M'ha encantat aquesta
melmelada! És una recepta de la Neus. Només he afegit gingebre i el
sabor és sensacional. Espero que us agradi!
Ingredients:
1 quilo de llimones
Aigua
Sucre
1 pessic de sal
2 cm de gingebre fresc ratllat
Preparació:
Rentar i
tallar les llimones a rodanxes i cobrir-les d’aigua durant 3 dies, canviant
l’aigua dos cops al dia.
Escórrer les
llimones, treure la polpa i les llavors. Posar la mateixa quantitat de polpa
que de sucre, el pessic de sal i el gingebre. Reservar l’aigua per si
necessitem una mica.
Posar a coure
a foc mig i remenar de tant en tant, fins que adquireixi la textura de
melmelada.
Esterilitzar
els pots de vidre. Omplir i tancar. Deixar 24 hores cap per vall.
Bon diaaa vecina!!!
ResponEliminafa temps q no la faig, es el q tenim els blocaires q fem una recepta i no volem repetir...la foto jajajaj
Gràcies guapi
un petonet
El gingebre li ha de donar un punt de sabor molt interesant.
ResponEliminaPetons.
Boníssima! Segur que val la pena la preparació llarga. O més ben dit, l'espera, que fer-se, quasi es fa sola!
ResponEliminaMarta
Ha d'estar boníssima! Com que sóc de fer melmelades me l'emporto, amb el teu permís! bon estiu
ResponEliminaTiene que tener un gusto delicioso.Besossss y buenas tardes.
ResponEliminaNo la faig exactament igual però també en faig de melmelada de llimona.
ResponEliminaLa propera vegada hi posaré gingebre... si dius que li dona un toc espectacular s'haurà de provar, no et sembla?
PTNTS
Dolça