Aquest mes a Memòries d'una cuinera ens conviden a preparar una sopa. Com segur que hi hauran meravelloses receptes de sopes per aquests dies de fred que tant bé senten, jo us proposo una sopa dolça per prendre ben freda: Sopa de pinyons amb amanida de fruites.
Espero que us agradi, i potser us pot servir com unes postres suaus per acabar els menús de Nadal.
Font: Llibre Dolces sensacions. Jordi Roca
Ingredients per a 4 persones:
250 grams de pinyons crus
500 ml d’aigua mineral
50 grams de sucre
Per a l’amanida: Litxis, maduixetes, (o fruita al gust) i un grapant de pinyons crus
Preparació:
- Escalfeu lleugerament l’aigua mineral amb els 50 grams de sucre. Hi aboquem els 250 grams de pinyons i triturem fins que quedi ben fina.
- Ho deixem reposar a la nevera unes 12 hores mínim i després ho passem pel colador xinès.
- Per muntar: Tallem les fruites a trossos petits i posem a un costat del recipient de presentació. Servim la sopa en una gerra acabada de treure de la nevera.
Bon profit!
Quina sopa més curiosa, mai l'he provat però té tota la pinta de estar molt bona. Magnífica proposta.
ResponEliminaPetons maca
Jo també és lña primera que veig de pinyons, però ha de ser molt bona i és molt original. Petonet.
ResponEliminaDivina!!! nunca he probado algo así. El aspecto es deluxe ;)
ResponEliminaostres quina cosa mes bona,la veritat que es un postre ideal.petons
ResponEliminaApa, quin lujo de sopeta-postre!
ResponEliminaM'encanta Eri, He de fer-la, ja!
ResponEliminaPetons,
Esther
Con lo que me gustan los piñones, imagino que el sabor me encantaría. La presentación es atómica y las fotos preciosas, te felicito.
ResponEliminaun besazo, Eri, eres una artista
una buena sopa postre, me encantan los piñones ,te ha quedado una copa festiva 100%
ResponEliminame la GUARDO
peto
Una propuesta de lo mas interesante y con esa presentación de lujo es ideal para estas fechas que se aproximan o cualquier otra que nosotros queramos hacer especial ;)
ResponEliminaQué buena cocinera eres !!!!
Besinos.
Eri, como me gusta verte y más con una receta tan tan rica. Yo a los piñones no me puedo resistir. es una sopita deliciosa.
ResponEliminaBesos
Els pinyons m'agraden molt, però aquesta presentació no deixa indiferent. Uns bons postres per acabar el àpats de Nadal.
ResponEliminaPetons.
Doncs els pinyons són molt nadalencs, potser sí que la proposo com a postres lleugeres per després del "gran àpat"!!!! jaja Ah, i les fruitetes són el punt clau! :)
ResponEliminaUn petonet!! :D
Aquesta sopa és de luxe! Es veu deliciosa i queda preciosa presentada en copa. Llàstima que els pinyons vagin tan cars sinó és genial per postres amb un sopar amb molta gent perquè es senzilla i molt original!
ResponEliminaMolts petonets bonica!! :)
Visca el microclima del Poble Sec! ja,ja,ja
ResponEliminaEl meu gust pels pinyons va i ve, ara m'agraden així que ja em pots guardar una copa d'aquestes tan ben presentada!
Petonets i moltíssimes gràcies per participar.
Menuda presentación!!! sólo verlo entra por los ojos!!!! ;) Besitos.
ResponEliminaTan fàcil de fer i tan elegant! Doncs si, una bona proposta per festes!!
ResponEliminaOooooohhhhhh
ResponEliminaqeu maravilla !!!
no se que me gusta mas... si la sopa... o las fotos !!!!!!
de lujo total !!!!
bss
La presentació ja ho diu tot!! aquesta sopeta ha d'estar boníssima!
ResponEliminarecepta i presentació de luxe !!!
ResponEliminapetonets
Em xifla el gustet de pinyons, o sigui que aquesta sopeta m'encanta!! Una proposta ben original pel Memòries!!
ResponEliminaPetonets
Sandra
Minha amiga
ResponEliminaSuas receitas tão versáteis e criativas me encantam!
Tudo aqui está perfeito! Sopa, decoração com frutas, a taça, as flores, tudo belíssimo!
