Una altre recepta amb la crema de torró de Xixona. Excepcional combinació amb la xocolata!
Si voleu, aquí teniu una altre recepta amb aquesta crema, però en un plat salat: Aquí
Si voleu, aquí teniu una altre recepta amb aquesta crema, però en un plat salat: Aquí
Ingredients per a 12 bombons:
100 grams de xocolata intens Nestlé Postres
Crema de torró Sirvent
Per a la decoració (opcional):
Colorant daurat el pols
Aigua
Preparació:
Fondre la xocolata al bany maria o microones i abocar en el motlle de bombons. Donar-li la volta al
damunt del bol on hem fos la xocolata per retirar l'excés.
Deixar que la xocolata es solidifiqui (es pot posar uns minuts al
congelador). Treure del congelador i omplir 3/4 parts amb la crema de torró i posar una estona a la
nevera o congelador. La crema no es congelarà, però ajudarà a omplir millor el motlle. Cobrir amb la resta de xocolata. Deixar que la xocolata es
solidifiqui i desemmotllar.
Barrejar el colorant amb aigua i pintar els motllos amb un pinzell fi.
Brutales Eri!!!! y que fotos...estas que te sales...
ResponEliminaBss
Uffff Eri estic enamorada de les teves fotos, son al.lucinants... be i dels bombons també ;-)
ResponEliminaPetonets
quins bombons... el detallet del pinzell li dona un acabat preciós
ResponEliminaPTNTS
Dolça
oh, preciosos! I segur que són un pecat deliciós...! Petons
ResponEliminaCon la boca abierta me has dejado jejeje. Unos bombones brutales. Besos!
ResponEliminaAna
Alaaaa que bo!!!! estàs feta un bombo!!!!jaja!!! Petonets
ResponEliminaBrutals...son brutals...es pec ta cu larrrrs!!!
ResponEliminapetonets
Quina delicia !! .....això ha de ser brutal...per començar i no parar
ResponEliminapetons
Uf! això engreixa amb alegria, je, je, je...
ResponEliminaooooooooo, aquests bombons són una monada Eri!!!!! m'encanten. petonets
ResponEliminaOhhhhhhh impresionante.
ResponEliminaBesos y Feliz Navidad
Molt xulos.
ResponEliminaUn consell, si vols evitar les microbombolles...un cop emmotllats...pica'ls una bona estona contra el taulell.
I si atemperes la cobertura et brillaran més.
Però has fet una grandíssima feina i la decoració de 10.
Moltes felicitats !!!
Ideal para la próximas fiestas!!!
ResponEliminaVoy a aventurarme y a ver que tal me quedan...
Gracias por compartir esta maravillosa receta con nosotros.
Feliz Navidad!!!
uau, els trobo molt fàcils de fer i molt bons, amb aquesta crema de torró fan molt nadal.
ResponEliminaQué bons amb el interior com si fos un coulant i facilets de fer.
ResponEliminaPetons.
Qué sofisticados te han quedado con el toque dorado y qué rica partirlos y que se deshaga la cremita en la boca...
ResponEliminaEspero que disfrutes mucho estos días
Bon Nadal!!!!
Un fuerte abrazo
Ohhhh què bons!! Amb aquesta cremeta de torró..
ResponEliminaBones festes!