dilluns, 9 de desembre de 2013

Delícia de xocolata blanca i festucs



Si us va agradar la  La delícia de xocolata blanca i violetes, aquí teniu una altre proposta igual de bona, però amb festucs.

Ingredients:
140 g de xocolata blanca  Nestlé Postres
100 ml de nata per muntar
100 g de llet condensada La Lechera
150 g de farina d'ametlles
40 grams de festucs
Essència de festucs
Colorant daurat en pols (opcional)
Les quantitats variaran en funció del motllo

Preparació:
Escaldar els festucs i posar en aigua amb gel un minut. Ràpidament, posar en un drap de cuina i el refreguem per sobre del marbre per treure les pells. Acaba de treure si ha quedat alguna pell i reservar-los.
Fondre la xocolata al bany maria o al microones. Posar en el motllo del torró i donar-li uns cops sobre el marbre. Donar-li la volta al motllo on teníem la xocolata i donar-li cops per retirar l'excés de xocolata. És important que quedi una capa fina. Amb una espàtula retirar la xocolata que quedi pel motllo. Reservar en el mateix bol la xocolata sobrant. Posar en un lloc fresc fins que la xocolata es solidifiqui.

Posar la nata, la llet condensada a escalfar. Afegir la farina d'ametlles, els festucs (reservar alguns per decorar) i unes gotes d'essència de festucs. Remenar fins que la massa es desenganxi de les parets del cassó. Retirar i deixar refredar una mica.

Omplir el motllo amb la massa i deixar refredar totalment. Fondre de nou la xocolata que teníem reservada i deixar refredar una mica. Cobrir el torró, donar uns copets sobre el marbre i allisar amb una espàtula. Deixar en un lloc fresc fins que la xocolata es solidifiqui. Desemmotllar. Posar unes gotes d'aigua al colorant i donar unes pinzellades als festucs reservats.

Fondre una mica de xocolata i posar 6 o 7 gotes. Posar al damunt els festucs pintats .


7 comentaris:

  1. Nenaaa com dominem el tema eh!!!! de luxe! Petonets

    ResponElimina
  2. y aun no ha venido la vecina a verte,no me lo puedo creer¡¡
    desde luego de luxe total
    peto

    ResponElimina
  3. Tu quieres acabar conmigo, no???? es que me encanta y en formato mino más todavía
    Bss

    ResponElimina
  4. La combinació de socolata blanca i festucs és tot un clàssic sensacional.
    T'ha quedat de pastisseria professional!

    ResponElimina
  5. Ja esta aqui la vecina....pero suposo que el Mestre vol dir si no he anat correns a casa teva a tastar-ho jajaja.

    Magnifics Eri, els turrons d'aquests any son de luxe, espectaculars.

    Un petonet guapa

    ResponElimina
  6. Brutal. Preciós i pel que sembla molt saborós.

    ResponElimina