Un deliciós pastís de mà de
la Carmen de Dulces Bocados. Et
desitjo que avui tinguis un dia fantàstic celebrant el teu sant i aniversari i
ja estic desitjant veure quina meravella t’has preparat per celebrar-ho.
Moltes
felicitats!!!!!
Ingredients per a un motllo
de 16 cm:
65 grams de mantega
35 grams de xocolata negre Nestlé Postres
75 grams de sucre glas
2 ous M
30 grams de farina
1 c/c llevat (impulsor
químic)
¼ c/c de bicarbonat
Pel farcit i cobertura:
100 ml nata 35% MG (jo 150
ml)
200 grams de formatge
mascarpones
2 c/s de sucre glas
12 cireres
Per a la decoració:
6 cireres (jo 8)
30 grams de xocolata blanca Nestlé Postres
Elaboració:
Rentar i assecar bé les
cireres de la decoració. Fondre la xocolata blanca al microones. Introduir les
cireres a la xocolata i deixar solidificar al damunt d’un paer de forn. També
es poden posar a la nevera si fa molta calor o per accelerar el procés.
Pre escalfar el forn a 175º.
Encamisar el motllo.
Tamisar la farina amb el
llevat i bicarbonat. Fondre la xocolata amb la mantega al microones. Batre els
ous amb el sucre i afegir la barreja de xocolata i mantega. Afegir els
ingredients secs,batre a velocitat molt lenta, només fins que els ingredients
estiguin incorporats. Abocar en el motllo y coure entre 15-20m (jo vaig
necessitar 27’). Comprovar que estigui cuit punxant amb una broqueta de fusta.
Retirar i deixar refredar sobre una reixeta.
Mentre es fa el pa de pessic,
barrejar el formatge amb el sucre. Batre la nata i incorporar-la amb suavitat.
Reservar a la nevera.
Rentar, assecar, treure el pinyol de les cireres i
tallar-les a trossos.
Quan sigui fred, obrir per a
la meitat i farcir amb la meitat de la
crema i les cireres. Tapar amb l’altre
part del pa de pessic. Acabar amb la crema i decorar amb les cireres amb
xocolata.
Moltíssimes gràcies Eri, dona gust tenir amics con vosaltres !!!!!
ResponEliminaAmb els pastissos que fas tu espero que aquest t'hagi agradat :-)
Petonets maca
Que bufó que queda... me'n menjaria un tallet ara mateix ;)
ResponEliminaMarta
Esplèndit, Eri. La xocolata blanca hi queda de conya amb les cireres!! Quina bona dedicatòria per la carmen!
ResponEliminaUn pastís preciós digne de celebració. Petons!
ResponEliminaAna
Quin pastís més xuli que t'ha quedat.
ResponEliminaUn petonet guapi
ole,ole pastis y ole foto y madera
ResponEliminaPetons
Uauuuuu!! Menudo pastel has preparado, enhorabuena, Eri,se ve delicioso!! Besos.
ResponEliminaQué pastel tan rico, me encanta cuando lleva fruta. Besos
ResponEliminaLa Carmen té molst motius per estar contenta avui, doble cel.lebració i les seves receptes als blocs dels seus amics.
ResponEliminaQuin bon pastís has fet i amb les cireres que son de plena temporada.
Petons.
Que pinta más buena tiene, además con cerezas, pecaminoso!!!
ResponEliminaUn besito
Que rico este pastel Eri, ahora metia el dedo, jejeje
ResponEliminaBss
Qué pastel más fabuloso, quedo impresionante, con una maravillosa presentación. Irresistible!!!
ResponEliminaHola Eri,
ResponEliminaHem vist que tens moltes receptes al teu bloc i et volem presentar www.lestevesreceptes.cat, un portal web on els nostres usuaris poden buscar entre més de 38.000 receptes de les pàgines i blocs més populars en llengua catalana.
A la nostra página hem creat la secció TOP BLOCS DE RECEPTES, un rànquing de blocs on tu també pots afegir el teu bloc. Nosaltres indexem les teves receptes i els usuaris les poden trobar utilitzant el nostre potent motor de recerca. Lestevesreceptes.cat té més de 2.500 visitants únics cada dia que busquen receptes a la nostra página, generant una gran quantitat de tràfic per tots aquells blocs que formen part del nostre portal. I el millor de tot és que no t’has de preocupar de res perquè tot a Lestevesreceptes.cat és gratis!
Lestevesreceptes.cat té pàgines germanes a França, Portugal, Itàlia, Estats Units o Suècia, entre d’altres. Vols formar part d’aquesta gran familia? Ens agradaría molt comptar amb tu.
Moltes gràcies per la teva atenció i restem a la teva disposició!!!!
Carles Vicente
Lestevesreceptes.cat
Uau!!!! què bó bó, aquest m l'havia perdut.
ResponEliminaMuas!
Els pastissos casolans són fantàstics i el que ens presentes ha d'estar d'allò més bo. Molt bona la presentació.
ResponEliminaUna pinta espectacular!!! Deliciós!!!
ResponEliminaBon estiu bonica.
fa bona pinta
ResponEliminabon estiu !
A estas horas un trocito de tu pastel me lo tomaba sin rechistar ...precioso y muy atractivo ....desde luego buenisimo con esas cerezas ..besos
ResponElimina