A casa només se sentia ummm cada cop que algú
s’emportava una cullera a la boca. Té l’inconvenient, per a mi, que cal fer-ho
al moment i tens a tots esperant, però us asseguro que val la pena. Si no paro,
encara estic fregint ous.... Molt recomanable!
Espero que us agradi!
Ingredients:
Ceba caramel·litzada
Ous de guatlla
Sal
Foie
Oli per fregir els ous
Ingredients per a la ceba caramel·litzada:
500 grams de ceba
40 ml d’oli d’oliva
3 c/s de sucre morè
Preparació:
·
Pelar i tallar la ceba en
juliana. En una paella posar l’oli i coure la ceba tapada durant 15 minuts a
foc suau, fins que la ceba comenci a transparentar. Remenar de tant en tant.
·
Afegir el sucre morè,
remenar i deixar coure uns 10 minuts.
·
Posar una mica de ceba a
la cullera, fregir l’ou de guatlla i posar al damunt amb un pessic de sal.
Ratllar el foie sobre de l’ou. Servir calent.
Bon profit!
No m'estrany que fessin ummm, aquesta combinació té l'èxit assegurat! I la presentació en cullera m'encanta, queda molt elgeant.
ResponSuprimeixA casa també agrada molt la presentació amb culleretes...amb el teu permis, l'apunto.
ResponSuprimeixPetonets.
Els sabors de la ceba caramelitzada amb l'ou m'agrada i el foie depèn, però segur que aquestes culleretes estàn per dir "ummm, qué bo".
ResponSuprimeixPetons.
Hay pocas cosas que yo no coma, pero entre ellas está el fioe, y creo que en primera posición... soy una rara indecente ;;)) pero debe ser una exquisitez
ResponSuprimeixjo amb una no tindría prou!!!! que bones!!!! Petonets
ResponSuprimeixWuau quina cullereta més bona per sorprenda als convidats.
ResponSuprimeixPero jo sé d'un q quan vingui se l'emporta volant....jajaja
petons
Doncs a mi tot el que porti foie m'encanta.... però saps quin és l'inconvenient que jo li trobo?? Que no arribaria a taula! :-P
ResponSuprimeixPetons maca
Mmm quina cullera tan exquisita!! M'encanta! Petons
ResponSuprimeixHo he de provar!!!!
ResponSuprimeixL'has clavat, m'encantat aquesta combinació!!! Ha de ser un vici!!! això ho haig de tastar!!!!
ResponSuprimeixPetonets i segueixo OOOOOOOOOOOOOOh!!!!!!
Uhmm¡¡ una combinacion divina tres ingredienets que casan a la perfección,me encanta
ResponSuprimeixme la guardo
peto
mmm quina delícia!!! M'encanta el foie i aquesta combinació d'ingredients te tota la pinta de ser una exquisitesa, jeje, això sí, per mi sense ceba jeje.
ResponSuprimeixPetonets!!!
L'únic problema que hi trobo çés si se les van menjant mentres tu les vas fent... quina cosa més bona!
ResponSuprimeixpetonets
UN aperetitiu excel.lent i la presentació perfecte !!!
ResponSuprimeixi t'extranya sentir ummmmmmmmmmmmmmm? és una combinació boníssima. apuntada!! petonets
ResponSuprimeixummmmmmmmmmmm, yo sin probarlo tambien lo digo!!!
ResponSuprimeixBesitos
Sense comentaris, m'ha semblat sentir-ho a la boca Mmmm
ResponSuprimeixpetonets
Los huevos de codorniz dan mucho juego los he comido de varias maneras, pero esta mezcla tiene que ser una exquisitez. Besos.
ResponSuprimeixUn aperitivo delicioso, para triunfar en la mesa, al igual que el pastel de arroz anterior, qué cosas más ricas haces. Un abrazo, Clara.
ResponSuprimeixBonita presentación y sobr todo muy rica la cucharilla.
ResponSuprimeixBesets
M'encantan aquestes culleretes, jo crec que em passaria tota la vida picant i picant, m'encantan els aperitius...
ResponSuprimeixUn petonet
Eri quin mosset més bó, no he menjar mai ous de guatlla però veient aquesta recepta teva els prepararé per la meva famuly
ResponSuprimeixPetons
La presentació queda molt bé, i bo no cal dir-ho!
ResponSuprimeixLa combinació de sabors i la presentació, fantàstiques!
ResponSuprimeixQuina exquisidesa, tant els ingredients com la presentació!
ResponSuprimeixBONISSSSSIIIMMMMSSS!!!!
ResponSuprimeixmolts petons
Parece que tengo huevos de codorniz en la nevera, pero lástima no tengo foie, me cachis con lo rica que se ve, besos.
ResponSuprimeixAquesta combinació de sabors deu d’estar boníssima
ResponSuprimeixPetons
A casa també agraden els ous de guatlla però és que no s'acaba mai!;)
ResponSuprimeixEm trec el foie i m'encanta!
Petons.
¡¡Pura tentación!! ¡¡Vaya delcia!!
ResponSuprimeixAbrazos
Quise decir delicia ;)
ResponSuprimeixUna combinació perfecta!
ResponSuprimeixUna molt bona combinació!
ResponSuprimeixNani
No sóc massa d'ous, però el foie i la ceba... ñammm
ResponSuprimeixPetons
Mónica
Nena, no se quin dels 3 ingredients principals m'agrada més... tot junt ha de ser un plaer pel paladar!!! ;). Petonets
ResponSuprimeixA casa de tant en tant per dinar fem aixó però amb ous de gallines i ens posem com "el quico", que bo!!!!!!!!!!!!
ResponSuprimeixPetonets
Una mossegadeta fabulosa...
ResponSuprimeixun mos delicat i saboros... espectacular!!
ResponSuprimeixfeliç Diada
Ummmmmmmmm, jo no l'he tasta i no puc parar de dir-ho desde que he vist la presència que fa això i els ingredients que porta. M'encanta.
ResponSuprimeix