M’agrada el bacallà pel seu sabor i textura, però també per la seva versalitat en poder cuinar-lo de diferents maneres i sempre ens dona bon resultat.
El to cruixent del pa de coco i acompanyat d’aquesta emulsió suau, fan un plat un xic especial i que sorprendrà als vostres convidats.
Podeu tenir preparat el pa i l’emulsió amb antelació i fer el bacallà en el darrer moment.
Espero que us agradi!
Ingredients per a dues persones:
Dos lloms de bacallà al punt de sal
1 dent d’all
Mantega
Ingredients pel pa de coco:
30 grams de pa “cracker”
25 grams de coco ratllat
15 grams d’ametlla mòlta
1 cullerada sopera d’oli d’oliva
Ingredients per a l’emulsió:
125 ml de llet
50 grams d’avellanes pelades
1 dent d’all
100 ml d’oli d’oliva
Preparació del pa de coco:
- Posem en una paella la cullerada d’oli i saltem tots els ingredients un minut a foc fort. Vigilem per que es fa molt ràpid. Reservem.
Preparació de l’emulsió:
- Posem en un cassó la llet, les avellanes i el dent d’all. Fem bullir a foc suau uns 10 minuts.
- Ho triturem i anem afegint l’oli mica en mica, i continuem triturant a velocitat lenta fins fer l’emulsió. Reservem.
Preparació del bacallà:
- Pre escalfar el forn a 200º.
- En un recipient apte pel forn, el pintem amb mantega i refreguem l’all. Disposem els lloms de bacallà al damunt i deixem coure 15 minuts.
- En el plat de presentació posem l’emulsió i al damunt el bacallà i per sobre una capa del pa de coco . Servim calent.
Bon profit!
oh, oh....ahir vaig acabar l'ultim bacallà....queda apuntat per quan torni de BCN!
ResponEliminaMolto bella questa ricetta
ResponEliminachic ♥ ciao
Una receta que tiene que quedar impresionante, me encanta el bacalao así que me la anoto ya.
ResponEliminaSaludos
Pero que bueno,que pintaza tiene,seguro que es para sorprender,ese crujientito....que rico!
ResponEliminaBesotes
a mi m'agrada molt també el bacalla ,aixi que aquesta recepta te d'estar mmm,imagino que ja sabrás que la cuinare a casa jejeje petons
ResponEliminaNena quina costreta que te, el que deiem l'altre aquest pa es una meravella.
ResponEliminaI la salseta... te que estar deliciosa
Bon cap de setmana
pETONETS
Jo crec que em queda un tall al congelador s´ha de probar aquesta maravella!!!petons
ResponEliminaEl aspecto es increíble de bonito, pero no consigo adivinar el sabor que tiene esa emulsión, tendré que hacer tu receta para salir de dudas.
ResponEliminaCoincido contigo en el bacalao y eso que no lo hago mucho, es algo a remediar.
un besazo y buen finde
Quin festival de sabors ... i de textures. Aquesta proposta de bacallà cal provar-la.
ResponEliminael bacallà de qualsevol manera... i aquesta diferent !!!
ResponEliminapetonets i bon finde
Jo no soc molt de bacallà, però la pinta d'aquest plat es espectacular! Petonets.
ResponEliminaDoncs en tic a la nevera salat, el posaré a desalar de seguida per provar aquesta recepta! bon cap de setmana
ResponEliminaEri, amb el que a mi m'agrada el bacallà i jo sense haver tastat aquesta recepta!!! quan plegui vaig directe al mercat a comprar-ne!!! ;) molts petonets bonica
ResponEliminaGuau!! Una recepta de 10, amb el que a mi m'agrada el bacallà!!
ResponEliminaPetons
Sandra
Ayyyy esta receta a mi madre le va a encantar......
ResponEliminaGracias, gracias y gracias !!!
Besinos.
Maravilhoso!!!
ResponEliminaFiquei encantada com tanta beleza e criatividade!
Petons
Renata
Que buena pinta!!!. me encanta el bacalao y tu receta me parece tan exótica!!!. Besos
ResponEliminaUna recepta molt original i amb una pinta molt bona,
ResponEliminaAgrairia si la puges publica en la meva pagina de recopilacions de receptes de bacallà
Pagina: http://receptesdebacalla.blogspot.com/
una receta excelente, tiene que ser una mezcla explosiva y deliciosa.
ResponEliminabesos
Mama mia Eri que plato más completo, muy buena la receta de hoy besitos y buen finde.
ResponEliminaQue arte tienes para poner título a los platos, me encnata jejeje
ResponEliminaBesos!
Ana de: 5 sentidos en la cocina
Es un plat digne d'un restaurant de categoria. La combinacio de sabors itextures ha de resultar deliciosa. El bacalla no m'entusiasme, pero t'asseguro que aquest el tastaria molt de gust!
ResponEliminaMirant la foto casi es pot imaginar el moss a la boca... suau.... gustós... m'agrada.
