Un pastís cremós ideal per a les persones amants de les castanyes i la xocolata.
I aprofito per dir-vos que La Cuina de l’Eri ja té pàgina al Facebook. Us hi espero!!
Per a un motllo de 18 cm
Ingredients per a la base:
90 grams de galetes tipus Digestives
40 grams de mantega sense sal
Ingredients pel pastís:
100 grams de castanyes torrades i pelades
150 grams de crema de castanyes*
200 grams de formatge cremós
300 ml de llet sencera
50 grams de sucre
2 sobres de quallada
Ingredients per a la cobertura:
75 grams de xocolata fondant
25 grams de mantega sense sal
75 ml de nata (35%MG)
Decoració: crocant
*Jo l’he comprat feta, però es pot elaborar a casa.
Preparació de la base:
- Folrem la base d’un motllo per a desemmotllar amb paper vegetal.
- Fonem la mantega al microones. Triturem les galetes. Barregem tots dos ingredients i cobrim la base xafant la mescla amb una cullera deixant una capa homogènia.
- Reservem a la nevera.
Preparació del pastís:
- En un bol posem 100 ml de llet, diluïm la quallada i reservem.
- Triturem les castanyes amb 100 ml de llet.
- Posem un cassó a foc suau i afegim la resta d’ingredients i remenem fins que s’hagin desfet tots els ingredients i homogeneïtzat. Quan sigui calenta, i abans que arrenqui a bullir, afegim la quallada i deixem coure uns 5 minuts, fins que comenci a espessir. Aboquem la barreja encara calenta al motllo i deixem a la nevera fins que qualli (mínim 4 hores).
Preparació de la cobertura:
- En un cassó posem a foc suau la nata i quan sigui calenta, afegim la xocolata a trossos.
- Remenem fins que la xocolata s’hagi fos i afegim la mantega. Remenem un parell de minuts, i retirem el cassó del foc.
- Deixem temperar una mica (15 minuts) i anem remenant de tant en tant. Traiem el pastís de la nevera i aboquem la mescla al damunt am suavitat.
- Tornem a portar el pastís a la nevera i deixem que la xocolata s’endureixi.
- Desemmotllem el pastís i el cobrim amb el crocant. Reservem a la nevera fins el moment de servir.
Bon profit!
M'encanta, que bo!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
La foto del tall és estupenda, cremós per força! Les castanyes no són el meu fort però reconec que utilitzades en postres donen molt bon resultat
ResponEliminaese corte es brutal perfecto,que bueno que te ha salido
ResponEliminapeto
El corte es maravilloso.
ResponEliminaBesos.
Carai, amb la foto ja ho dius tot, un pecat de pastís!!
ResponEliminaVaig al facebook :))
Petons maca
Wuauaua pero quina veina q tinc, mira q no trucar-me per venir amb la cullera, el dilluns q estava a dos carrers de casa teva, si ho arrivo a saber vinc amb el tupper i la cullera....
ResponEliminaJa veig q el angel de la guarda ha fet la feina jajaja
Petons
Ayyy Nena, qué pastel más delicioso nos has preparado. La próxima vez, acuérdate de mí y me lo mandas para aquí.
ResponEliminaVoy ahora mismo a facebook a encontrarte.
Besos, guapa
Bufffsss!!!! Quin tall!!! Mare meva, però quina cosa més bona!!! Llàstima qeu ara ja no trobaré castanyes, però m'emporto la recepta....
ResponEliminaPetonets
Bueno no, buenísimo, que maravillosa mezcla las castañas y el chocolate. Lo has bordado con esas manitas que tienes
ResponEliminaBesos
Es-pec-ta-cu-lar!!!
ResponEliminaMe quedo tonta mirando el corte
quin tall es veu!! i quina bona pinta!
ResponEliminaAquest any he menjat poques castanyes. El pastís em sembla una passada.
ResponEliminaVaig al facebook!
Petonets.
Quina pastís més preciòs! I amb castanyes, amb el que m'agraden!! Genial!
