“Un espai molt interessant, sense fronteres culinàries i amb fotografies molt bones”, així és com ahir a El Món a RAC1 van recomanar aquest bloc. No podia deixar de compartir amb vosaltres aquesta sorpresa tant agradable per a mi i que em va tenir tot el dia en un núvol... en realitat, encara continuo en ell!
Si voleu fer un entrant ràpid i molt saborós, aquí teniu una proposta que ben segur us agradarà.
Si voleu fer un entrant ràpid i molt saborós, aquí teniu una proposta que ben segur us agradarà.
Ingredients:
Daus de tonyina fresca
Sucre morè
Melmelada de tomàquet a la vainilla (aquí)
Patates
Romaní fresc
Oli d’oliva
Salsa de soja
Sal en escames
(No indico les quantitats, ja que dependrà de quants i de la seva mida)
Preparació:
- Bullim les patates, les deixem refredar i els hi traiem la pell. Tallem a quadrats i reservem.
- En una paella quan estigui calenta, posem els daus de tonyina i anem donant la volta per tots els costats, deixant el darrer que sense fer. Posem una mica de sucre morè a la paella i quan comenci a fondre’s posem del darrer costat que quedava per fer-se i el deixem fins que es caramel·litzi.
Muntatge:
- Posem un tros de patata, a sobre una mica de melmelada de tomàquet i al damunt el dau de tonyina, deixant el costat caramel·litzat a la part de dalt.
- Posem unes gotes d’oli d’oliva, sal en escames, el romaní ben picat i finalitzem amb unes gotes de salsa de soja.
- Servim immediatament.
Bon profit!
E
ResponEliminaQue bona aquesta tonyina amb la melmelada!! Combina molt bé la melmelada de tomàquet amb tonyina! Una idea excel·lent :)
ResponEliminaI sobretot enhorabona per la recomenació! No et mereixes menys!!
P.D.: el comentari de sobre: E ¿¿?¿?¿
Babejo sense control!!! a favorites de les favorites!!!!felicitats!!!!petons
ResponEliminaEri, moltes felicitats per la recomanació, no m'extranya gens, ets una artista.
ResponEliminaLa tonyina caramelitzada, genial!
Petonets maca,
Esther
Fen un treball com el que fas es molt bonic que parlen del teu bloc, pero no en tinges cap dupte que teu mereixes, es un dels mes bonics que miro he vist mai.petons i una abraçada.
ResponEliminaBuasss que pincho Eriiiiii!!! lo más bonito en pincho que he visto desde hace mucho tiempo!!! y seguro que delicioso a morir!!!! de lujo total vamos!!!!
ResponEliminaque tengas un fantástico finde ARTISSSTAAAAAA!!!
;-))
El tastet de tonyina ens fa entendre per quines meravelles recomanen el teu bloc!!
ResponEliminaENHORABONA!!! Fa molta il·lusió, eh? A nosaltres ens van recomanar fa uns mesos i encara no ens ho creiem, això del núvol dura bastant! jejeje
Petonets
Sandra
Al•lucinat
ResponEliminaGüeno, güeno...aìxò significa una convidada, no? I si el teu futur passa per la fotografia?
ResponEliminaSi, senyora, en un nuvol t'has de quedar...disfruta-ho! moltes felicitats!!!
ResponEliminamoltíssimes felicitats, t'ho mereixes sense cap dubte....! A disfrutar del moment! ;)
ResponEliminaUna salutació,
felicitats!!!!!!!! ets una artidta!!! i aquesta tonyina me la menjava ara mateix!!!!! petonets guapa
ResponEliminaEnhorabona perque a El mon a Rac1 parlin del teu blog, es normal, est una artista tan en fotos com en receptes.
ResponEliminaAquests daus de tonyina ho demostran "porque tú lo vales".
Petons maca.
Felicitats!!! Pero no entenc una cosa: com pot ser que aquests del Mon a Racc 1 hagin trigat tant a recomanar-te???????
ResponEliminaLa recepta i les fotos de 10, com sempre!!!
Un petonas
Sònia
Moooltes felicitats pel reconeixement!!!! Aquest aperitiu amb tonyina ha d'estar boníssim!
ResponEliminapETUNETS,
eVA.
No te extrañe, es una verdad como una casa. Enhorabuena.
ResponEliminaEse montadito tiene que estar impresionante, me ha encantado.
Besos
Obrigada pela visita, seu blog é maravilhoso com receitas maravilhosas!!
ResponEliminaBeijos,
Andréa....
No se que t'extranya que la gent important recomani el teu blog, es del tot normal o es que tu no el mires??? MOLTES FELICITATS BONICA!!!
ResponEliminat'ho ben mereixes..aquesta recepte es un luxe.
