Si us agrada la sobrassada, no deixeu de
preparar aquest plat. És perfecte per gaudir d'un bon sopar amb un vinet i bona
companyia.
Ingredients:
4 o 5 llesques de pa de pagès (millor
una mica sec)
Mantega
2 albergínies
Oli d’oliva
2 ous L
200 ml de nata
100 g de sobrassada de Mallorca
100g de formatge parmesà ratllat
Sal i pebre
Elaboració:
Rentar i tallar a daus petits
l’albergínia. Deixar una hora en un bol amb aigua i sal. Escórrer i deixar
sobre paper de cuina.
Fregir-les amb una mica d’oli i
escórrer.
Pintar la safata amb mantega i folrar-lo
amb les llesques de pa, el fons i els laterals.
Batre el ous amb la nata, afegir sal i
pebre i el formatge. Batre de nou i incorporar l’albergínia i la ceba. Barrejar
i posar en el motllo. Repartir pel damunt la sobrassada.
Coure a 180º durant uns 25’
aproximadament.
Servir calent.
Font: Recepta
adaptada Revista Cocina mía
MARE MEVA!! quina delicia, jo soc mallorquina i aquesta recepta m'el enduc cap a la meva cuina, encara que sense la sobrasada, ja que soc vegetariana.
ResponEliminaUn plat estupendo, una abraçada
http://elrinconvegetarianodemarga.blogspot.com.es/
Ummm que bo Eri!!!!!! aquesta caura aviat perque sempre tinc sobrassada a casa
ResponEliminaPetonets
Per cert, quin canvi ha tingut el bloc, ha quedat xulissim :-))
ResponEliminaQue bo, Eri!! I no sembla gens difícil de fer... ho tastarem!
ResponEliminaUna receta buenísima con mucho sabor. El nuevo look todo un acierto. Besos!
ResponEliminaAna
Mmmmm!! potent però bó
ResponEliminaMuas
Ole!!!! Eri como me gusta todo..todo..todo.. y que cambio tan chulo te ha quedado...
ResponEliminaAhora a seguir deleitándonos con estas maravillas, ehhhh
Bss
Vecinaaaa, com agrada veure aixo actiu un altre cop...
ResponEliminai ja t'he dit que el plat te que ser celestial.
Un petonet
Pensava que m'había equivocat de bloc, t'ha quedat molt xulo, amb molta amplitud.
ResponEliminaJa tenía genes de veure noves receptes teves.
Aquesta em recorda una quiche, però mes nostra amb pa de pagés, ha d'estar molt bo.
Recorda que tinc una cosa teva per tornar-te.
Petons maca.
mmm que bo i quina combinació d'ingredients més original!! M'agrada molt per a fer un sopar ràpid o un pica pica a mitja tarda amb cosetes salades.
ResponEliminaPetonets!!
Hombre Eri!!!! he mirat el face dues vegades pensant..aquesta es la meva Eri? si!!!!!! Quina ilu tornar-te a tenir de nou per aquí i amb aquesta fantàstica recepta! T´ha quedat el blog amb molta llum i les fotos molt xules. Petonets
ResponEliminaOstres quan de temps Eri!!!! Quina alegria veure't publicar!! M'agrada molt el nou look del bloc. Espero que l'estiu hagi anat molt i molt bé.
ResponEliminaMira que no m'agrada gaire la sobrassada per no dir gens però aquesta mallorquina té una pinta que, fins i tot, jo en menjaria.
Petonets guapa
Ostres Eri quan de temps!! Veig que vens per tot lo alt! Un entrant boníssim, em sembla una molt bona combinació la sobrassada amb albergínia!
ResponEliminaPetons maca
jaja por fin entro la luz en el blog¡¡,te ha quedado muchisimo mejor ahora me gusta mucho mas,felicidades a ti y a tu vecina por la el nuevo look.
ResponEliminaUna propuesta bien rica y vistosa esta mallorquina¡¡
Petons
Quina proposta mes bona, original i sembla fàcil.
ResponEliminaBenvinguda altra vegada.
Petonets
Ya se te echaba de menos. Un plato exquisito y sí es verdad se ve más luz en el blog. Besos.
ResponEliminaUna recepta boníssima i molt gustosa, amb la sobrassada.
ResponEliminaM'encanta la idea de fer la base amb el pa ;)
Quina recepta més ocurrent, m'agrada perquè et pot resoldre un bon àpat en un moment. La combinació ha de ser boníssima.
ResponEliminaUna proposta boníssimaaaaaa!
ResponElimina... y qué cantidad de platos se puede hacer con una buena sobrasada.....me encanta este plato.
ResponEliminaNos vemos el sábado, a ver si hay suerte y no llueve...
Bss
Mar
M'encanta aquesta proposta!!! i tinc unes albergínies de l'hort a la nevera i també una sobrassada que vaig comprar i que està tremenda, així que me l'apunto i la faig segur!!
ResponElimina