divendres, 11 de juliol del 2014

Melmelada de llimona i gingebre



M'ha encantat aquesta melmelada! És una recepta de la Neus. Només he afegit gingebre i el sabor és sensacional. Espero que us agradi!

Ingredients:
1 quilo de llimones
Aigua
Sucre
1 pessic de sal
2 cm de gingebre fresc ratllat


Preparació:
Rentar i tallar les llimones a rodanxes i cobrir-les d’aigua durant 3 dies, canviant l’aigua dos cops al dia.
Escórrer les llimones, treure la polpa i les llavors. Posar la mateixa quantitat de polpa que de sucre, el pessic de sal i el gingebre. Reservar l’aigua per si necessitem una mica.
Posar a coure a foc mig i remenar de tant en tant, fins que adquireixi la textura de melmelada.
Esterilitzar els pots de vidre. Omplir i tancar. Deixar 24 hores cap per vall. 

6 comentaris:

  1. Bon diaaa vecina!!!
    fa temps q no la faig, es el q tenim els blocaires q fem una recepta i no volem repetir...la foto jajajaj
    Gràcies guapi
    un petonet

    ResponElimina
  2. El gingebre li ha de donar un punt de sabor molt interesant.
    Petons.

    ResponElimina
  3. Boníssima! Segur que val la pena la preparació llarga. O més ben dit, l'espera, que fer-se, quasi es fa sola!
    Marta

    ResponElimina
  4. Ha d'estar boníssima! Com que sóc de fer melmelades me l'emporto, amb el teu permís! bon estiu

    ResponElimina
  5. Tiene que tener un gusto delicioso.Besossss y buenas tardes.

    ResponElimina
  6. No la faig exactament igual però també en faig de melmelada de llimona.
    La propera vegada hi posaré gingebre... si dius que li dona un toc espectacular s'haurà de provar, no et sembla?
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina