divendres, 28 de juny de 2013

Caprici Rose de Raims


Gràcies a la Dolores de Mi gran diversión he pogut tastar aquestes curioses galetes de color rosa tan originals.

Altres amics i amigues també han tingut aquesta sort i aquí teniu les seves receptes:



Ingredients:
4/6 galetes Rose de Raims
50 grams de xocolata Nestlé Postres blanca
75 grams de formatge cremós
15 grams de sucre fi
¼ c/c d’extracte de maduixa
2 piruletes

Preparació:
Fondre la xocolata blanca al microones. Barrejar el formatge, el sucre i l’extracte de maduixa. Incorporar la xocolata i batre a velocitat mitja/alta fins aconseguir una crema.
Posar la crema en una màniga pastissera i cobrir les galetes.
Picar les piruletes a trossos petits i posar sobre un paper de forn o “silpat”. Posar al forn a 180º entre 2 i 3 minuts fins que es desfacin. Retirar i deixar refredar.

Posar la piruleta a sobre de la crema i servir.

19 comentaris:

  1. Eri, molt bo i molt fàcil, m'encanta!!!!!!!!
    Petonets

    ResponElimina
  2. Ja veig que en aquestes galetes la xocolata blanca li va de maravella...ja ja!!! Bonissim! Petonets

    ResponElimina
  3. si avui totes xocolata blanca jajaj
    Quines idees que tens i q ràpida q ets pensant.

    Un petonet bonica

    ResponElimina
  4. quina bona pinta tenen!!!!!!!!!!! genials , petonets

    ResponElimina
  5. uau! Quina preciositat de postres!!

    ResponElimina
  6. Acabo de veure la resta de propostes, i és que totes les que heu preparat són boníssimes!

    Petons!

    ResponElimina
  7. Otro rico y fácil bocado...está claro!!!
    Bss guapa!!!

    ResponElimina
  8. Que artista eres Eri,precisosas!!

    Un besito

    ResponElimina
  9. Sí que és un caprici sí....
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  10. Com diu la Silvia, ets una artista. M'encanta les receptes que heu fet.
    Petons

    ResponElimina
  11. Una idea fácil y muy resultona. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  12. Amb la capa de crema i el caramel fet amb les piruletes queden molt ben presentades.
    Petons.

    ResponElimina
  13. otro bacado goloso marca de la casa divino y me encanta Eri¡¡
    Bon cap de setmana
    Peto

    ResponElimina
  14. Però quina meravella!! Boníssim!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  15. Eri, t'han quedat molt maques.

    Muas!

    ResponElimina
  16. El resultat final és espectacular. Té molt bona pinta!

    ResponElimina