Aquest és Un aperitiU sensacional i molt fàcil de fer que ens arriba des del bloc de la Sònia L'exquisit.
AvUi és el seu aniversari i algUns blocaires estem fent-li un joc. Esperem que s’ho passi tant bé com nosaltres qUan ho hem preparat. Consisteix en Una sopa de lletres que ha d’anar esbrinant les lletres amagades en les pUblicacions amb algUnes pistes que li donem.
Sònia, crec que amb la foto i aquest text ja haUràs sabut quina és la meva lletra oi?? I continUa el joc.... Aquesta recepta no és rÚstica... però si pots trobar-ne algUnes en el bloc que ja t’he dit.
Estimada Sònia, et desitjo que passis un dia fantàstic i que t’ho passis molt bé. Moltes felicitats!
Ingredients per a 6 unitats:
6 gambes pelades i sense el cap
1 llimona, tallat a rodanxes (per servir)
Oli d’oliva (per pintar les gambes)
Ingredients pel farcit:
4 gambes pelades i sense el cap
2 cullerades soperes de “corn flakes” (jo he utilitzat flocs integrals d’ordi)
2 cullerades soperes de panko (pa ratllat)
1 cullerada petita de julivert ben picat
1 dent d’all
1 cullerada sopera de suc de llimona
30 grams de crème fraîche
Sal i pebre
Preparació:
- Triturar tots els ingredients del farcit i reservar.
- Amb un ganivet, fem un tall poc profund per la part corbada exterior de la gamba, per formar el buit a farcir.
- Disposar una mica de farcit en el buit de la gamba. Pintar-les amb una mica d’oli i posar al forn pre escalfat a 180º durant 15 minuts, fins que les gambes estiguin rosades.
- Servir cada gamba al damunt d'una rodanxa de llimona.
Bon profit!
llego 2 minutos tarde!!! horror....donde está Sonia??? besotes
ResponEliminasoy el primero bieeeeen!
ResponEliminaTé molt bona pinta.
ResponEliminaPetons.
Uauuuuuuuuuuuuuuuuuuu, que apetitoso bocadito, te ha quedado precioso.
ResponEliminaSoniaaaaaaaaaaa, ya estás tardandooooo....
¿Hemos llegado antes que ella? jijiji
ResponEliminaAra tinc tantissimes lletres q estic pensant q no seré capaç de descobrir el missatge!
ResponEliminagracies!!
Jajajaaj sembles un fantasma UUUUUU
ResponEliminaBon cap de setmana
Un petonet
ui, què raro que trigui la Sònia!
ResponEliminaQuè bona la recepta i la lletra, molt ben amagada, jjj!!
Petonets!
Eri, vigila que la gamba es cau! jijiji. Té una pinta boníssima. Molts petonets bonica i bon cap de setmana
ResponEliminaWOWWWWW t'ha quedat fantàstic!!!!!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaSònia, fins i tot jo he arribat abans que tu???????
Maravillosa presentación.
ResponEliminaY una estupenda elección.
Besos y buen finde.
Veig que tenima la Sonia, desconcertada.... jajajajja Quina gamba!! Surt de la pantalla ;P
ResponEliminaPetons preciosa
Hola maca, que chula t'quedat, no oh te facil eh!!!
ResponEliminaPetons.
quina recepta mes bona,el joc veig que es ven divertit ,petonss
ResponEliminaQuina bona lletra que tens!!!! :-)
ResponEliminaPetons
sensacional la receta letra y la foto,un lujo estas gambas asi
ResponEliminabon cap de setmana
peto
UUUUUUUUUUUala! Genial!
ResponEliminaUUUUUUIIIIII que bona!!!!! segueixo!!!!!! petonets!!!
ResponEliminaJeje m´ho estic passant pipa descobrint les lletres...i les receptes!!! petonets
ResponEliminaUna pinta tremenda!!! Quina delicia!!!
ResponEliminaUna idea molt bonica!!!
Bon cap de setmana guapa
Caram, que animades!
ResponEliminaJajajaja, esto es la releche de divertido!!!
ResponEliminaQuina cosa mes bona Eri!!! M'encanta!!!
ResponEliminaSou genials!! ^__^
Un petonas
Sònia
no se si mejor la letra o la receta ...
ResponEliminapetonets
Te ha quedado de maravilla Eri, me encanta!!!. menudo trabajo tiene Sonia. ja,ja,,,,, Besos
ResponEliminaJo estava menjan lletras de las tevas tota la vida jajaja.
ResponEliminaUN petó.