ResponEliminaMuas!
Caray mestre que bueno que tiene que estar,vuelves con fuerza.Me ha gustado y buena combinacion sin lugar a dudas
ResponEliminabon capa de setmana
peto
Aquesta va directa a menú nadalenc.
ResponEliminaPetons,
M´agrada el bacallà però amb aquesta crosteta i l´emulsió deu ser un festival gustatiu. Molt bé com sempre.
ResponEliminaUna estupenda receta para este pescado. Me gusta el título tan pomposo que le has puesto. Besosssssssss y buen finde
ResponEliminaOstres! quina pinta, una barreja molt original i bonísima, m'ha agradat molt el pa de coco.
ResponEliminaUn petonet
Cuanto me gusta tu cocina, no me digas que este bacalao no se ve impresionante!! Si parece una receta de una revista gourmet
ResponEliminaBesos fuertes
Esther
Totes les receptes que has anat penjant de Bacalla m'han agradat, i aquesta passa a fer més gran i més bona la carpeta de les de bacallà.
ResponEliminaAquest peix és un dels que més m'agraden. S'adapta a quantitat de combinacions i sempre té una molt bona presència en el plat.
Com es trobaven a faltar les teves magnífiques receptes Elen, aquesta amb el teu permís la copio.
ResponEliminaPetons.
El bacallà m' agrada molt, i el coco només l' he fet servir amb receptes dolçes. Va bé tenir altres alternatives.
ResponEliminaQuina combinació de sabors, coco, alls, avellanes ummmmm m'agrada la recepta!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Quina recepta, i tant que deixes els convidats amb un pam de nas!! :O I a mi que m'encanta el bacallà, també m'hi has deixat... jaja
ResponEliminaUn petoneeet! :D
El bacallà m'encanta però el coco... Llàstima perquè mira que té bona pinta.
ResponEliminaPetons.
Qué forma tan rica de preparar el bacalao, me ha encantado lo de combinarlo con el coco, tengo por aquí algo parecido pero con otros ingredientes, a ver si me da tiempo de subirlo antes de Navidades, a mí también me fascina el bacalao pero tú has bordado la receta, a mí no me quedó tan chulo
ResponEliminaAbrazos y buena semana
Què bo Eri. A mi m'encanta el bacallà i el coco així que aquesta recepta la trobo deliciosa!!
ResponEliminaMolts petonets guapa! :)
M'encanta la teva recepta de bacallà va ser perfecte!
ResponEliminaPetons ...
Eri,
ResponEliminaQue bueno se ya quedado lo plato... Me encanta lo bacalao y lo tuyo se ve con un aspecto fabuloso : )
Besitos
Esta combinación con coco se ve muy buena y con esa mezcla de avellanas muy interesante ..me gusta la idea ...te invito a mi blog y verás una bola Galega al estilo Sueco ...bssssMARIMI
ResponEliminaGuauuu nena quina meravella de receptes !!! Jo em prendría un plat d'aquest i una sopeta de pinyons.
ResponEliminaimpressionant combinació de sabors
Petonets
Hola Eri estimada i guapa tu
ResponEliminai que bo, ja saps que estic copian la teva recepta ??
mil petonets amb gust de coco, Susanna
impecable! el coco le debe dar un toque de sabor sofisticado y tropical, y la granita crocante una textura maravillosa!!!
ResponEliminaAyyy dios mio, pero si es como subir al cielo.
ResponEliminaQué bacalao más rico y qué presencia.
A mí también me encanta el bacalao, así que me apunto ahora mismo esta recetita tan rica, guapa
Besos y me alegro de verte por aquí de nuevo.
Con esa costra tan original tiene que quedar buenísimo. Un besote de Oli de ENTREBARRANCOS
ResponEliminaTé molt bona pinta!! El coco m´encanta en dolç i en salat... Exquisita proposta. Petons,
ResponEliminaadoro il baccalà con questo tocco sotico poi lo trovo squisito
ResponEliminaÉs cert que el bacallà és un peix molt versàtil que permet fer mil i una combinacions que sempre queden bé. La que has fet tu m'encaaaaaanta!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Riquisimo plato de bacalao, se me antoja delicioso, besos amiga y gracias por tu visita.
ResponEliminaUn plat impresionant! Es veu una barreja de sabors sorprenent.
ResponEliminaSalutacions.
Bacallà amb coco? quina barreja més original! Això té una pinta boníssima! Gràcies per la recepta!
ResponEliminait sure looks good. but i have never try it..
ResponEliminaQuina recepta més fantàstica i original, amb alguna petita modificació, la faré meva!! el pà de coco..m'encanta!!
ResponEliminaNúria
Fantàstic, el pa de coco! És fàcil i tot i, com veig, acompanya moltes receptes, bacallà, crema de carbassa... ho provaré! petonets! Quines fotos més xules que fas...
ResponEliminaEri, espectacular el pan de coco, lo acabo de hacer....Bss
ResponElimina