divendres, 23 de març del 2012

Bunyols farcits de crema de fruita de la passió


Unes de les primeres receptes que vaig publicar al bloc va ser la recepta d’uns bunyols que utilitzo de fa anys, així que l’he aprofitat per fer aquesta versió farcida.

Aquest mes a Memòries d'una cuinera ens proposen cuinar bunyols, així que volia fer uns bunyols farcits, però amb alguna crema diferents a les clàssiques. Amb la fruita de la passió li van de meravella, el seu toc àcid combina a la perfecció amb la dolçor dels bunyols.

Espero que us agradin!

Recepta dels bunyols: "aquí"

Ingredients per a la crema:
90 grams de sucre
90 grams d’ous
50 grams de polpa de fruita de la passió (congelada)
1 cullerada sopera de midó

Preparació:


·         Barregem la polpa descongelada amb el midó.
·        Posem en un cassó a foc suau els ous i el sucre i barregem, quan comenci a agafar escalfor, afegim la polpa i remenen contínuament fins que espesseixi. Passem a un recipient pla i deixem que es refredi. Reservem a la nevera fins el moment de farcir els bunyols.
·        Per farcir els bunyols, posem la crema en una màniga pastissera i anem els anem omplint generosament.







Bon profit!

33 comentaris:

  1. Tienen que estar deliciosos. Una receta estupenda. Feliz fin de semana, Clara.

    ResponElimina
  2. A aquestes hores, venen ganes de menjar un bunyol, els teus fan una pinta deliciosa! L'altra dia al bloc d'Esfruita en vam penjar una de recepta de bunyols, en aquest cas de carbassa. Et deixem el link perquè els puguis veure: www.esfruita.com/assessorem/bunyols-de-carbassa-2

    Avui al bloc d'ESfruita proposem un porc amb fruits vermells. T'animem a entrar-hi i fer-hi una ullada! www.esfruita.com/assessorem/porc-rostit-amb-fruits-vermells

    Però primer de tot ens presentarem, som ESfruita, una botiga online de fruites i verdures de qualitat. I et convidem a què entris a la nostra pàgina web per conèixer els nostres productes: www.esfruita.com

    També et volíem informar de què si cliques "m'agrada" a la pàgina de Facebook d'ESfruitafacebook.com/Esfruita tindràs un 5% de descompte en la primera compra a més a més del fuet de regal per la primera compra. I amb una compra superior a 30€, et regalem una ampolla d'Oli de Pau.

    ResponElimina
  3. Que ricos!!
    Sólo he tenido el placer que probar la "fruta de la pasión" en algunos postres de restaurantes bastante "caros"... pero no las he visto nunca en el super, me imagino que como tú tendré que buscar en congelados... porque fresca no creo.
    Besines
    Nieves

    ResponElimina
  4. Això s´ha de probar!!!! només he menjat la fruita amb sopa!!! quina pinta!!! petonas

    ResponElimina
  5. Jo vull tastar les dues versions, puc?

    ResponElimina
  6. Amb fruita de la passió qué original!!! La fruita de la passió m'encanta, encara que els bunyols no em solen fer gaire el pes, de fet encara tinc pendent fer la meva proposta per el memòries encara que segueixo en blanc, això de que els bunyols siguin fregits em tira molt enrera.
    El coulant de l'entrada anterior impressionant, jeje, em vaig quedar amb el títul quan el vas publicar, però fins avui no he tingut temps per passar-me i comentar.

    Molts petonets!!

    ResponElimina
  7. Amb aquesta crema tenen que ser un éxit aquest bunyols. Com sempre ets molt original. Fan molt de goig.
    Petons.

    ResponElimina
  8. Amb aquesta recepta ja m'has guanyat !! soc incondicional dels bunyols ...

    petonets i bon finde

    ResponElimina
  9. Ai, ai! Quina bona pinta. Ara en menjaria per postres

    ResponElimina
  10. Ay!!, la fruta de la pasión......me apasiona!!!. me imagino el sabor de esos buñuelos, qué cosa tan rica.!!!. Besos y buen finde

    ResponElimina
  11. Que buenos!! con lo que me cuesta encontrar la fruta de la pasion...Un besito

    ResponElimina
  12. Hola Eri,
    Hmmm ..... això és deliciós, m'encanta la crema de fruita de la passió,
    apresentão bonic!
    Bon cap de setmana!
    petons

    ResponElimina
  13. Soy loca con la fruta de la pasión, así que de seguro de estos me comería unos cuantos! Qué bueno!!!

    ResponElimina
  14. mmm, per llepar-se els dits! quina bona pinta!!

    ResponElimina
  15. con fruta de la pasión sera una pasión poderlos saborear,ricos,ricos y original y diferentes
    peto

    ResponElimina
  16. Els bunyols de vent són els meus preferits! I farcits, molt més bons! El gustet de la fruita de la passió ha de quedar fantàstic.

    ResponElimina
  17. Por la pinta que tienen deben estar para morirse de ricos!.
    Besets

    ResponElimina
  18. El maracujà funciona sempre. En bunyols no l'he tasta mai. Han de quedar finíssims!
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  19. aquest dies n'he vist un munt, de bunyols, però cap amb un farcit tan bo i original. felicitats.

    ResponElimina
  20. Caram quin farcit tant original!!!
    Petonets.

    ResponElimina
  21. Hola Eri
    Bona pensada amb aquesta crema. De fet, dies enrere vaig comprar polpa congelada de fruita de la passió, m'has donat una bona idea amb aquesta crema. Un dia d'aquest la provaré.
    Gràcies i bona cuina

    ResponElimina
  22. que bo,la veritat que m'agraden molt,aixi que puc vindre a menjar?? jejeje petons guapaaa

    ResponElimina
  23. No podien ser d´un altra sabor, oi? ;-d

    ResponElimina
  24. Una maravilla!!!!
    Un besito
    http://janakitchen.blogspot.com

    ResponElimina
  25. Veient com queden no m'estranya que faci anys que fas servir la recepta.
    Mira que trobo bons els bunyols farcits però em sembla que al farcir el tercer ja em cansaria... No tinc remei!
    Petons i moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina
  26. Quina pinta aquests brunyols, a l'Empordà en diem brunyols en lloc de bunyols. Els fem sovint a casa per setmana santa, aquests teus han de ser bonissims!
    1 petó!

    ResponElimina
  27. Si un buñuelo por sí solo está rico, con este relleno no quiero ni pensarlo

    Abrazos y buena semana

    ResponElimina
  28. si senyora!! un farcit de luxa d'una cuinera de luxe! ets la bomba Eri. Moltíssimes gràcies per participar guapa. petonets

    ResponElimina
  29. me encanta la acidez del maracuyá, deben de ser exquisitos estos buñuelos!

    ResponElimina
  30. Molt bons aquests bunyols!! Perfectes per les dates que arriben...
    Petons
    Mon

    ResponElimina
  31. Una recepta molt original. La dolçor del bunyol amb l'acidesa de la fruita e la passió és un bon contrast de sabors.

    ResponElimina
  32. Aquest se m'havien passat!!! quina pintassa que fan!! petó

    ResponElimina