Aquest mes a Memòries d'una cuinera ens conviden a preparar una sopa. Com segur que hi hauran meravelloses receptes de sopes per aquests dies de fred que tant bé senten, jo us proposo una sopa dolça per prendre ben freda: Sopa de pinyons amb amanida de fruites.
Espero que us agradi, i potser us pot servir com unes postres suaus per acabar els menús de Nadal.
Font: Llibre Dolces sensacions. Jordi Roca
Ingredients per a 4 persones:
250 grams de pinyons crus
500 ml d’aigua mineral
50 grams de sucre
Per a l’amanida: Litxis, maduixetes, (o fruita al gust) i un grapant de pinyons crus
Preparació:
- Escalfeu lleugerament l’aigua mineral amb els 50 grams de sucre. Hi aboquem els 250 grams de pinyons i triturem fins que quedi ben fina.
- Ho deixem reposar a la nevera unes 12 hores mínim i després ho passem pel colador xinès.
- Per muntar: Tallem les fruites a trossos petits i posem a un costat del recipient de presentació. Servim la sopa en una gerra acabada de treure de la nevera.
Bon profit!
Quina sopa més curiosa, mai l'he provat però té tota la pinta de estar molt bona. Magnífica proposta.
ResponSuprimeixPetons maca
Jo també és lña primera que veig de pinyons, però ha de ser molt bona i és molt original. Petonet.
ResponSuprimeixDivina!!! nunca he probado algo así. El aspecto es deluxe ;)
ResponSuprimeixostres quina cosa mes bona,la veritat que es un postre ideal.petons
ResponSuprimeixApa, quin lujo de sopeta-postre!
ResponSuprimeixM'encanta Eri, He de fer-la, ja!
ResponSuprimeixPetons,
Esther
Con lo que me gustan los piñones, imagino que el sabor me encantaría. La presentación es atómica y las fotos preciosas, te felicito.
ResponSuprimeixun besazo, Eri, eres una artista
una buena sopa postre, me encantan los piñones ,te ha quedado una copa festiva 100%
ResponSuprimeixme la GUARDO
peto
Una propuesta de lo mas interesante y con esa presentación de lujo es ideal para estas fechas que se aproximan o cualquier otra que nosotros queramos hacer especial ;)
ResponSuprimeixQué buena cocinera eres !!!!
Besinos.
Eri, como me gusta verte y más con una receta tan tan rica. Yo a los piñones no me puedo resistir. es una sopita deliciosa.
ResponSuprimeixBesos
Els pinyons m'agraden molt, però aquesta presentació no deixa indiferent. Uns bons postres per acabar el àpats de Nadal.
ResponSuprimeixPetons.
Doncs els pinyons són molt nadalencs, potser sí que la proposo com a postres lleugeres per després del "gran àpat"!!!! jaja Ah, i les fruitetes són el punt clau! :)
ResponSuprimeixUn petonet!! :D
Aquesta sopa és de luxe! Es veu deliciosa i queda preciosa presentada en copa. Llàstima que els pinyons vagin tan cars sinó és genial per postres amb un sopar amb molta gent perquè es senzilla i molt original!
ResponSuprimeixMolts petonets bonica!! :)
Visca el microclima del Poble Sec! ja,ja,ja
ResponSuprimeixEl meu gust pels pinyons va i ve, ara m'agraden així que ja em pots guardar una copa d'aquestes tan ben presentada!
Petonets i moltíssimes gràcies per participar.
Menuda presentación!!! sólo verlo entra por los ojos!!!! ;) Besitos.
ResponSuprimeixTan fàcil de fer i tan elegant! Doncs si, una bona proposta per festes!!
ResponSuprimeixOooooohhhhhh
ResponSuprimeixqeu maravilla !!!
no se que me gusta mas... si la sopa... o las fotos !!!!!!
de lujo total !!!!
bss
La presentació ja ho diu tot!! aquesta sopeta ha d'estar boníssima!
ResponSuprimeixrecepta i presentació de luxe !!!
ResponSuprimeixpetonets
Em xifla el gustet de pinyons, o sigui que aquesta sopeta m'encanta!! Una proposta ben original pel Memòries!!
ResponSuprimeixPetonets
Sandra
Minha amiga
ResponSuprimeixSuas receitas tão versáteis e criativas me encantam!
Tudo aqui está perfeito! Sopa, decoração com frutas, a taça, as flores, tudo belíssimo!