Meus cumprimentos,
Petonets
Renata
Seguro que ya no queda ni una sola copa, verdad??
ResponEliminaTe quedó genial.
Besos.
És una proposta sensacinoal, original i de luxe total. Clar que si la recepta és del Jordi Roca... té l'èxit assegurat! Una bona recepta per tenir en compte de cara el Nadal ;)
ResponEliminaHola Eri,me laegra muchíismo tu vuelta ;)
ResponEliminaQue postre nena,de verdad,soberbio y la foto es divina.
Una entrada a tu estilo,de lujo.
Te mando un gran abrazo.
Muaaacckkss!!!
Una copa a la vista preciosa, a la boca de ben segur que fantàstica i amb la garantia d’en
ResponEliminaJordi Roca.
Petons
Hola Eri, por aquí como que no pinta esta sopita, llevamos unos días de frío que madre mía, pero aún así no te creas que no caería esta riquísima sopa, besitos.
ResponEliminaque bona que deu ser la crema de pinyons, no se m'havia acudit, i aquesta copa queda preciosa.
ResponEliminaA mi m´encanta la crema de pinyons. Amb aquest toc de fruita deu ser un bons contrast de textures.
ResponEliminaHola ERI ...esta sopa se ve muy original nunca la he probado ..pero me la apunto para estas fiestas bsssMARIMI
ResponEliminaQué elegante y apetecible. Me ha encantado!!!. Besos
ResponEliminaIncreible!!! Quina sopeta mes bona... i dolça!!! M'encanta!! Com molt be dius, unes postres de nadal diferents...
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Segur que deliciosa! Presentació exel·lent pel dia de Nadal
ResponEliminaQuina delicia será molt suau m'agradat molt, estes festes la probaré.
ResponEliminaBsts
Així m'agrada que tornis amb aquestes meravelles. Continua que volem més.
ResponEliminaUn petonet
Però quina passada, me l'apunto per a les festes, és maquíssima!
ResponEliminaNena ahir no la vaig poder veure, pero ara entenc per que el Miquel estava tan sorpres...
ResponEliminaquina textura i només aigua i pinyos...molt curiosa...
Petons
ooooooooo, quina passada de sopeta!!! encara que venint de tu no podia ser d'una altra manera! jijiji. Em sembla una proposta fantàstica per Memòries! qui diu ara que no li agrada la sopa???? moltíssimes gràcies per participar. Molts petonets
ResponEliminaQuina sopa més original!! Te una pinta inmillorable, molt tentadora, i també molt saludable.
ResponEliminaI les fotografies són precioses.
Petonets!!
Que rica y la guarnición de fruta una pasada. Besos guapa!
ResponEliminaAna de: 5 sentidos en la cocina
Eri Hello!
ResponEliminaQue bona amanida, les fotos són boniques!
Petons ..
Una delicia, excepcional,una fantàstica proposta per les properes Festes.
ResponEliminaLa foto de 10.
Petgons
Hola guapa tu
ResponEliminauna sopa de caprici total, hummmmm
mil petonets Susanna
Qué sopa tan original, yo soy un apasionado de los piñones, me gusta comérmelos a puñados, en este caso sería a cucharadas!!
ResponEliminaAbrazos y buen día
Aquesta és genial per unes postres de Nadal. Ara que s'acosten les festes hem de començar a rumiar què farem.
ResponEliminaUna abraçada
Sembla un plat (una copa en aquest cas) molt delicat. Tant pels components, com per la textura i el sabor que imagino.
ResponEliminaLa presentació és molt bona.
Ummm quina sopeta mes bona!!!!!!!!!!
ResponEliminaM'alegro que estiguis per aqui.
Petonets
Quina presentació més maca. La sopa deu estar molt bona.
ResponEliminaBona cuina
Una presentació de luxe i segur que molt bona.
ResponEliminaPetonets.
Eri nena! però quina pinta! I a més, d'elaboració molt fàcil i ràpida! No calen complicacions per fer unes postres de luxe!
ResponEliminaenhorabona!
Riquisimo una copa 10 gracias amiga por tu visita y besos de Doris.
ResponEliminaSopa de pinyons? Això ha d'estar boníssim! I que original!
ResponEliminaHola Eri!!! Demà la faré per menjar-la dissabte té una pinta genial!!!!!
ResponElimina