dimarts, 17 de desembre de 2013

Bombons farcits de crema de torró


Una altre recepta amb la crema de torró de Xixona. Excepcional combinació amb la xocolata!
Si voleu, aquí teniu una altre recepta amb aquesta crema, però en un plat salat:  Aquí

Ingredients per a 12 bombons:
100 grams de xocolata intens Nestlé Postres 
Crema de torró Sirvent
Per a la decoració (opcional):
Colorant daurat el pols
Aigua

Preparació:
Fondre la xocolata al bany maria o microones i abocar en el motlle de bombons. Donar-li la volta al damunt del bol on hem fos la xocolata per retirar l'excés.
Deixar que la xocolata es solidifiqui (es pot posar uns minuts al congelador). Treure del congelador i omplir 3/4 parts amb la crema de torró i posar una estona a la nevera o congelador. La crema no es congelarà, però ajudarà a omplir millor el motlle. Cobrir amb la resta de xocolata. Deixar que la xocolata es solidifiqui i desemmotllar.

Barrejar el colorant amb aigua i pintar els motllos amb un pinzell fi.



17 comentaris:

  1. Brutales Eri!!!! y que fotos...estas que te sales...
    Bss

    ResponElimina
  2. Uffff Eri estic enamorada de les teves fotos, son al.lucinants... be i dels bombons també ;-)
    Petonets

    ResponElimina
  3. quins bombons... el detallet del pinzell li dona un acabat preciós
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  4. oh, preciosos! I segur que són un pecat deliciós...! Petons

    ResponElimina
  5. Con la boca abierta me has dejado jejeje. Unos bombones brutales. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  6. Alaaaa que bo!!!! estàs feta un bombo!!!!jaja!!! Petonets

    ResponElimina
  7. Brutals...son brutals...es pec ta cu larrrrs!!!
    petonets

    ResponElimina
  8. Quina delicia !! .....això ha de ser brutal...per començar i no parar
    petons

    ResponElimina
  9. Uf! això engreixa amb alegria, je, je, je...

    ResponElimina
  10. ooooooooo, aquests bombons són una monada Eri!!!!! m'encanten. petonets

    ResponElimina
  11. Ohhhhhhh impresionante.
    Besos y Feliz Navidad

    ResponElimina
  12. Molt xulos.
    Un consell, si vols evitar les microbombolles...un cop emmotllats...pica'ls una bona estona contra el taulell.
    I si atemperes la cobertura et brillaran més.
    Però has fet una grandíssima feina i la decoració de 10.
    Moltes felicitats !!!

    ResponElimina
  13. Ideal para la próximas fiestas!!!
    Voy a aventurarme y a ver que tal me quedan...
    Gracias por compartir esta maravillosa receta con nosotros.
    Feliz Navidad!!!

    ResponElimina
  14. uau, els trobo molt fàcils de fer i molt bons, amb aquesta crema de torró fan molt nadal.

    ResponElimina
  15. Qué bons amb el interior com si fos un coulant i facilets de fer.
    Petons.

    ResponElimina
  16. Qué sofisticados te han quedado con el toque dorado y qué rica partirlos y que se deshaga la cremita en la boca...

    Espero que disfrutes mucho estos días

    Bon Nadal!!!!

    Un fuerte abrazo

    ResponElimina
  17. Ohhhh què bons!! Amb aquesta cremeta de torró..
    Bones festes!

    ResponElimina