Meus cumprimentos,
Petonets
Renata
Seguro que ya no queda ni una sola copa, verdad??
ResponSuprimeixTe quedó genial.
Besos.
És una proposta sensacinoal, original i de luxe total. Clar que si la recepta és del Jordi Roca... té l'èxit assegurat! Una bona recepta per tenir en compte de cara el Nadal ;)
ResponSuprimeixHola Eri,me laegra muchíismo tu vuelta ;)
ResponSuprimeixQue postre nena,de verdad,soberbio y la foto es divina.
Una entrada a tu estilo,de lujo.
Te mando un gran abrazo.
Muaaacckkss!!!
Una copa a la vista preciosa, a la boca de ben segur que fantàstica i amb la garantia d’en
ResponSuprimeixJordi Roca.
Petons
Hola Eri, por aquí como que no pinta esta sopita, llevamos unos días de frío que madre mía, pero aún así no te creas que no caería esta riquísima sopa, besitos.
ResponSuprimeixque bona que deu ser la crema de pinyons, no se m'havia acudit, i aquesta copa queda preciosa.
ResponSuprimeixA mi m´encanta la crema de pinyons. Amb aquest toc de fruita deu ser un bons contrast de textures.
ResponSuprimeixHola ERI ...esta sopa se ve muy original nunca la he probado ..pero me la apunto para estas fiestas bsssMARIMI
ResponSuprimeixQué elegante y apetecible. Me ha encantado!!!. Besos
ResponSuprimeixIncreible!!! Quina sopeta mes bona... i dolça!!! M'encanta!! Com molt be dius, unes postres de nadal diferents...
ResponSuprimeixUn petonas
Sònia
Segur que deliciosa! Presentació exel·lent pel dia de Nadal
ResponSuprimeixQuina delicia será molt suau m'agradat molt, estes festes la probaré.
ResponSuprimeixBsts
Així m'agrada que tornis amb aquestes meravelles. Continua que volem més.
ResponSuprimeixUn petonet
Però quina passada, me l'apunto per a les festes, és maquíssima!
ResponSuprimeixNena ahir no la vaig poder veure, pero ara entenc per que el Miquel estava tan sorpres...
ResponSuprimeixquina textura i només aigua i pinyos...molt curiosa...
Petons
ooooooooo, quina passada de sopeta!!! encara que venint de tu no podia ser d'una altra manera! jijiji. Em sembla una proposta fantàstica per Memòries! qui diu ara que no li agrada la sopa???? moltíssimes gràcies per participar. Molts petonets
ResponSuprimeixQuina sopa més original!! Te una pinta inmillorable, molt tentadora, i també molt saludable.
ResponSuprimeixI les fotografies són precioses.
Petonets!!
Que rica y la guarnición de fruta una pasada. Besos guapa!
ResponSuprimeixAna de: 5 sentidos en la cocina
Eri Hello!
ResponSuprimeixQue bona amanida, les fotos són boniques!
Petons ..
Una delicia, excepcional,una fantàstica proposta per les properes Festes.
ResponSuprimeixLa foto de 10.
Petgons
Hola guapa tu
ResponSuprimeixuna sopa de caprici total, hummmmm
mil petonets Susanna
Qué sopa tan original, yo soy un apasionado de los piñones, me gusta comérmelos a puñados, en este caso sería a cucharadas!!
ResponSuprimeixAbrazos y buen día
Aquesta és genial per unes postres de Nadal. Ara que s'acosten les festes hem de començar a rumiar què farem.
ResponSuprimeixUna abraçada
Sembla un plat (una copa en aquest cas) molt delicat. Tant pels components, com per la textura i el sabor que imagino.
ResponSuprimeixLa presentació és molt bona.
Ummm quina sopeta mes bona!!!!!!!!!!
ResponSuprimeixM'alegro que estiguis per aqui.
Petonets
Quina presentació més maca. La sopa deu estar molt bona.
ResponSuprimeixBona cuina
Una presentació de luxe i segur que molt bona.
ResponSuprimeixPetonets.
Eri nena! però quina pinta! I a més, d'elaboració molt fàcil i ràpida! No calen complicacions per fer unes postres de luxe!
ResponSuprimeixenhorabona!
Riquisimo una copa 10 gracias amiga por tu visita y besos de Doris.
ResponSuprimeixSopa de pinyons? Això ha d'estar boníssim! I que original!
ResponSuprimeixHola Eri!!! Demà la faré per menjar-la dissabte té una pinta genial!!!!!
ResponSuprimeix