Unes de les primeres receptes que vaig publicar al bloc
va ser la recepta d’uns bunyols que utilitzo de fa anys, així que l’he
aprofitat per fer aquesta versió farcida.
Aquest mes a Memòries d'una cuinera ens proposen cuinar bunyols,
així que volia fer uns bunyols farcits, però amb alguna crema diferents a les
clàssiques. Amb la fruita de la passió li van de meravella, el seu toc àcid
combina a la perfecció amb la dolçor dels bunyols.
Espero que us agradin!
Recepta dels
bunyols: "aquí"
90 grams de sucre
90 grams d’ous
50 grams de polpa de fruita de la passió (congelada)
1 cullerada sopera de midó
Preparació:
·
Barregem la polpa descongelada
amb el midó.
·
Posem en un cassó a foc
suau els ous i el sucre i barregem, quan comenci a agafar escalfor, afegim la
polpa i remenen contínuament fins que espesseixi. Passem a un recipient pla i
deixem que es refredi. Reservem a la nevera fins el moment de farcir els
bunyols.
· Per farcir els bunyols,
posem la crema en una màniga pastissera i anem els anem omplint generosament.
Bon profit!
Tienen que estar deliciosos. Una receta estupenda. Feliz fin de semana, Clara.
ResponEliminaA aquestes hores, venen ganes de menjar un bunyol, els teus fan una pinta deliciosa! L'altra dia al bloc d'Esfruita en vam penjar una de recepta de bunyols, en aquest cas de carbassa. Et deixem el link perquè els puguis veure: www.esfruita.com/assessorem/bunyols-de-carbassa-2
ResponEliminaAvui al bloc d'ESfruita proposem un porc amb fruits vermells. T'animem a entrar-hi i fer-hi una ullada! www.esfruita.com/assessorem/porc-rostit-amb-fruits-vermells
Però primer de tot ens presentarem, som ESfruita, una botiga online de fruites i verdures de qualitat. I et convidem a què entris a la nostra pàgina web per conèixer els nostres productes: www.esfruita.com
També et volíem informar de què si cliques "m'agrada" a la pàgina de Facebook d'ESfruitafacebook.com/Esfruita tindràs un 5% de descompte en la primera compra a més a més del fuet de regal per la primera compra. I amb una compra superior a 30€, et regalem una ampolla d'Oli de Pau.
Que ricos!!
ResponEliminaSólo he tenido el placer que probar la "fruta de la pasión" en algunos postres de restaurantes bastante "caros"... pero no las he visto nunca en el super, me imagino que como tú tendré que buscar en congelados... porque fresca no creo.
Besines
Nieves
Això s´ha de probar!!!! només he menjat la fruita amb sopa!!! quina pinta!!! petonas
ResponEliminaJo vull tastar les dues versions, puc?
ResponEliminaAmb fruita de la passió qué original!!! La fruita de la passió m'encanta, encara que els bunyols no em solen fer gaire el pes, de fet encara tinc pendent fer la meva proposta per el memòries encara que segueixo en blanc, això de que els bunyols siguin fregits em tira molt enrera.
ResponEliminaEl coulant de l'entrada anterior impressionant, jeje, em vaig quedar amb el títul quan el vas publicar, però fins avui no he tingut temps per passar-me i comentar.
Molts petonets!!
Amb aquesta crema tenen que ser un éxit aquest bunyols. Com sempre ets molt original. Fan molt de goig.
ResponEliminaPetons.
Amb aquesta recepta ja m'has guanyat !! soc incondicional dels bunyols ...
ResponEliminapetonets i bon finde
Ai, ai! Quina bona pinta. Ara en menjaria per postres
ResponEliminaBoníssims
ResponEliminaAy!!, la fruta de la pasión......me apasiona!!!. me imagino el sabor de esos buñuelos, qué cosa tan rica.!!!. Besos y buen finde
ResponEliminaQue buenos!! con lo que me cuesta encontrar la fruta de la pasion...Un besito
ResponEliminaHola Eri,
ResponEliminaHmmm ..... això és deliciós, m'encanta la crema de fruita de la passió,
apresentão bonic!
Bon cap de setmana!
petons
Soy loca con la fruta de la pasión, así que de seguro de estos me comería unos cuantos! Qué bueno!!!
ResponEliminammm, per llepar-se els dits! quina bona pinta!!
ResponEliminacon fruta de la pasión sera una pasión poderlos saborear,ricos,ricos y original y diferentes
ResponEliminapeto
Els bunyols de vent són els meus preferits! I farcits, molt més bons! El gustet de la fruita de la passió ha de quedar fantàstic.
ResponEliminaPor la pinta que tienen deben estar para morirse de ricos!.
ResponEliminaBesets
El maracujà funciona sempre. En bunyols no l'he tasta mai. Han de quedar finíssims!
ResponEliminaBon cap de setmana,
Nani
aquest dies n'he vist un munt, de bunyols, però cap amb un farcit tan bo i original. felicitats.
ResponEliminaCaram quin farcit tant original!!!
ResponEliminaPetonets.
Hola Eri
ResponEliminaBona pensada amb aquesta crema. De fet, dies enrere vaig comprar polpa congelada de fruita de la passió, m'has donat una bona idea amb aquesta crema. Un dia d'aquest la provaré.
Gràcies i bona cuina
que bo,la veritat que m'agraden molt,aixi que puc vindre a menjar?? jejeje petons guapaaa
ResponEliminaNo podien ser d´un altra sabor, oi? ;-d
ResponEliminaUna maravilla!!!!
ResponEliminaUn besito
http://janakitchen.blogspot.com
Veient com queden no m'estranya que faci anys que fas servir la recepta.
ResponEliminaMira que trobo bons els bunyols farcits però em sembla que al farcir el tercer ja em cansaria... No tinc remei!
Petons i moltíssimes gràcies per participar.
Quina pinta aquests brunyols, a l'Empordà en diem brunyols en lloc de bunyols. Els fem sovint a casa per setmana santa, aquests teus han de ser bonissims!
ResponElimina1 petó!
Si un buñuelo por sí solo está rico, con este relleno no quiero ni pensarlo
ResponEliminaAbrazos y buena semana
si senyora!! un farcit de luxa d'una cuinera de luxe! ets la bomba Eri. Moltíssimes gràcies per participar guapa. petonets
ResponEliminame encanta la acidez del maracuyá, deben de ser exquisitos estos buñuelos!
ResponEliminaMolt bons aquests bunyols!! Perfectes per les dates que arriben...
ResponEliminaPetons
Mon
Una recepta molt original. La dolçor del bunyol amb l'acidesa de la fruita e la passió és un bon contrast de sabors.
ResponEliminaAquest se m'havien passat!!! quina pintassa que fan!! petó
ResponElimina