i el
xoriço de la cassola. Agafem les llenties i les triturem.
·
En el got posem la
botifarra esmicolada, al damunt el puré de llenties i a sobre el xoriço tallat
a trossos petits. Acabem amb uns xips cruixents de carbassa i porro. Servim
calent.
Bon profit!
Ole, Eri! M'encanta el gotet!
ResponEliminaSembla un jardí! que maco, i com no ben bo!
ResponEliminaPetons i bon cap de setmana
Eri!! Hem coincidit bastant en la idea del gotet!! Cal que et digui que m'encanta? jejeje T'ha quedat espectacular!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar
Petonets
Sandra
Quina idea més original! M'agrada molt aquesta versió i els cruixents per sobre hi queden espectaculars!
ResponEliminaPetons bonica
Veina fas aparicions breus,pero ole quines receptes ens portes sempre ets capac de deixar-nos amb la boca oberta. Ets una gran cuinera.
ResponEliminaun petonet
Neus
ole ,ole de la tierra al paladar mas exquisito,queda fantastico asi presentado,una gran idea la manera de comer unas humildes lentejas y ir encontrando sus ingredientes por capas y el cruixents le van divinamente
ResponEliminabon cap de setmana
peto
Quina foto més maca, quin joc de colors!!! i ha de ser ben bo. M'ha agradat molt!!! Mira que n'hi han de maneres de menjar les llenties, ara ja no hi val a dir que són avorrides.
ResponEliminaUna abraçada i feliç cap de setmana!
A ver quien se atreve a decir que no a unas lentejas así. De lujo total, me encanta tu vasito
ResponEliminaBesos guapa.
Molt original aquesta forma de menjar les llentíes i el cruixent que les acompanya qué bo ha de estar.
ResponEliminaTot bé?
Petons.
Quin gotet i quina foto més macos, una festa pels ulls!
ResponEliminaPetons :)
Quina recepta tan original! Queda una presentació espectacular i tastar-ho te que ser bonissim! Petons
ResponEliminaAixí presentat un simple plat de llenties queda com un dinar de luxe!
ResponEliminapetons
Mon
No he fet servir mai les llenties vermelles! ja les buscaré, perquè veig que hi han bastantes receptes amb elles. Aquest gotet ja és una alegria per la vista i segur que un plaer pel paladar!!! bon cap de setmana!
ResponEliminaUna presentación de autentico infarto.
ResponEliminaBesos.
OLÁ ERI!
ResponEliminaLINDAS FOTOS, LINDA APRESENTAÇÃO E BELÍSSIMA RECEITA!
ÓTIMO FINAL DE SEMANA!
BEIJOS
Y yo haciéndolas siempre igual!
ResponEliminaAy, ese ali oli cómo les debe ir...
Ummm que bones, m'encanten amb tantes textures!!!!!!!!!! Les has convertit en un plat de Michelin.
ResponEliminaPetonets
Impresionante presentación!!! Un besito y buen finde!!
ResponEliminaUaaau, si sembla de restaurant amb estrella Michelin!! Estic segura que, tal com dius, el contrast de textures és espectacular!! Me l'apunto per fer-la pel proper cap d'any! (a Itàlia les prenen perquè porti bona sort jeje) Un petonet guapa! :D
ResponEliminaT'ha quedat molt vistós, té uns colors preciosos.Quina presentació tan maca, per variar!
ResponEliminaMolts petonets i bon cap de setmana.
La combinació de llenties i botiffarra queda sensacinoal i presentat així en format crema i gotets queda molt més elegant.
ResponEliminaWooowww que ensalada más glamourosa Eri...te has quedado con la blogesfera,divina y una combinación deliciosa.
ResponEliminaBesotes
Deliciosas y con esa presentación...excelente.
ResponEliminaBesets
Mmm t'han quedat amb una presentació impressionant !!!
ResponEliminapetonets
Hola Eri !!!
ResponEliminaVaya presentación , esto es de categoria !!!!
Buen fin de semana. Besinos.
Segur que ens agradarà perquè amb la botifarra negra triunfa! Presentat amb got preciós
ResponEliminaQuina manera més senzilla de possar-li estil a unes llenties, m'encanta.
ResponEliminaUn petonet
Oh! quin got més xulo! M'agrada el joc de textures!
ResponEliminaQuina bona presentació....d'un plat ben senzill has fet un plat de luxe...
ResponEliminaPetonets.
Una presentació preciosa per una gran recepta!
ResponEliminaVaya presentación tan original para unas lentejas. Es todo un descubrimiento saborear esas lentejas de esta forma. Así seguro que los niños no se aburren. Me ha encantado.
ResponEliminaBesos y buen finde
Eres un crak!!! conseguir esto con las lentejas....XD XD XD XD XD
ResponEliminaPor mi parte el concurso ganado, me parece una receta fantástica en todos los sentidos. Un abrazo,Clara.
ResponEliminaEstà bé això de menjar amb el gotet. A mi les llenties m'agraden de totes les maneres, però si porten un mica de xoriço com les teves, m'encanten.
ResponEliminaBona cuina
Eriii! que maco!!! segur que boníssim!! es que son molt originals presentades d´aquesta manera!!!! Muaks
ResponEliminaDonaria un imperi per una cullerada!!
ResponEliminaPetons,
Esther
Suposo que ja t'hauran dit que és molt original! Però a més ha d'estar boníssim. Amb aquesta presentació entra tot.
ResponEliminaUn petó
La presentacion lo dice todo :D
ResponEliminaUn besito
http://janakitchen.blogspot.com
Una presentació impressionant, donen ganes de menjar-ho encara que no en sabessim els ingredients.
ResponEliminaAvui a Esfruita, la botiga online de fruita i verdura de qualitat (www.edfruita.com), hem penjat el calendari de fruita i el de verdura perquè puguis conèixer quina és la millor temporada per comprar les fruites i verdures que pots trobar a esfruita.com Et convidem a entrar-hi!
www.esfruita.com/assessorem/calendari-de-verdura
www.esfruita.com/assessorem/calendari-de-fruita
També recordem que si feu clic a "m'agrada" a la pàgina de Facebook d'ESfruita, aconseguireu un 5% de descompte en la primera compra. A què esperes?
facebook.com/Esfruita
Ohhh Eri!!!! És que sempre m'arrenques un ohhh!!!! amb aquestes presetnacions. Impressionant!!!
ResponEliminaPetonets guapa
Quina delicia més original dins el got,m'encanta¡¡¡¡segur que vares triunfar per que es veu una delicatess.
ResponEliminaUn petonet molt gros.
Un clàssic amb una molt bona presentació.
ResponEliminaMolt original aquesta nova manera de menjar llenties.
Ostras! solo diferente??? es super original!!!
ResponElimina¿y quién dijo que las pobres lentejas siempre tienen que estar relegadas a los guisos? ¡ellas también pueden ser elegantes! ¡queda demostrado acá! :)
ResponEliminaCreo que presentadas así es imposible resistirse a comer estar lentejas, aquí no vale lo de que "el que quiere las come y el que no las deja" ;)
ResponEliminaAbrazos y buen día
Vamos a ver como me explico sin meter la pataza. Las lentejas son uno de mis platos favoritos (soy rara, lo reconozco). Pero el mismo alimento igualmente cocinado en puré a veces me tira para atrás y las lentejas es uno. PERO, con esa excelentísima presentación lo voy a intentar por enésima vez.
ResponEliminaEs que se ve tan delicioso y bueno................
Com sempre.... em deixes bocabadada!!! La teva imaginacio no te limits!! Quina cosa tan amca i tan bona....
ResponEliminaUn petonas`
Sònia