dimarts, 17 d’abril de 2012

Cullera amb ou de guatlla, foie i ceba caramel•litzada


A casa només se sentia ummm cada cop que algú s’emportava una cullera a la boca. Té l’inconvenient, per a mi, que cal fer-ho al moment i tens a tots esperant, però us asseguro que val la pena. Si no paro, encara estic fregint ous.... Molt recomanable!

Espero que us agradi!

Ingredients:
Ceba caramel·litzada
Ous de guatlla
Sal
Foie
Oli per fregir els ous

Ingredients per a la ceba caramel·litzada:
500 grams de ceba
40 ml d’oli d’oliva
3 c/s de sucre morè

Preparació: 
·         Pelar i tallar la ceba en juliana. En una paella posar l’oli i coure la ceba tapada durant 15 minuts a foc suau, fins que la ceba comenci a transparentar. Remenar de tant en tant.
·         Afegir el sucre morè, remenar i deixar coure uns 10 minuts.
·         Posar una mica de ceba a la cullera, fregir l’ou de guatlla i posar al damunt amb un pessic de sal. Ratllar el foie sobre de l’ou. Servir calent.

Bon profit!

39 comentaris:

  1. No m'estrany que fessin ummm, aquesta combinació té l'èxit assegurat! I la presentació en cullera m'encanta, queda molt elgeant.

    ResponSuprimeix
  2. A casa també agrada molt la presentació amb culleretes...amb el teu permis, l'apunto.
    Petonets.

    ResponSuprimeix
  3. Els sabors de la ceba caramelitzada amb l'ou m'agrada i el foie depèn, però segur que aquestes culleretes estàn per dir "ummm, qué bo".
    Petons.

    ResponSuprimeix
  4. Hay pocas cosas que yo no coma, pero entre ellas está el fioe, y creo que en primera posición... soy una rara indecente ;;)) pero debe ser una exquisitez

    ResponSuprimeix
  5. jo amb una no tindría prou!!!! que bones!!!! Petonets

    ResponSuprimeix
  6. Wuau quina cullereta més bona per sorprenda als convidats.

    Pero jo sé d'un q quan vingui se l'emporta volant....jajaja

    petons

    ResponSuprimeix
  7. Doncs a mi tot el que porti foie m'encanta.... però saps quin és l'inconvenient que jo li trobo?? Que no arribaria a taula! :-P

    Petons maca

    ResponSuprimeix
  8. Mmm quina cullera tan exquisita!! M'encanta! Petons

    ResponSuprimeix
  9. L'has clavat, m'encantat aquesta combinació!!! Ha de ser un vici!!! això ho haig de tastar!!!!
    Petonets i segueixo OOOOOOOOOOOOOOh!!!!!!

    ResponSuprimeix
  10. Uhmm¡¡ una combinacion divina tres ingredienets que casan a la perfección,me encanta
    me la guardo
    peto

    ResponSuprimeix
  11. mmm quina delícia!!! M'encanta el foie i aquesta combinació d'ingredients te tota la pinta de ser una exquisitesa, jeje, això sí, per mi sense ceba jeje.

    Petonets!!!

    ResponSuprimeix
  12. L'únic problema que hi trobo çés si se les van menjant mentres tu les vas fent... quina cosa més bona!
    petonets

    ResponSuprimeix
  13. UN aperetitiu excel.lent i la presentació perfecte !!!

    ResponSuprimeix
  14. i t'extranya sentir ummmmmmmmmmmmmmm? és una combinació boníssima. apuntada!! petonets

    ResponSuprimeix
  15. ummmmmmmmmmmm, yo sin probarlo tambien lo digo!!!
    Besitos

    ResponSuprimeix
  16. Sense comentaris, m'ha semblat sentir-ho a la boca Mmmm

    petonets

    ResponSuprimeix
  17. Los huevos de codorniz dan mucho juego los he comido de varias maneras, pero esta mezcla tiene que ser una exquisitez. Besos.

    ResponSuprimeix
  18. Un aperitivo delicioso, para triunfar en la mesa, al igual que el pastel de arroz anterior, qué cosas más ricas haces. Un abrazo, Clara.

    ResponSuprimeix
  19. Bonita presentación y sobr todo muy rica la cucharilla.
    Besets

    ResponSuprimeix
  20. M'encantan aquestes culleretes, jo crec que em passaria tota la vida picant i picant, m'encantan els aperitius...

    Un petonet

    ResponSuprimeix
  21. Eri quin mosset més bó, no he menjar mai ous de guatlla però veient aquesta recepta teva els prepararé per la meva famuly
    Petons

    ResponSuprimeix
  22. La presentació queda molt bé, i bo no cal dir-ho!

    ResponSuprimeix
  23. La combinació de sabors i la presentació, fantàstiques!

    ResponSuprimeix
  24. Quina exquisidesa, tant els ingredients com la presentació!

    ResponSuprimeix
  25. Parece que tengo huevos de codorniz en la nevera, pero lástima no tengo foie, me cachis con lo rica que se ve, besos.

    ResponSuprimeix
  26. Aquesta combinació de sabors deu d’estar boníssima
    Petons

    ResponSuprimeix
  27. A casa també agraden els ous de guatlla però és que no s'acaba mai!;)
    Em trec el foie i m'encanta!
    Petons.

    ResponSuprimeix
  28. ¡¡Pura tentación!! ¡¡Vaya delcia!!

    Abrazos

    ResponSuprimeix
  29. No sóc massa d'ous, però el foie i la ceba... ñammm
    Petons
    Mónica

    ResponSuprimeix
  30. Nena, no se quin dels 3 ingredients principals m'agrada més... tot junt ha de ser un plaer pel paladar!!! ;). Petonets

    ResponSuprimeix
  31. A casa de tant en tant per dinar fem aixó però amb ous de gallines i ens posem com "el quico", que bo!!!!!!!!!!!!
    Petonets

    ResponSuprimeix
  32. un mos delicat i saboros... espectacular!!
    feliç Diada

    ResponSuprimeix
  33. Ummmmmmmmm, jo no l'he tasta i no puc parar de dir-ho desde que he vist la presència que fa això i els ingredients que porta. M'encanta.

    ResponSuprimeix