Un Pastís de salmó i avocat perfecte per a l'estiu. Bon cap de setmana!
Ingredients:
7 llesques de pa de motllo
1 mànec d'espàrrecs verds
1 avocat petit
200 g de salmó fumat
200 g de formatge per untar
Sal i pebre
Oli d'oliva
Tomàquets xerri
Fulles d'alfàbrega
Preparació
Rentar i tallar la part més dura dels espàrrecs.
Bullir uns minuts en aigua bullint amb sal i passar-los a un bol amb aigua i
gel. Escórrer-los i reservar.
Tallar el pa en rodó amb l'ajut d'un cèrcol
d'emplatar.
Barrejar el formatge amb sal i pebre. Pelar l'avocat, aixafar amb una
forquilla i afegir una raig d'oli i sal.
Tallar el salmó a la mateixa mida del pa amb el cèrcol
d'emplatar.
Untar les llesques de pa amb una capa fina de
formatge, i posar en 4 el salmó i en dues l'avocat.
Muntar el pastís i cobrir totalment.
Tallar els espàrrecs per a la meitat i de la mateixa
alçada que el pastís i anar posant al voltant.
Decorar amb unes fulles d'alfàbrega i tomàquets am un xic de sal.
Decorar amb unes fulles d'alfàbrega i tomàquets am un xic de sal.
Delicious Eri una molt bona idea! i la presentació es molt maca. Ptons
ResponElimina