Per que amb verdures també es pot gaudir d’un tast ràpid de fer i molt saborós.
Us he de confessar que tenia la idea al cap i em semblava bona, però quan estava passant les mongetes per a la paella, sense coure-les abans vaig començar a pensar que no seria comestible... però no, al estar tallades tan petites i el temps de forn va ser suficient.
Amb aquesta recepta em presento al 1er. concurs de receptes amb verdures organitzar per Margot i patrocinat per:
Ingredients per a 20 boles
Ingredients:
150 grams de pastanaga
150 grams de carbassó
150 grams de mongeta tendre
50 grams de pebrot verd
80 grams de porro
150 grams + 20 de gambes netes i pelades
Sal i pebre
Sal i pebre
Mantega
Oli
2 cullerades soperes de salsa de peix (opcional)
1 cullerada sopera de crème fraîche
6 cullerades soperes de panko (o pa ratllat)
Preparació:
· Piquem les verdures i els 150 grams de gambes ben petites.
· En una paella, posem una mica de mantega i saltem les verdures per separat. Han de quedar un xic crues.
· Ho barregem amb les gambes picades, la salsa de peix, la crème fraîche, el panko, la sal i el pebre.
· Formem boles de 25 grams i les pintem amb oli.
· Posem al forn pre escalfat a 180º entre 25 i 30 minuts.
· Mentre saltem les gambes i els hi afegim una mica de sal i pebre.
· Enfilem una bola i una gamba i ja podem servir calent.
Bon profit!
la bomba de bueno,un lujo en la boca seguro
ResponEliminasuerte
peto
Pero quina forma més bona de menjar verdures...m'agrada molt Elena i no trigare en probar...
ResponEliminaSort...ah i ves al bloc de la Isa Frabisa
Un petonet
Ostres,q xules...a veure si les preparo dissabte!
ResponEliminaTienen que estar de auténtico pecado, suerte en el concurso. Feliz semana, Clara
ResponEliminaMolt bona pensada! la presentació molt xula! una mossegada molt sana i bona! sort!
ResponEliminaOOOhhh esto se ha de probar,que rica Eri,te has pasado...llevo la cervecita?
ResponEliminaUn besazo
Quina bona idea! Per mi ja et declaro guanyadora.... Jejejejje i de presentació queda maquíssim!
ResponEliminaPetons bonica
M'ha encantat!! Un aperitiu molt bo!! Que tinguis sort!
ResponEliminaPetons
Una idea genial.
ResponEliminaSuerte en el concurso.
Besos.
Quina monada! Ha d'estar boníssim. Aquesta recepta me la guardo especialment pels meus fills: la poden menjar i els encantarà.Petonets i molta sort!!
ResponEliminaVaya gozada de receta, como para no disfrutar de las verduras, preparadas así se meten por los ojos!!
ResponEliminaAbrazos y buena semana
Ohhh!!!! Quina mossegada!! Un pecat deliciós!!!
ResponEliminaPtns
Elena trobo que es una idea genial!!!petons
ResponEliminaSuper pintxo!! de bandera!!
ResponEliminaSort!!
Ha de ser boníssim!!! petonets
ResponEliminaUn bocado delicioso con esa gamba coronando la brocheta. Una receta ganadora al 100%. Suerte en el concurso. Feliz semana
ResponEliminaUna bona pensada; un petit four de verdures exquisit. Què hi hagi sort.
ResponEliminaTota unba monada i jo si que sóc de verdiretes.
ResponEliminaMuas!
Quina presentació més temptadora!!! els ingredients com que son 100% verduretes m´encanten.. Sort en el concurs. Petons, i bona setmana.
ResponEliminaMe encnatan las verduras que lleva y la estética.
ResponEliminaSuerte guapa.
Besos
Te ha quedado de premio!!. seguro que Margot está encantada con tu receta, es muy de su estilo. Un beso y suerte.
ResponEliminaQuina xulada!! Un tastet boníssim!
ResponEliminaSort al concurs!
Petons
Sandra
Un petit tast. Molt guapo!
ResponEliminaM'agrada la barreja de verdura i gamba. És original.
Yo disfruto mucho comiendo verduras porque me encantan, así que tu bocadito tan bien acompañado me encantaría.
ResponEliminaBesos
M'encanta la proposta queden unes broquetes originals, vistoses, sanes i molt bones!
ResponEliminaM'encanta la proposta de la Margot i aquestes mandonguilles vegetarianes t'han quedat precioses i molt originals!
ResponEliminaPetonets!
Anna
Una manera molt interessant i diferent de menjar verdures
ResponEliminaPetons
Una passada, que tinguis molta sort en el concurs!
ResponEliminaSi necessites que les tasti vinc volant! ja,ja,ja
ResponEliminaSort al concurs.
Petons.
quin tastet més bo! jo opino el mateix que la Moni, jajajajajajaja. Moltíssima sort guapa
ResponEliminaQue manera més genial d'utilitzar les verdures... Impressionat (i famolenc)
ResponEliminaQuina manera més original de menjar verdures, es veu molt bo.
ResponEliminaSort al concurs.
Petons.
Quina delicia t'has tret de la màniga, ostres si que m'ho has possat difícil...Jo encara estic pensant.
ResponEliminaUn petonet
Mare meua! Quina coseta mes bona!... ummmm!!!
ResponEliminaPetonets. Vivi
Ay, que recetas más ricas estáis presentando y yo sin saber que hacer todavía, besos.
ResponEliminaUna proposta deliciosa, sana, i fàcil de preparar! Què més es pot demanar? :)
ResponEliminaPetons!!
Eri, vaig fer aquestes boletes fa uns dies i estaven bonissimes! Moltes gracies per la recepta!
ResponEliminaEri, ja et vaig dir q estaven molt bones...aqui tens la meva versió...http://www.blogexquisit.com/2012/03/croquetas-de-verduras-y-gambas-horno.html
ResponEliminaPetons