Si voleu tenir un aperitiu fet en un plis-plas i molt gustós, aquí teniu un bon exemple.
Aprofito per donar-li les gràcies a la Doris del bloc Mis cosillas pel premi que m’ha concedit. Com sempre, aquí us el deixo per compartir-lo amb tots vosaltres.
Espero que us agradi!
Ingredients:
Cassoletes de pasta brisa
Botifarra negre
Oli d’oliva
Compota de poma
Preparació:
·
Pre escalfem el forn a
180º.
·
En una paella posem unes
gotes d’oli i fregim la botifarra a trossos i sense pell. Un cop feta l’esmicolem.
·
Posem uns 10 minuts les
cassoletes al forn.
·
Escalfem la compota de
poma al microones.
·
Omplim les cassoletes amb
la botifarra i acabem amb una cullerada de compota de poma.
·
Servim calentes.
Notes:
o Podem
tenir la botifarra feta amb antelació i escalfar-la al microones tot just en el
moment de servir.
o
Es pot afegir a sota de la
botifarra una mica de melmelada de ceba.
Bon profit!
esta combinacion en tartaleta es muy buena y queda muy bien presentada
ResponEliminapeto
la combinació botifarra negra i poma és excel·lent, i presentada en forma d'aperitiu queda perfecte. Quina mossegada més bona...
ResponEliminaHe probado esta combinación y la verdad es que me gusta. besos. Muy xulis las fotos.
ResponEliminaQue rica combinacion!!! Besitos
ResponEliminajo he provat la combinació, pero aixi en tartaleta m'agrada!
ResponEliminaBufffs!! Mare meva, és que no es pot entrar aquí!! Quina bona pinta!! Amb el que m'agrada la botifarra negra. Amb la poma ha de quedar una combinació deliciosa!!
ResponEliminaPtns
Se me está haciendo la boca agua, que cosa más rica, me llevo la idea. Un abrazo, Clara.
ResponEliminaAquesta combinació l'hem tastat a casa i ens agrada molt.
ResponEliminaPetons
una de les mescles que més m'agrada!!! no pararies mai de penjar-ne presentat amb aquestes minitartaletes...petons
ResponEliminaquina bona pinta!
ResponEliminaUna amalgama perfecte! Quin contrast més deliciós!
ResponEliminaLA botifarra negra amb poma combinen a la perfecció, una tartaleta fantàstica per fer en un pim pam i quedar com un rei!
ResponEliminaPetonets
Sandra
No me gusta la butifarra negra, pero si me das esa cazuelita y no me dices que la lleva seguro que me la como, yo soy así, como por la vista!!!
ResponEliminaJo, aquesta combinació, la he fet igual que tú, amb tartaletes i també la tinc al bloc en forma de quiche...
ResponEliminaPetonets.
La combinació de butifarra negra i poma és molt resultona!!
ResponEliminapetonets
es una convinació que sempre encertes !! t'han quedat de foto !!
ResponEliminapetonets
Quines fotos! M'agraden molt.
ResponEliminaNani
Em crida l'atenció aquesta combinació però no m'acabo de decidir.
ResponEliminaPetons.
Uauuuuuu!!!!!!
ResponEliminaQue bó!, m'agrada molt aquesta convinació!!!. Petons y bona setmana
ResponEliminaQué maravilla!! son preciosas, y ricas, y sanas... y todo!!
ResponEliminaTambé he probat aquest duo en forma de coca, i deu ni dó com está el tema!!!! en versió tartaleta també m´agrada molt!!! Fins ara maca!!! Petonets
ResponEliminaUna combinació que té l'èxit assegurat. Senzill i molt bo!
ResponEliminaAra en menjava tres tartaletes que tinc vistes mes amunt...jeje!
ResponEliminaPetonets!!
Una combinación que té l'èxit assegurat, m'encanta!!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Que bé lliguen aquests ingredients!!! i què bons!!! m'agrada molt!
ResponEliminaUn bocado sencillo y delicioso a no poder más. Qué bien se llevan esos ingredientes!!
ResponEliminabesos
I love the way you have the photo's along with the recipe
ResponEliminaSencilla receta y debe estar rica, rica.
ResponEliminaBesets
quines cassoletes Eri!!! cóm es possible que visquis tan a prop i no hagi tastat res teu encara? iaiaiaiaiaiiaia. petonetsssssssss
ResponEliminaEs una combinació que m'agrada molt.
ResponEliminaFelicitats pel premi.
Petons.
Poma i botifarra... em sembla que no hi ha marge d'error!!!! jaja Boníssim, Eri!! :D
ResponEliminaUn petonet!!!
Hola Eri!
ResponEliminaUna recepta rica i saludable, les fotos són boniques,
que té molt bon gust!
Felicitats pel seu premi!
petons
Un aperitiu amb molt de gust
ResponEliminaPetons
¿Me puedo llevar unas cuantas? Es que con una no sería suficiente ¡qué ricas!
ResponEliminaAbrazos
idea golosa! adoro queste ricette! baci :)
ResponEliminaSempre he convinat la botifarra negra amb pera, mai amb poma. Tinc pomes de casa, així que ja puc començar per fer-me la compota... Ho farem!! petons,
ResponElimina