dijous, 22 de març de 2012

Coulant amb crema de menta, xips i enreixat de xocolata blanca




Aquesta recepta va participar en el concurs de la Laura. Us deixo amb l'enllaç Coure Coulants per que veieu quines meravelles es van presentar. La meva aportació va ser un coulant de xocolata negre farcit amb crema de menta i uns xips i enreixat de xocolata blanca .

I aprofitant que ahir Nestlé Postres España va obrir la seva pàgina al facebook Nestlé Postres España, l’he recuperada i aquí us deixo amb aquesta temptació de xocolata.

Ja ho sabeu, un “M’agrada” a la seva Pàgina i podreu gaudir de les millors receptes amb xocolata, consells, trucs i moltes coses més!

Espero que us agradi!

Ingredients per 5 o 6 coulants (depenent del motllo):
3 ous M
100 grams de mantega a temperatura ambient
75 grams de sucre fi
55 grams de farina
110 grams de xocolata negre Nestlé Postres
Crema de menta
Xips de xocolata blanca
Mantega i cacau en pols pels motllos

Per a l’enreixat:
Xocolata blanca per fondre
Acetat

Preparació:

·         Desfem la xocolata al microones.
·         Barregem la mantega amb el sucre fins que blanquegi.  Afegim els ous i continuem batent.
·         Afegim la farina tamisada. Després la xocolata i barregem fins que quedi tot ben incorporat.
·         Encamisem els motllos pintant amb mantega i cacau. Posem una part de la massa en els motllos, al damunt una cullerada de crema de menta, uns xips de xocolata blanca i acabem d’omplir fins 1/3 part del motllo. Els posem en el congelador.
·         Pre escalfar el forn a 220º. Treure els coulants 5 minuts abans de coure’ls. Els posem a 200º durant 12 minuts. Els retirem, els deixem reposar un parell de minuts i ja podem servir calent.
·         Per fer l’enreixat: Desfem la xocolata blanca al microones. El posem en una màniga pastissera i fem el dibuix al damunt de l’acetat. Esperem una mica a que es refredi i li donem la forma de mig cercle. Posem celo d’un costat a l’altre de l’acetat per que mantingui la forma i el posem la nevera mínim 1 hora. Desemmotllem i el posem al voltant del coulant.





Bon profit!

41 comentaris:

  1. Ostres!! I per què havies tardat tant a publicar-lo?? jejejje Ha d'estar molt bó!! :-))

    ResponElimina
  2. jiji et seré sincera, jo em menjaria primer tots els enreixats de xocolata blanca de la taula... em tornen boja!! jaja

    Un petonàs! :D

    ResponElimina
  3. Una tentación imposible de resistir, en casa cuando los hago se vuelven locos. Te ha quedado perfecto y con la menta y ese chocolate blanco, de matrícula de honor. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  4. Eri este postre ya son palabras mayores mi niña !!!

    La combinación menta- chocolate casa a la perfección asi que me introducía en ese volcán sin miedo a quemarme jaja....

    Excelente , como siempre ;)

    Besinos.

    ResponElimina
  5. Sencillamente IMPRESIONANTE, me xifla el coulant de xocolata, saludos.

    ResponElimina
  6. La combinación es exquisita, pero esa presentación.... es fabulosa.
    Besos.

    ResponElimina
  7. Sense paraules, em feixes amb la boca oberta, tanta meravella. La menta li dona un toc més refrescant a la xocolata i el enreixat de xocolata blanca quedea preciós.
    Matrícula d'honor per tu.
    Petons.

    ResponElimina
  8. Estic salivant davant del teclat !!!!!!
    Els coulants son els meus postres preferits...
    Petonets.

    ResponElimina
  9. uau Eri, em deixes al.lucinada! i a mi que m'encanten els afeter eight, estic segura que aquest coulant m'encantarà...

    Una pregunta: on trobes la crema de menta?

    Gràcies!

    ResponElimina
  10. Molt bona barreja de gustos! Petons!"

    ResponElimina
  11. A ésto le llamo yo un postre con clase, qué pintaza tiene y qué bonito
    Besos

    ResponElimina
  12. M'encanta el coulant i la menta li va molt bé. Petons!

    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponElimina
  13. Qué lujo de postre y bien, muy bien adornado. Me gusta.
    Un beso.

