Aquesta recepta va participar en el concurs de la Laura.
Us deixo amb l'enllaç Coure Coulants per que veieu quines meravelles es van presentar.
La meva aportació va ser un coulant de xocolata negre farcit amb crema de menta
i uns xips i enreixat de xocolata blanca .
I aprofitant que ahir Nestlé Postres España va obrir la
seva pàgina al facebook Nestlé Postres España,
l’he recuperada i aquí us deixo amb aquesta temptació de xocolata.
Ja ho sabeu, un “M’agrada” a la seva Pàgina i podreu
gaudir de les millors receptes amb xocolata, consells, trucs i moltes coses
més!
Espero que us agradi!
Ingredients
per 5 o 6 coulants (depenent del motllo):
3 ous M100 grams de mantega a temperatura ambient
75 grams de sucre fi
55 grams de farina
110 grams de xocolata negre Nestlé Postres
Crema de menta
Xips de xocolata blanca
Mantega i cacau en pols pels motllos
Per a l’enreixat:
Xocolata blanca per fondreAcetat
Preparació:
·
Desfem la xocolata al
microones.
·
Barregem la mantega amb el
sucre fins que blanquegi. Afegim els ous
i continuem batent.
·
Afegim la farina tamisada.
Després la xocolata i barregem fins que quedi tot ben incorporat.
·
Encamisem els motllos
pintant amb mantega i cacau. Posem una part de la massa en els motllos, al
damunt una cullerada de crema de menta, uns xips de xocolata blanca i acabem
d’omplir fins 1/3 part del motllo. Els posem en el congelador.
·
Pre escalfar el forn a
220º. Treure els coulants 5 minuts abans de coure’ls. Els posem a 200º durant
12 minuts. Els retirem, els deixem reposar un parell de minuts i ja podem
servir calent.
·
Per fer l’enreixat: Desfem
la xocolata blanca al microones. El posem en una màniga pastissera i fem el
dibuix al damunt de l’acetat. Esperem una mica a que es refredi i li donem la
forma de mig cercle. Posem celo d’un costat a l’altre de l’acetat per que mantingui
la forma i el posem la nevera mínim 1 hora. Desemmotllem i el posem al voltant
del coulant.
Bon profit!
Ostres!! I per què havies tardat tant a publicar-lo?? jejejje Ha d'estar molt bó!! :-))
ResponEliminajiji et seré sincera, jo em menjaria primer tots els enreixats de xocolata blanca de la taula... em tornen boja!! jaja
ResponEliminaUn petonàs! :D
Una tentación imposible de resistir, en casa cuando los hago se vuelven locos. Te ha quedado perfecto y con la menta y ese chocolate blanco, de matrícula de honor. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaEri este postre ya son palabras mayores mi niña !!!
ResponEliminaLa combinación menta- chocolate casa a la perfección asi que me introducía en ese volcán sin miedo a quemarme jaja....
Excelente , como siempre ;)
Besinos.
Sencillamente IMPRESIONANTE, me xifla el coulant de xocolata, saludos.
ResponEliminaLa combinación es exquisita, pero esa presentación.... es fabulosa.
ResponEliminaBesos.
Sense paraules, em feixes amb la boca oberta, tanta meravella. La menta li dona un toc més refrescant a la xocolata i el enreixat de xocolata blanca quedea preciós.
ResponEliminaMatrícula d'honor per tu.
Petons.
Estic salivant davant del teclat !!!!!!
ResponEliminaEls coulants son els meus postres preferits...
Petonets.
uau Eri, em deixes al.lucinada! i a mi que m'encanten els afeter eight, estic segura que aquest coulant m'encantarà...
ResponEliminaUna pregunta: on trobes la crema de menta?
Gràcies!
Molt bona barreja de gustos! Petons!"
ResponEliminaA ésto le llamo yo un postre con clase, qué pintaza tiene y qué bonito
ResponEliminaBesos
M'encanta el coulant i la menta li va molt bé. Petons!
