dilluns, 26 de març del 2012

Aperitiu: Cassoleta de botifarra negre i compota de poma


 Si voleu tenir un aperitiu fet en un plis-plas i molt gustós, aquí teniu un bon exemple.

Aprofito per donar-li les gràcies a la Doris del bloc Mis cosillas pel premi que m’ha concedit. Com sempre, aquí us el deixo per compartir-lo amb tots vosaltres.


Espero que us agradi!

Ingredients:

Cassoletes de pasta brisa
Botifarra negre
Oli d’oliva
Compota de poma

Preparació:

·         Pre escalfem el forn a 180º.
·         En una paella posem unes gotes d’oli i fregim la botifarra a trossos i sense pell. Un cop  feta l’esmicolem.
·         Posem uns 10 minuts les cassoletes al forn.
·         Escalfem la compota de poma al microones.
·         Omplim les cassoletes amb la botifarra i acabem amb una cullerada de compota de poma.
·         Servim calentes.

Notes:
o    Podem tenir la botifarra feta amb antelació i escalfar-la al microones tot just en el moment de servir.
o    Es pot afegir a sota de la botifarra una mica de melmelada de ceba.





Bon profit!




37 comentaris:

  1. esta combinacion en tartaleta es muy buena y queda muy bien presentada
    peto

    ResponElimina
  2. la combinació botifarra negra i poma és excel·lent, i presentada en forma d'aperitiu queda perfecte. Quina mossegada més bona...

    ResponElimina
  3. He probado esta combinación y la verdad es que me gusta. besos. Muy xulis las fotos.

    ResponElimina
  4. jo he provat la combinació, pero aixi en tartaleta m'agrada!

    ResponElimina
  5. Bufffs!! Mare meva, és que no es pot entrar aquí!! Quina bona pinta!! Amb el que m'agrada la botifarra negra. Amb la poma ha de quedar una combinació deliciosa!!
    Ptns

    ResponElimina
  6. Se me está haciendo la boca agua, que cosa más rica, me llevo la idea. Un abrazo, Clara.

    ResponElimina
  7. Aquesta combinació l'hem tastat a casa i ens agrada molt.
    Petons

    ResponElimina
  8. una de les mescles que més m'agrada!!! no pararies mai de penjar-ne presentat amb aquestes minitartaletes...petons

    ResponElimina
  9. Una amalgama perfecte! Quin contrast més deliciós!

    ResponElimina
  10. LA botifarra negra amb poma combinen a la perfecció, una tartaleta fantàstica per fer en un pim pam i quedar com un rei!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  11. No me gusta la butifarra negra, pero si me das esa cazuelita y no me dices que la lleva seguro que me la como, yo soy así, como por la vista!!!

    ResponElimina
  12. Jo, aquesta combinació, la he fet igual que tú, amb tartaletes i també la tinc al bloc en forma de quiche...
    Petonets.

    ResponElimina
  13. La combinació de butifarra negra i poma és molt resultona!!
    petonets

    ResponElimina
  14. es una convinació que sempre encertes !! t'han quedat de foto !!

    petonets

    ResponElimina
  15. Em crida l'atenció aquesta combinació però no m'acabo de decidir.
    Petons.

    ResponElimina
  16. Que bó!, m'agrada molt aquesta convinació!!!. Petons y bona setmana

    ResponElimina
  17. Qué maravilla!! son preciosas, y ricas, y sanas... y todo!!

    ResponElimina
  18. També he probat aquest duo en forma de coca, i deu ni dó com está el tema!!!! en versió tartaleta també m´agrada molt!!! Fins ara maca!!! Petonets

    ResponElimina
  19. Una combinació que té l'èxit assegurat. Senzill i molt bo!

    ResponElimina
  20. Ara en menjava tres tartaletes que tinc vistes mes amunt...jeje!

    Petonets!!

    ResponElimina
  21. Una combinación que té l'èxit assegurat, m'encanta!!!!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  22. Que bé lliguen aquests ingredients!!! i què bons!!! m'agrada molt!

    ResponElimina
  23. Un bocado sencillo y delicioso a no poder más. Qué bien se llevan esos ingredientes!!
    besos

    ResponElimina
  24. I love the way you have the photo's along with the recipe

    ResponElimina
  25. Sencilla receta y debe estar rica, rica.
    Besets

    ResponElimina
  26. quines cassoletes Eri!!! cóm es possible que visquis tan a prop i no hagi tastat res teu encara? iaiaiaiaiaiiaia. petonetsssssssss

    ResponElimina
  27. Es una combinació que m'agrada molt.
    Felicitats pel premi.
    Petons.

    ResponElimina
  28. Poma i botifarra... em sembla que no hi ha marge d'error!!!! jaja Boníssim, Eri!! :D

    Un petonet!!!

    ResponElimina
  29. Hola Eri!
    Una recepta rica i saludable, les fotos són boniques,
    que té molt bon gust!
    Felicitats pel seu premi!
    petons

    ResponElimina
  30. Un aperitiu amb molt de gust
    Petons

    ResponElimina
  31. ¿Me puedo llevar unas cuantas? Es que con una no sería suficiente ¡qué ricas!

    Abrazos

    ResponElimina
  32. idea golosa! adoro queste ricette! baci :)

    ResponElimina
  33. Sempre he convinat la botifarra negra amb pera, mai amb poma. Tinc pomes de casa, així que ja puc començar per fer-me la compota... Ho farem!! petons,

    ResponElimina