Aquest mes, els amics de Memòries d'una cuinera, la Mònica, la Judith i l’Yves, ens van convidar a preparar una recepta Melmelada o Confitura.
La meva aportació és una Melmelada de Papaia a l’anís estrellat. És una melmelada suau i que l’anís a més del seu aroma tan característic li aporta una dolçor molt agradable.
Si passeu pel bloc Experimento en la cocina de l'Ana, veureu que hem coincidit, amb la única diferència que ella ha posat també taronja. No trobeu que ja és casualitat que de tres ingredients coincidim en dos?
Espero que us agradi!
Ingredients:
600 grams de polpa de papaia
1 poma
150 grams de fructosa
3 anissos estrellats
Preparació:
- Pelem la papaia, li retirem les llavors i la tallem a trossos petits. Ho posem en un cassó al foc, juntament amb la fructosa i la poma rentada i tallada a quatre quarts (no treure les llavors, ni pelar).
- A meitat de la cocció 15-20 minuts afegim els anissos estrellats.
- Ho deixem coure a foc mig aproximadament durant uns 35-40 minuts, fins que agafi la textura de melmelada.
- Apaguem el foc, retirem la poma, els anissos i les possibles llavors que hagin pogut quedar a la melmelada.
- Triturem una mica si no agrada trobar els trossets petits de la papaia.
- Omplim els pots esterilitzats, i els posem cap per avall durant 24 hores per a que facin el buit.
Bon profit!
Quines fotos!!! precioses!!! I la melmelada, la trobo molt original!!! M'ha encantat ;-)
ResponEliminaUn petonas
Sònia
Eriiiiiiiiiii! mare meva! que maca queda l'etiqueta!! ole, ole! ets una artista!!! i la foto és preciosa! ara el difícil serà quina escollirem pel recull! has fet una melmelada fantàstica!!!! i no passa res per coincidir! a més segur que són ben diferentes!!!! ;) milions de petonets i gràcies pel participar!!! (encara tinc la boca oberta, oooooooooooooooo)
ResponEliminasaps que hem tens el cor robat amb les teves fotos i receptes !!!!
ResponEliminapetonets
Tiene que ser impresionante el sabor que tiene que tener esta mermelada Eri!!! Te ha quedado una presentación genial del todo!!! de 10!!! ;-))
ResponEliminaHola Eri! t'ha quedat de luxe, mai l'he testat peró segur que està bonííííísima.
ResponEliminaUn petonet
No he probat mai de fer aquesta melmelada... Queda a pendents.
ResponEliminaPetonets.
Em sembla una recepta molt original!
ResponEliminaAla, qué mermelada más rica y qué pedazo de fotos con la etiqueta tan propia. Nuestros chicos de memorias deben de estar encantados. Me ha encantado Eri.
ResponEliminaBesos
Elen, quina bona pinta aquesta melmelada tan exótica, m'agrada molt.
ResponEliminaPetons.
Uff, quina bona pinta aquesta melmelada!!! Ja me l'he imaginat a un pastís. ;)
ResponEliminaPetons!
Aquest any estic gaudint de les melmelades fetes a casa. Aquesta també m’agrada molt
ResponEliminaBona cuina
A foto está uma maravilha, parece tirada de uma revist gourmet, você é mesmo uma Chef muito caprichosa minha amiga!
ResponEliminaMuito bem!
Gostei também de saber que:
Poma=Maçã+Apple=Manzana
Estou feliz, aprendi mais uma palavra em catalão!!! hehehe!!!
Petons!
Ooooooh!! Quina monada els potets amb les etiquetes!! M'encanten! Ha de ser ben bona, ja és casualitat que hagueu coincidit amb l'Anna, és una barreja ben original!
ResponEliminaPetonets
Sandra
M'ha encantat! Apuntada, ja saps que ara vull fer elaboracions amb fructosa. fotos un deu
ResponEliminaQuina melmelada més original! El toc de l'anís estrellat i deu quedar de meravella :)
ResponEliminaUn petó!
Tot plegat es de 10!!!la mermelad molt original i diferent, les fotos excel.lents com sempre!!!petons
ResponEliminaHola, Eriiiiiiiiiiiii!! Uauuuu, pero qué maravilla, me rechifla el colorido tan divino.
ResponEliminaMe fascina tu última foto, mira, creo que voy a hacer la receta por hacerle unas fotos jajajjajajajajja.
Enhorabuena por la receta, cielo, me ha gustado mucho.
un besazo y buena semana
Eriiiiiiiiiii, si fins i tot has fet etiquetes!Si quan dic que ets una artista de les presentacions no ho dic per dir!
ResponEliminaUna melmelada molt original, i no passa res per coincidir amb ingredients, jo ja he vist alguna semblant a la meva...
