Aquest mes, La recepta del 15 que organitzen els amics dels blocs Els fogons de la Bordeta i Xocolata desfeta va d’amanides.
Aquesta és la meva aportació. Una amanida refrescant i lleugera. La salsa de mango li aporta el toc de fruita que tant ens agrada i que combina a la perfecció amb els llagostins, arròs i vegetals.
Espero que us agradi!
Ingredients per a 4 persones:
8 llagostins cuits i pelats per persona
Barreja d’arrossos salvatges (mesura per una persona)
1 tomàquet sense llavors
½ pebrot verd
½ pebrot vermell
½ mango
Unes fulles de diferents tipus d’enciams
Ingredients per a la salsa de mango:
½ mango
3 cullerades soperes d’oli d’oliva
El suc de mitja llimona
Una cullerada sopera i mitja de vinagre d’arròs
Sal i pebre
Unes fulles d’alfàbrega fresca
Preparació de l’amanida:
- Bullim l’arròs, la colem i la deixem refredar. Reservem.
- Tallem uns quants llagostins (reservant alguns per posar a l’amanida), el tomàquet, els pebrots i el mango a trossos petits tots de la mateixa mida i ho barregem amb l’arròs. Reservem a la nevera.
Preparació de la salsa de mango:
- Triturem el mig mango el més fi possible. Afegim la sal, el pebre, l’oli, el vinagre, la llimona, i unes fulles d’alfàbrega netes i picades finament.
- Ho barregem tot i afegim un parell de cullerades de la salsa a la barreja de l’arròs. La resta de la salsa, ho posem en el biberó a la nevera, fins el moment de servir.
Muntatge del plat:
- En un cercle d’emplatar posem la barreja d’arròs. El que jo he utilitzat és quadrat i alt, i la veritat és que no és molt estable...
- Al voltant posem la barreja dels enciams i els llagostins que hem reservat. Hi posem la salsa de mango a tot el plat, i llestos per servir.
Bon profit!
Ummm, una senyora manida si senyor!!!molt be presentada, complerta, fresca, ho te tot!!!petonet guapi!!
ResponEliminaCom sempre,bona idea, bona presencia i bones fotos!!!!
ResponEliminaPetonets.
mmmmmmmmmm quina senyora amanidaaaaaa aquesta es la meva ,aiss .petons
ResponEliminaUfff, això ja no és una amanida, això és una obra d'art.
ResponEliminaPetons
Quina passada Eri, com et diuen per aquí dalt... això és una obra d'art! La combinació de sabors i la presentació és fantàstica!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Quin munttatge més bonic i la salsa de mango hi deu quedar molt bér!! Sempre m'ha agradat l'arròs salvatge però mai l'he provat així. Tot un encert!
ResponEliminaUn petó!!
Qué buena pinta tiene. Además está llena de color, preciosa.
ResponEliminaBesos
Buffs!!!! Boníssima, original, molt ben presetnada .....Això és una amanida com cal!!!
ResponEliminaNoiia quina presentació, si es millor que en un restaurant
ResponEliminaPetonets
Ohhhh!, que maravilla de ensalada. Me encanta la presentación y la mezcla. besos
ResponEliminabon dia guapa! amb el que a mi m'agraden els llagostins!!! no fa falta que et digui que la presentació és de 10, no??? bueno, sío: ETS UNA ARTISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! petonets guapa
ResponEliminaQue bo i quina presentació!! Ets una Crack!!!
ResponEliminaOn has comprat el vinagre d'arròs? no l'havia sentit mai.
M'apunto la recepte.
Molts petons
Mare meva! Això és una passada. El muntatge, els colors, la combinació, la salsa...Un quadre en volum, una explosió de sentits! EXCEL·LENT!! Una abraçada.
ResponEliminaEri, què xula, a part de bona! Sempre es presenten les coses rodones i tu ho has fet amb un rectangle, genial!
ResponEliminaPetons.
Nena t'ha quedat una amanida de luxe!!! Quin contrast de sabors i textures, me l'emporto!!
ResponEliminaMe encanta la mezcla de mango con langostinos. La "mise en scène" es espectacular!
ResponEliminaQuina amanida mes espectacular!! bonissima!!! Besets!!!
ResponEliminaMolt xula i colorida aquesta amanida...i segur q tb molt bona!
