Si us va agradar la La delícia de xocolata blanca i violetes, aquí teniu una altre
proposta igual de bona, però amb festucs.
Ingredients:
140 g de xocolata blanca Nestlé Postres
100 ml de nata per muntar
100 g de llet condensada La Lechera
150 g de farina d'ametlles
40 grams de festucs
Essència de festucs
Colorant daurat en pols (opcional)
Les quantitats variaran en funció
del motllo
Preparació:
Escaldar els festucs i posar en aigua amb gel un minut. Ràpidament, posar
en un drap de cuina i el refreguem per sobre del marbre per treure les pells.
Acaba de treure si ha quedat alguna pell i reservar-los.
Fondre la xocolata al bany maria o al microones. Posar en el motllo del
torró i donar-li uns cops sobre el marbre. Donar-li la volta al motllo on
teníem la xocolata i donar-li cops per retirar l'excés de xocolata. És
important que quedi una capa fina. Amb una espàtula retirar la xocolata que
quedi pel motllo. Reservar en el mateix bol la xocolata sobrant. Posar en un
lloc fresc fins que la xocolata es solidifiqui.
Posar la nata, la llet condensada a escalfar. Afegir la farina d'ametlles,
els festucs (reservar alguns per decorar) i unes gotes d'essència de festucs.
Remenar fins que la massa es desenganxi de les parets del cassó. Retirar i
deixar refredar una mica.
Omplir el motllo amb la massa i deixar refredar totalment. Fondre de nou la
xocolata que teníem reservada i deixar refredar una mica. Cobrir el torró,
donar uns copets sobre el marbre i allisar amb una espàtula. Deixar en un lloc
fresc fins que la xocolata es solidifiqui. Desemmotllar. Posar unes gotes
d'aigua al colorant i donar unes pinzellades als festucs reservats.
Fondre una mica de xocolata i posar 6 o 7 gotes. Posar al damunt els
festucs pintats .
Oooooh que pinta más buena.
ResponEliminaNenaaa com dominem el tema eh!!!! de luxe! Petonets
ResponEliminay aun no ha venido la vecina a verte,no me lo puedo creer¡¡
ResponEliminadesde luego de luxe total
peto
Tu quieres acabar conmigo, no???? es que me encanta y en formato mino más todavía
ResponEliminaBss
La combinació de socolata blanca i festucs és tot un clàssic sensacional.
ResponEliminaT'ha quedat de pastisseria professional!
Ja esta aqui la vecina....pero suposo que el Mestre vol dir si no he anat correns a casa teva a tastar-ho jajaja.
ResponEliminaMagnifics Eri, els turrons d'aquests any son de luxe, espectaculars.
Un petonet guapa
Brutal. Preciós i pel que sembla molt saborós.
ResponElimina