Molts petonets i gràcies per participar!
Quina super melmelada!! ha quedat de luxe!! super vistosa i ha d'estar de vici!m'encanta! i les etiquetes....quina monada!
ResponEliminaMolts petonetsss
Nunca la he probado y tiene que estar de rechupete, qué buenos desayunos te vas a preparar!!!!
ResponEliminaAbrazos y buena semana
aisssss quina cosa mes bonaaaa,no l'he fet mai,pero en una torradeta mmmmm,petonsssss
ResponEliminaEm sembla una melmelada molt original, crec que no he tastat mai melmelada de papaia... Segurament perquè a casa és una fruita que no acostumem a mnejar. Amb l'anís estrellat ha de quedar ben bona!
ResponEliminaWua Eri!!! no sé q m'agrada més si la melmelada, la foto, el pot de vidre amb l'etiqueta o el full amb el logo del bloc a la taula...quina pasada
ResponEliminapetons
Mmmm!! quan vaig veure la papaia al supermercat també se'm va passar pel cap, però ja tenia la idea dels pebrots i resulta que he coincidit una mica amb els del taller de cuina!! jejeje el món dels blocs també acabarà sent un mocador! ;) Que xules les fotos, i l'etiqueta queda molt mona! petons :)
ResponEliminaUna proposta molt atractiva, tant per la recepta com per les fotos!
ResponEliminaVaya receta mas espectacular , con un colorido precioso y de la que me imagino el buen sabor.
ResponEliminaY las fotos de revista que has hecho todavía aun la hacen mas atractiva.
Conclusión : hay que probarla, sí o sí :)
Besinos mil.
Molt atraient la proposta que ens fas. Papaia i anís estrellat. Ha d'estar deliciós.
ResponEliminaL'aroma de l'anís estrellat m'agrada més que no pas la papaia, però en la teva recepta es veu molt apetitós.
Guaaaaau!
ResponEliminaNunca la he comido y tiene que estar rica, rica.
Vengo a entregarte un premio qué me hace mucha ilusión que tengas, es el Indalo de Bronce, después se lo puedes entregar a otro blog que sea relacionado con la cocina y que tenga más de 100 seguidores.
Aquí te dejo el enlace para que lo recojas.
http://cocina-trini.blogspot.com/2010/11/premio_26.html
Eri otra maravilla y van..............te ha quedado muy buena y con muchos detalles agradables, la etiqueta en el bote,en la mesa de mastel la decoracion, el anis estrellado vamos el sumun
ResponEliminamolt be lo has bordado otra vez
peto
miquel
Parabéns pela receita, está maravilhosa!!
ResponEliminaUm grande beijo,
Andréa....
Eri quina marevella de fotos i la melmelada m'encantaria provar-ha, ha d'estar de vici.
ResponEliminaPetons!
ummmmm tine que estar buenisima....yo tengo anis estrellado en casa. Me la apunto. Un beso
ResponEliminaY con que me quedo?...me gusta hasta el buen gusto que tienes...para elegir que hacer,la elaboración,el envasado,la puesta en escena...tooodo,de verdad...una entrada divina.
ResponEliminaLa mermelada es que no me la puedo ni imaginar con lo que me gusta la papaya y es la primera vez que la veo en confitura.
Ecxcelente Eri!!!
Un besote y hasta mañana ;))
La provarem??? A part dela fotografia pot muntar una empresa d´etiquetatge jo seria la teva primera clienta,je, je,je!!
ResponEliminaDeu quedar bona aquesta melmelada després del tast del fruÏt de papaia empuc imaginar el gust.
Que exótica y apetecible se ve esa mermelada y además con anís estrellado que me parece de lo más precioso que hay. Un beso
ResponEliminaQue deliciosa y la foto es preciosa.
ResponEliminaBesos
Adorei esta receita, muito boa e exótica mesmo. Um abraço, Marta
ResponEliminaOhh qué mermelada más buena!
ResponEliminahola!!vengo desde le exquisit, y me quedo aqui forever!que preciosidad de blog, que fotos y que recetas!eres increible!un besitooo
ResponEliminaHola Eri me encanta esta mermelada, muy buena idea y tiene que estar espectacular, un beso y suerte en el concurso.
ResponEliminaHay que no había visto tu publicación... qué estado un poco perdida esta semana.
ResponEliminaEs verdad que hemos coincidido, pero la tuya parece el doble de buena con esas fotos tan maravillosas.
Besos
Qué color! Me gusta mucho la papaya, pero nunca la he probado en mermelada...creo que ha llegado el momento :) Lo de la etiqueta es genial!
ResponEliminaHe encontrado tu blog a traves de Memòries...me quedo merodeando por aquí con tu permiso..
Rosilet