Bueno me encanta tu letra, has estado muy original, besitos.
ResponEliminaDe lo mejor que he visto en siglos!! me encanta
ResponEliminajejeje li heu preparat una sorpresa ben original a la Sònia!! :)
ResponEliminaPetons!
Madre mía!!! Qué bonito y rico aperitivo. ¡Genial!
ResponEliminaBesos y feliz finde.
Divertit i bó! Genial Elen!! Bon cap de setmana guapíssima!
ResponEliminaVeo, veo...M´agradat molt tant la recepta com el joc que heu preparat. Quan he entrat el primer que m´ha vingut al cap és un fòssil que em va regalar el meu veí que és coleccionista. No et pots arribat a imaginar la quantitat que té. És moníssim...
ResponEliminaSegueixo investigant...
Sembla un molt bon aperitiu. Quina fam que m'ha entrat.
ResponEliminaSalut.
Hola guapísima, quin pintxo d'alló més bó. Amb el fargit m'has enganyat, menos mal que tinc l'email i he vist quina era la teva lletra, després ja l'he vist clara...Pobre Sònia quina feinada.
ResponEliminaUn petonet, me'n vaig que la teva pista és molt aclaridora.
Hola,
ResponEliminamenudo plato mas divino te ha quedado.... y menuda sopresa se ha llevado Sonia, ehh???
me quedo por tu cocina... es alucinante !!!
bss y un placer haver participado contigo en la sorpresa !!
Gambes amb gambes? En a mi no m'ho pots posar millor ja que m'encanten.
ResponEliminaMolt bona també la presentació.
Una recepta molt bona, amb una presentació fantàstica...
ResponEliminaUna recepta ÚÚÚÚÚÚÚnica! Quina pinta més rebona i quina presentació més acurada... M'encanta!
ResponEliminaPetons!
Anna
Esto es pecado pero fijo. Le voy a dar a copiar y pegar pero no para plagiar sino para cocinarlo y ponerme moradita...
ResponEliminaBesinos y gracias por esta delicia
Eri guapa, m'alegra tornar-te a veure per aquí i més amb la proposta de pastís de cireretes d'arbós i amb aquest aperititu dedicat a la Sònia!
ResponEliminaUna abraçada!
Uns aperitius divertidíssims, coom la gimcana que li heu organitzat a la Sònia.
ResponEliminapetonets
Me ha encantado este aperitivo la gamba se sale de la pantalla.
ResponEliminaque buen regalo le habeis hecho a Sonia.
Saludos
Nena t'ha quedat un aperitiu de treure's el barret, el faré seguríssim!! :D La presentació està molt aconseguida, i es veu la lletra clarament, jeje!
ResponEliminaUn petonàaas! :D
Un aperitiu deliciós i un detall fantàstic per una bona amiga
ResponEliminaPetons
M'ha fet il·lusió veure la teva recepta.
ResponEliminaFantàstiques aquestes gambes tan ben presentades i divertides. Quin bon regal que li esteu fent a la Sònia, pel que veig està ben marejada!
Bo, Bo segur!!! i la presentació xulíssima! bon cap de setmana!
ResponElimina¿Gambes amb gambes? ... a aquesta temptació no crec que hi hagi ningú que es pugui resistir.
ResponEliminaAcabo de descobrir el teu blog i m'he enamorat! Tens una traça increïble per la cuina i un gust exquisit en la presentació. Enhorabona per aquest raconet tan bonic.
ResponEliminaUna abraçada.
Maria
Ostres, em sembla una proposta ideal pels aperitius de Nadal. Me l'apunto! ;)
ResponEliminaMinha querida amiga
ResponEliminaComo é bom tê-la de volta!
Infelizmente a vida nos traz momentos desagradáveis, aos quais temos que superar, e cozinhar é uma maneira de superar dificuldades...
Fico muito feliz que você esteja novamente entre nós, como suas receitas maravilhosas e seu carinho especial,
Las "gambas" estão fantásticas, como sempre, aliás!
Seja muitíssimo bem vinda ao meu convívio,
Saludos
Renata
No tinc gaire temps ara, però ha sigut una alegria tan gran trobar un missatge teu al meu correu, que he vingut de seguida al teu bloc!!! Estic contenta de la teva tornada!! i de les teves meravelloses receptes..al menys aquesta la podré adaptar..m'encanta..Ptons bonica.
ResponEliminaNúria
Una delicia de les bones i molt tentadora,les fotos osn precioses.
ResponEliminaUN petonet molt gran i bona setmana preciosa.