ResponEliminaAna de: 5 sentidos en la cocina
Qué lujo de postre y bien, muy bien adornado. Me gusta.
ResponEliminaUn beso.
Qué bonito... nunca me he animado a hacer estas filigranas con el chocolate. Tengo que probar!!
ResponEliminaDe lujo y riquísimo, me ha encantado.
ResponEliminaBesos
Mmmmm... quina bona pinta!! M'encanta!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Jo no sóc gaire fan de la menta amb xocolata, però noia... veient aquesta fotografia amb la cremeta caient.... les manies se m'acaben!! quina pinta....
ResponEliminaPetons
quina bona presentació !!! i el toc de menta Mmmm
ResponEliminapetonets
Espectacular!! La combinació de xocolata i menta em torna boja, així que aquest colant va directe als pendents.
ResponEliminaI ara mateix entro a FB i em faig fan de Nestle ;)
Mira que la menta combinada amb la xocolata no m'ha agradat mai massa però és que aquest coulant entra pels ulls. Fins i tot, jo me'l menjaria!!!
ResponEliminaPetons
Sin respiración me dejas...que bárbaro!Quien pillara ese chocolate resbalando cobre el tierno bizcocho aaaiinnssssss.....salivando me quedo ERi!
ResponEliminaUn beso
quin coulant més coulant! espectacular, eri, i amb la menta que lliga tan bé amb la xocolata... ja noto el gust i la textura a la boca...
ResponEliminaLa combinació de la xocolata i la menta no m'entusiasma, però he quedat meravellada amb la foto d'aquest coulant! Quin festival!!!!
ResponEliminaPetons!
Anna
Això de la xocolata regalimant és espectacular.
ResponEliminaHa d'estar molt bona la barreja de xocolata i menta.
Espectacular, sin más palabras.
ResponEliminaBesets
Coj..s Eri,que maravilla te ha quedado este coulant la combinacion es magnifica y la foto expectacular,me ha encantado
ResponEliminavoy a FB y me hago seguidor ya
petons artista
Saps que mai he tastat un coulant ???? aquest es el mes artistic i deliciós que mai he vist.. Preciós. Petons,
ResponEliminaUFFFF que pinta...como se puede describi?? fantástico, rico, una foto genial...
ResponEliminaUn besito
Nena, no em possis aquestes coses que només faig que babejar!!! ;) Petonets.
ResponEliminaUf! sento com em regalima...FANTÀSTIC!
ResponEliminaMi marido ha saltado del sofá cuando le he enseñado tu postre. Que maravilla de foto, dan ganas de darle un lametazo. Besos
ResponEliminaAyy Elena, qué delicia. Tiene una pinta ese líquidillo que si no fuese porque no me gusta mucho la menta, me lo comía ahora mismo.
ResponEliminaBesos
Divína combinació
ResponEliminaVaja quin coulant més original, ara caldrà trobar la crema de menta, buscaré al Makro a veure si hi ha sort.
ResponEliminaPetons
Això s'hauria de probar... té un aspecte fantàstic però quan llegeixes això de la menta...em sembla brutal!, i quina decoració més bonica!. Com sempre, ens has deixat bocabadats davant la pantalla. A reveure!
ResponEliminaHola amiga pasate por mi blog, tienes un regalito...besitos.
ResponEliminaQuin coulant més fantàstic, amb la menta que li va tant be a la xocolata, ja mel menjaria ara per esmorzar, ets una artista.
ResponEliminaPetons
Quina pinta més bona té, el coulant és un dels meus postres preferits! T'ha quedat super bé, ne menjaria un ara mateix :)
ResponEliminaÉs una passada Eri!!! ha d´estar de mort!!!Muaks
ResponEliminaMaaaaaaddre mía, que espectaculo, me he quedado enamorada mirando esas fotos, que locura niña, es una locura de bonito e imagino el sabor, impresionante.
ResponEliminaun besazo