Ptonets.
Enhorabona per lo del blog i la tonyina, espectacular!!!.
ResponEliminaPetonets.
No m'estranya que estiguis en un nubol. T' ho mereixes.
ResponEliminaQuina il·lusió això del comentari sobre el teu blog!!! I com sabies que avui he comprat tonyina fresca al matí? Provaré aquests dauets!
ResponEliminaFelicitaciones Eri te lo mereces y deliciosos se ven los pintxos.
ResponEliminaBesos
Tu cuinares poc, pero quan ho fas..es de 10.
ResponEliminaPetonets i enhorabona ...
Moltíssimes felicitats bonica!! Quina il·lusió deu fer, normal que estiguis en un núvol, disfruta molt del moment!! :)
ResponEliminaAquests dauets es veuen molt bons. A mi la tonyina m'agrada molt i el contrasts amb la mermelada de tomàquet ha de ser deliciós!!
Molts petonets!!
complimenti per il blog e per le ricette molto raffinate e curate!
ResponEliminaFelicitats, totalment d'acord amb la definició que van fer del teu blog :)
ResponEliminaM'encanta aquesta tapa, la tonyina caramel·litzada amb la melmelada de tomàquet ha de quedar molt bona.
Per cert, quines broquetes m'es maques, on les has comprat?
Enhorabuena!!, el pincho está para morir de rico y de bonito. que fotos tan especaculares y apetecibles. besos
ResponEliminaEnhorabona per la recomanació, a mi em va passar la setmana passada i encara estic al·lucinada. Aquesta tonyina és espectacular!
ResponEliminaFelicitats !!! realment ets una artistas ! i la recepta sense comentaris...
ResponEliminapetonets
Buff acabo de dinar i tot i aixi li trobaria un foradet a aquest tast de tonyina tan delicios. Aixo fa una pinta genial.i et felicito molt per la recomanació Eri. És ben veritat tot el que han dit. Gaudeix-lo!!
ResponEliminatenen raó a rac1, aquest és un espai molt interessant! igual que aquesta broqueta. jo també en vaig fer una de semblant dies enrere, amb pebrot enlloc de tomàquet, la pròxima vegada provaré de caramel·litzar la tonyina!
ResponEliminaQuina delicia més bona,te felicit jp també per aquesta tonyina.
ResponEliminaUn petonet molt gros i bon cap de setmana guapa.
Mestre Eri ya te lo decia yo que tu eres muy buena,muchas felicidades por salir en Rac-1 y disfrutalo y me parece una aperitivo fantastico y una presentacion y fotografia genial,brutal, barbara,magnifica.... me lo llevo a pendientes ya
ResponEliminaun peto
miquel
Enhorabuena eres una artista!!!!!!!!! me encanta la mezcla y la receta, besos.
ResponEliminaOhhhhhhhhhhhhhh, jo ho vaig escoltar!!!;)
ResponEliminaAvui em sembla que m'hauré de saltar la tonyina, fresca no m'agrada...
Petonets.
Delicioso! bjs
ResponEliminajo tambe el recomanaria ja ho saps jeje quina coseta mes bona que has fet avui,la tonyina m'agrada molt,petons
ResponEliminaEnhorabona per aquesta bona crítica! Sempre fa il·lusió veure recompensades hores d'entusiasme i dedicació. Aquests daus de tonyina fan una pinta tremenda!
ResponEliminaFins aviat!
La Taula d'en Bernat
Moltes i moltes felicitats per la recomanació!!!
ResponEliminaPel que fa al plat, "fantabulós", molt bon suggeriment i una molt bona presentació en forma de broqueta.
El dolç, amb el salat, la melmelada amb la tonyina. Té una pinta impressionant.
Felicitats, ha de fer molta il.lusió, a més tenen tota la raó en el que vam dir.
ResponEliminaQuin aperitiu tan original i tan bo!
Muchas felicidades por esa mención.
ResponEliminaPero como no iba a ser así con estas maravillas que nos haces.
Me he enamorado de este pintxo. Me lo llevo.
Besos
Moltes felicitats per la recomanació!!! La veritat és que el teu bloc és molt bo, ple de receptes molt interessants, o sigui que una recomanació més que merescuda!! A gaudir d'aquest moment!!
ResponEliminaMoltíssimes felicitats per aquesta recomanació del tot ben merescuda. Gaudeix-ne, que ha de fer molta il·lusió.
ResponEliminaPetonets
OOOOOOHHHHHH mis más sinceras felicitaciones Eri!!!Me alegro mucho,no más aún.Es que tienes un blog de una calidad y buen gusto exquisito,así que no me extraña para nada.
ResponEliminaA disfrutarlo,como nos haces disfrutara nosotros también.
Un abrazo