dijous, 14 de juny del 2012

Cullera de mel i mató amb encenalls de foie i cruixent de ceba


Un aperitiu deliciós que us convido a feu si us agrada el foie. Jo he canviat només la sal de vi per sal de xocolata. Aquesta recepta és del Miquel que va versionar la recepta de la Judith.

Espero que us agradi!

Ingredients:
Mató
Mel
Ceba cruixent
Foie
Sal de vi / Sal de xocolata

Preparació:
·         Posar el foie una mica al congelador per que es puguin fer millor els encenalls.
·         Posem a la cullera, una mica de mató amb un fil de mel. A continuació una mica de cruixent de ceba. Al damunt uns encenalls de foie que haurem tret del congelador i l'haurem ratllat amb un ratllador, i finalitzem amb unes escames de sal de xocolata.
·         Preparar i servir al moment.





Bon profit!

30 comentaris:

  1. Quan ho he llegit he pensat amb les 3 receptes d'ahir i aquesta ja te 4 el Miquel per tastar pero noooo...que aquesta es seva jajaja.

    Quine classe més bona ahir...va ser magistral.

    Ala vecina me voy a por ellos!!! oe...a por ellos oe!!!

    UN petonet

    ResponElimina
  2. Sal de xocolata...??? mmmm! això amb el mató ha de ser un vici! I al foie, les escames de sal sempre li queden molt bé, el vesteixen, oi? ;-) Excel·lent proposta. Petons

    ResponElimina
  3. La meva relació amb el foie no es gaire bona, però m'atreviría a tastar-la. Encara em queda una mica de sal de xocolata.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Un bocado exquisito!!!. la mezcla superior!. besos

    ResponElimina
  5. con la sal de chocolate debe ser la repera de bueno,buena idea Eri,desde que la publico la Judith cada uno le añadimos algo nuevo y asi es una version que cada vez se hace mas atractiva
    Gracias por el enlace
    Buenos tambien me voy a por ellos,veremos que saldra hoy
    peto

    ResponElimina
  6. Que meravella de cullera!!! I aquest toc de sal de xocolata (que no he provat mai) em tempta molt.

    ResponElimina
  7. Que rico, Elena, menuda combinación, seguro que atómica, me pido una cucharita.

    Me tienes que explicar como haces las virutas ¿con un rallador? cuenta, cuenta

    besitos y no trabajéis mucho

    ResponElimina
  8. Buf! que bones han d´estar aquestes culleretes!!! no se si amb una n´hi haurà prou!! la sal de xocolata genial:) Petonet

    ResponElimina
  9. M'agada la idea de portar aquestes postres en un plat salat d'aperitiu. La combinació ha de resultar excel·lent!

    ResponElimina
  10. Menuda combinación! Todo lo que lleva me gusta! Saludos.

    ResponElimina
  11. Quina proposta tan bona, ràpida, fàcil de fer i vistosa!
    La sal de xocolata??? això ho haig de tastar!
    Marta

    ResponElimina
  12. Molt be Eri, m'agrada i molt ben presentat.

    ResponElimina
  13. Tres genis versionant. Molt bona idea i exel·lent presentació

    ResponElimina
  14. Que bona!! jo hi hauré de posar sal normal, però segur que ens agradarà igual!!!
    petonets

    ResponElimina
  15. Menuda delicia de bocado. una mezcla insuperable.
    Besos

    ResponElimina
  16. La combinació de sabors ha de ser extraordinària. Acabo de saber que al mercat hi ha sal de vi o de xocolata. Avui ja me'n puc anar a dormir tranquil·la. M'encantaria tastar-ho. Quina bona pinta que té!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  17. m'encanta el contrast dolç salat d'aquest plat. Jo saps quin aperitiu faig molt, un croisanet farcit de mermelada, paté i ceba fregida, s'hi assembla molt...i vooolaa!! Jejej petons

    ResponElimina
  18. Sencillamente...exquisito.
    Besets

    ResponElimina
  19. Eri, sublime receta, me ha encantado este bocado y sal de chocolate??? estoy babeando...
    Bss

    ResponElimina
  20. Un aperitiu molt bò i que no necessita engegar el foc...me´l apunte.

    ResponElimina
  21. Qué cuharas más apetitosas, con yu permiso me llevo una para el camino.
    Besets.

    ResponElimina
  22. Una unió de dols i salat extraordinària
    Petons

    ResponElimina
  23. És la primera vegada que veig la sal de xocolata.
    M'he aficionat a la ceba cruixent, l'altre dia la vaig posar a la pasta, que portava ricotta, i ens va agradar molt.
    Una altra recepta amb mató, ens la deixes pel Memòries?????????????
    Petonets i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  24. Esta es una de esas cucharitas que cuando las tienes delante se te hacen irresistibles, la boca empieza ha hacer agua y uno está deseando probarlas...

    Abrazos y bon cap de setmana

    (Ya probé el chocolate ¡Muchas gracias!)

    ResponElimina
  25. Quina imaginació amb el mató. Fantàstica cullera!
    Bon cap de setmana,
    Nani

    ResponElimina
  26. queden bones, oi??? m'encanta veure les diverses opcions que podem fer d'una mateixa recepta!!! ;P moltes gràcies per l'enllaç. petonets (PD: podries deixar l'enllaç també per Memòries, no???? ;))

    ResponElimina
  27. Encara que el foie no m'agrada gaire, he de dir que presentat així fa patxoca.

    ResponElimina
  28. El domingo ya tengo aperitivo me parece toda una exquisitez.
    Saludos

    ResponElimina
  29. Una cullereta estupenda!!! m´encantan tots els ingredients que has ficat.... es deu fondre tot a la boca.. Deliciós. Petons,

    ResponElimina
  30. Me gusta mucho tu propuesta. Además, creo que no te conocía. Me encantan las propuestas saladas.

    ResponElimina