ResponEliminaJa m'he fet fan del facebook abans de veure l'entrada! jeje
Petonets
Sandra
el tall és perfecte Eri!! les castanyes m'encanten, però no els hi trec prou suc! molts bona recepta reina. Petonets
ResponEliminaEspectacular aquest pastís, t´ha quedat de luxe i ha de ser boníssim...per cert, ja he donat al m´agrada a la teva pàgina de facebook :))
ResponEliminaPetonets
Nena que ens vols tenir a tots bavejant??!! Mare meva quin pastís!! De gust, segur que era molt bo, però és que la presentació t'ha quedat de 10!! :D No crec que m'hi atreveixi perquè a casa no són gaire de castanyes i me l'hauria de menjar tot jo... Espera, em sembla que sí que el faré!! jaja
ResponEliminaUn petonet!! :D
Els pastissos de castanyes son els meus preferits prenc bòna nota d'aquest pastis, será molt bò.
ResponEliminaEri Hello!
ResponEliminaQuè pastís més bonic i deliciós, una perfecta combinació d'ingredients, Hummmmm!
Vaig a fer una ullada a la pàgina de facebook de la teva cuina!
Petons .. ♥
Maravilloso pastel de castañas y chocolate. Lo has bordado y que delicia de fotos. Yo quiero ese trocito que voy a tomarme un café. Bsssssssssssss
ResponEliminaImpresionante!! Un abrazo, Clara.
ResponEliminaDeliciosa!!!!!!!!!
ResponEliminaNo creo que tarde mucho en emularte.
Besos
Tu saps lo bo que ha d´estar??? oi tant que ho saps!!! millor que ningú!!!ja ja. T´ha quedat preciosa!!!!Petons
ResponEliminaAquest cap de setmana vaig fer un de semblant, pendent de publicar-ho. Petons!
ResponEliminaAna de: 5 sentidos en la cocina
Quin pastis !!! quin tall !!! t'ha quedat de pecat !!
ResponEliminapetonets
La xocolata i les castanyes bones companyes de viatge. Deliciós!!!!
ResponEliminaQuina passada de pastís!
ResponEliminaMare meva quin pastís! es una maravella, et felicito!
ResponEliminaTe una pinta que diu nyam!
Un petonet
Quin tall!, és la perfecció!...No he probat mai la crema de castanyes i ha de ser boníssima. M'agrada molt la cobertura de la xocolata que segur lliga perfectament amb la suavitat de la castanya. Un altre 10 per a tú!, je,je, una abraçada!
ResponEliminaPer favor nena! Si és que no li he fet queixalada a la pantalla per poc. Castanyes i xocolata, una combinació ideal! Pastís insuperable i fotos precioses! Molts petonets.
ResponEliminaLa combinació de castanyes i xocolata queda sensacional. Em sembla un pastís elegant i molt original!
ResponEliminaHa d'estar boníssim!
ResponEliminaGracias por visitar mi blog!
ResponEliminaMenuda pinta de tarta!
Un besito
http://janakitchen.blogspot.com
uyyy que delicia, pero es qeu además tiene una pintaza... que maravilla! Besitos
ResponEliminaxocolata i castanyes una combinació deliciosament espectacular i amb aquest aspecte...!! magnific!!
ResponEliminaFantàstic! ÉS una combinació exquisida. M¨encanta el crocant que li has posat a sobre( això encara no t´ho havien comentat, eh')
ResponEliminaUn super pastís, m'agrada aquesta barreja de sabors.
ResponEliminaLa truita de fideuà es molt original, no la havía vist.
Petons.
Que maco aquest pastís!!! t'ha quedat espectacular!! Petonets.
ResponEliminaJjajaja, ens hem creuat en els comentaris ;). Quina casualitat!!!
ResponEliminanyaaaaaaaaaam quina pintaaaa!!!!!enhorabona per la pàgina a facebook!!!ara ens en farem fans!!!petonets!!!
ResponEliminaEspectacular, deliciós i preciós. Tot això es pot dir d'una recepta tant bona com aquesta.
ResponEliminaMolt bones les fotos!
Acabo de descubrir tu bloc! Te ha quedado espectacular.
ResponEliminaMe quedo por aquí...