    ResponElimina
  14. Qué bonito... nunca me he animado a hacer estas filigranas con el chocolate. Tengo que probar!!

    ResponElimina
  15. De lujo y riquísimo, me ha encantado.
    Besos

    ResponElimina
  16. Mmmmm... quina bona pinta!! M'encanta!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  17. Jo no sóc gaire fan de la menta amb xocolata, però noia... veient aquesta fotografia amb la cremeta caient.... les manies se m'acaben!! quina pinta....
    Petons

    ResponElimina
  18. quina bona presentació !!! i el toc de menta Mmmm

    petonets

    ResponElimina
  19. Espectacular!! La combinació de xocolata i menta em torna boja, així que aquest colant va directe als pendents.
    I ara mateix entro a FB i em faig fan de Nestle ;)

    ResponElimina
  20. Mira que la menta combinada amb la xocolata no m'ha agradat mai massa però és que aquest coulant entra pels ulls. Fins i tot, jo me'l menjaria!!!
    Petons

    ResponElimina
  21. Sin respiración me dejas...que bárbaro!Quien pillara ese chocolate resbalando cobre el tierno bizcocho aaaiinnssssss.....salivando me quedo ERi!

    Un beso

    ResponElimina
  22. quin coulant més coulant! espectacular, eri, i amb la menta que lliga tan bé amb la xocolata... ja noto el gust i la textura a la boca...

    ResponElimina
  23. La combinació de la xocolata i la menta no m'entusiasma, però he quedat meravellada amb la foto d'aquest coulant! Quin festival!!!!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  24. Això de la xocolata regalimant és espectacular.

    Ha d'estar molt bona la barreja de xocolata i menta.

    ResponElimina
  25. Espectacular, sin más palabras.
    Besets

    ResponElimina
  26. Coj..s Eri,que maravilla te ha quedado este coulant la combinacion es magnifica y la foto expectacular,me ha encantado
    voy a FB y me hago seguidor ya
    petons artista

    ResponElimina
  27. Saps que mai he tastat un coulant ???? aquest es el mes artistic i deliciós que mai he vist.. Preciós. Petons,

    ResponElimina
  28. UFFFF que pinta...como se puede describi?? fantástico, rico, una foto genial...
    Un besito

    ResponElimina
  29. Nena, no em possis aquestes coses que només faig que babejar!!! ;) Petonets.

    ResponElimina
  30. Uf! sento com em regalima...FANTÀSTIC!

    ResponElimina
  31. Mi marido ha saltado del sofá cuando le he enseñado tu postre. Que maravilla de foto, dan ganas de darle un lametazo. Besos

    ResponElimina
  32. Ayy Elena, qué delicia. Tiene una pinta ese líquidillo que si no fuese porque no me gusta mucho la menta, me lo comía ahora mismo.
    Besos

    ResponElimina
  33. Vaja quin coulant més original, ara caldrà trobar la crema de menta, buscaré al Makro a veure si hi ha sort.
    Petons

    ResponElimina
  34. Això s'hauria de probar... té un aspecte fantàstic però quan llegeixes això de la menta...em sembla brutal!, i quina decoració més bonica!. Com sempre, ens has deixat bocabadats davant la pantalla. A reveure!

    ResponElimina
  35. Hola amiga pasate por mi blog, tienes un regalito...besitos.

    ResponElimina
  36. Quin coulant més fantàstic, amb la menta que li va tant be a la xocolata, ja mel menjaria ara per esmorzar, ets una artista.
    Petons

    ResponElimina
  37. Quina pinta més bona té, el coulant és un dels meus postres preferits! T'ha quedat super bé, ne menjaria un ara mateix :)

    ResponElimina
  38. És una passada Eri!!! ha d´estar de mort!!!Muaks

    ResponElimina
  39. Maaaaaaddre mía, que espectaculo, me he quedado enamorada mirando esas fotos, que locura niña, es una locura de bonito e imagino el sabor, impresionante.

    un besazo

    ResponElimina
  40. Quina delícia mare meva ...
    M'encanta la xocolata amb menta i al i com el poses es veu delivino, amb aquest enreixat de xocolata blanca, però que artista ets!
    Petonets.

    ResponElimina