ResponEliminaOohhhhhh que pasada Eri,es una gran ensalada,que hermosa presencia y ya de la combinación que te puedo decir,acertada y tentadora nena.
ResponEliminaBrutaaaalllll!!!!
besos
Una magnífica amanida!!! quin colors més atractius i què bona!!!
ResponEliminaM'he quedat amb la boca oberta quan he vist la torre d'arròs!! queda preciós encara que no sigui massa estable, jeje!
ResponEliminaLa combinació d'ingredients sembla boníssima i la salseta de mango segur que és deliciosa!!
Molts petonets!! :)
Ala Eri no tenias nada mas que poner ?? je,je
ResponEliminamuy buena la ensalada, la presentacion el colorido la combinacion,todo un 10
peto
miquel
Eri vaya presentación de lujo !!!
ResponEliminaMe gustan todos los ingredientes, asi que me apunto jaja...
Besinos.
Aquesta amanida és fantàstica i deu tenir un gust que ja me l'imagino.
ResponEliminaUna abraçada
Quina bona presentació, t'ha quedat de luxe i a més el mango m'agrada molt, aquesta salsa deu ser una delicia ja me la estic imaginant.
ResponEliminaPetons.
Uau, t'ha quedat espectacular, amb una presentació vistosa i una combinació de sabors i ingredients sensacinal. Qui diu que les amanides són avorrides? :)
ResponEliminaAquesta amanida és de luxe total ehhh!!! t'ha quedat fantàstica, tant la presentació com els ingredientes que hi has incoporat!! m'encanta!
ResponEliminaUn petó enormee
Mmm quina amanida, entra pels ulls! quina barreja de colors, i de sabors, la salsa de mango hi ha de donar un toc fantàstic!
ResponEliminaPEtons
"fem un mos" Sión
ResponEliminaUna amanida d’arròs diferent i deliciosa
Petons
Quina passada!!!!!! Això és una amanida de 3 estrelles!! La presentació és genial! I m'encanta la combinació d'ingredients.
ResponEliminaPetons!
quina amanida més bona !!! i les fotos com sempre PERFECTES
ResponEliminaPetonets
madre mia que pinta!!!!!!!!! la presentacion impecable como siempre!!! y los panecillos esos que has hecho y con la panificadora.... se salen... me encantan todas tus recetas. Un besazo
ResponEliminaLa presentació és guapíssima i l'amanida, insuperable!
ResponEliminammmm quina combinació més bona!el toc de mango la fa molt temptadora, i amb aquesta presentació encara més!! Una amanida molt complerta!
ResponEliminaQue guapa que t'ha quedat! ha d'estar boníssima amb aquesta salseta!
ResponEliminaOle, ole i ole!!! wow!! quina pinta té aixó amb lo que a mi m'agraden les amanides ben possades. Nena un 10 no un 20. Aquesta vinagreta me l'apunto.
ResponEliminaUn petonet
Les amanides m'agraden molt. Aquesta amb arròs salvatge, llagostins i salsa de mango..., Una passada de bona.
ResponEliminaEri Hola!
ResponEliminaBellas imágenes, la receta hermosa, la salsa de mango que está todo bien.
Besos ...
Esta ensalada tiene que estar de lujo..........madre mía Eri siempre sorprendiéndome, besos.
ResponEliminaLa presentació em sembla increïble. I què puc dir de la recepta? Tés un aspecte deliciós. És fantàstic el que es pot fer amb les amanides.
ResponEliminaUna abraçada!
L'altra dia vaig fer una salsa de mango i a casa es van tornar bojos, els hi va encantar.
ResponEliminaQué maca t'ha quedat!
Un petó maca,
Esther
Ara mateix me la cruspiria, super refrescant i amb una salsa de mango amb toc d'alfàbrega que trobo que ha d' estar boníssima.
ResponEliminaEm sembla una amanida espectacular. Una explosió de color i sabors!!!
ResponEliminaFelicitats!
Anna
Guau vaya ensalada!!has juntado en ella unos cuantos de mis ingredientes preferidps.las fotos tienen un color precioso.
ResponEliminaBss esther
gnammmmmmmmmmmmm che bontà! complimenti, un bacione! :D
ResponEliminaUmmmmmm te quedat genial.
ResponEliminaPetons.
Un día de estos esta ensalada tan rica y refrescante caerá en casa, ya te digo yo a ti que sí
ResponEliminaAbrazos