divendres, 20 de maig del 2011

Tast de tonyina caramel•litzada i Recomanació bloc a El món a RAC1



“Un espai molt interessant, sense fronteres culinàries i amb fotografies molt bones”, així és com ahir a El Món a RAC1  van recomanar aquest bloc. No podia deixar de compartir amb vosaltres aquesta sorpresa tant agradable per a mi i que em va tenir tot el dia en un núvol... en realitat, encara continuo en ell!


Si voleu fer un entrant ràpid i molt saborós, aquí teniu una proposta que ben segur us agradarà.
Ingredients:
Daus de tonyina fresca
Sucre morè
Melmelada de tomàquet a la vainilla (aquí)   
Patates
Romaní fresc
Oli d’oliva
Salsa de soja
Sal en escames
(No indico les quantitats, ja que dependrà de quants i de la seva mida)



Preparació:
  • Bullim les patates, les deixem refredar i els hi traiem la pell. Tallem a quadrats i reservem.
  • En una paella quan estigui calenta, posem els daus de tonyina i anem donant la volta per tots els costats, deixant el darrer que sense fer. Posem una mica de sucre morè a la paella i quan comenci a fondre’s posem del darrer costat que quedava per fer-se i el deixem fins que es caramel·litzi.
Muntatge:
  • Posem un tros de patata, a sobre una mica de melmelada de tomàquet i al damunt el dau de tonyina, deixant el costat caramel·litzat a la part de dalt.
  • Posem unes gotes d’oli d’oliva, sal en escames, el romaní ben picat i finalitzem amb unes gotes de salsa de soja.
  • Servim immediatament.
Bon profit!

44 comentaris:

  1. Que bona aquesta tonyina amb la melmelada!! Combina molt bé la melmelada de tomàquet amb tonyina! Una idea excel·lent :)

    I sobretot enhorabona per la recomenació! No et mereixes menys!!

    P.D.: el comentari de sobre: E ¿¿?¿?¿

    ResponElimina
  2. Babejo sense control!!! a favorites de les favorites!!!!felicitats!!!!petons

    ResponElimina
  3. Eri, moltes felicitats per la recomanació, no m'extranya gens, ets una artista.
    La tonyina caramelitzada, genial!
    Petonets maca,
    Esther

    ResponElimina
  4. Fen un treball com el que fas es molt bonic que parlen del teu bloc, pero no en tinges cap dupte que teu mereixes, es un dels mes bonics que miro he vist mai.petons i una abraçada.

    ResponElimina
  5. Buasss que pincho Eriiiiii!!! lo más bonito en pincho que he visto desde hace mucho tiempo!!! y seguro que delicioso a morir!!!! de lujo total vamos!!!!

    que tengas un fantástico finde ARTISSSTAAAAAA!!!

    ;-))

    ResponElimina
  6. El tastet de tonyina ens fa entendre per quines meravelles recomanen el teu bloc!!
    ENHORABONA!!! Fa molta il·lusió, eh? A nosaltres ens van recomanar fa uns mesos i encara no ens ho creiem, això del núvol dura bastant! jejeje
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  7. Güeno, güeno...aìxò significa una convidada, no? I si el teu futur passa per la fotografia?

    ResponElimina
  8. Si, senyora, en un nuvol t'has de quedar...disfruta-ho! moltes felicitats!!!

    ResponElimina
  9. moltíssimes felicitats, t'ho mereixes sense cap dubte....! A disfrutar del moment! ;)
    Una salutació,

    ResponElimina
  10. felicitats!!!!!!!! ets una artidta!!! i aquesta tonyina me la menjava ara mateix!!!!! petonets guapa

    ResponElimina
  11. Enhorabona perque a El mon a Rac1 parlin del teu blog, es normal, est una artista tan en fotos com en receptes.
    Aquests daus de tonyina ho demostran "porque tú lo vales".
    Petons maca.

    ResponElimina
  12. Felicitats!!! Pero no entenc una cosa: com pot ser que aquests del Mon a Racc 1 hagin trigat tant a recomanar-te???????
    La recepta i les fotos de 10, com sempre!!!
    Un petonas
    Sònia

    ResponElimina
  13. Moooltes felicitats pel reconeixement!!!! Aquest aperitiu amb tonyina ha d'estar boníssim!
    pETUNETS,
    eVA.

    ResponElimina
  14. No te extrañe, es una verdad como una casa. Enhorabuena.
    Ese montadito tiene que estar impresionante, me ha encantado.
    Besos

    ResponElimina
  15. Obrigada pela visita, seu blog é maravilhoso com receitas maravilhosas!!

    Beijos,
    Andréa....

    ResponElimina
  16. No se que t'extranya que la gent important recomani el teu blog, es del tot normal o es que tu no el mires??? MOLTES FELICITATS BONICA!!!
    t'ho ben mereixes..aquesta recepte es un luxe.
    Ptonets.

    ResponElimina
  17. Enhorabona per lo del blog i la tonyina, espectacular!!!.
    Petonets.

    ResponElimina
  18. No m'estranya que estiguis en un nubol. T' ho mereixes.

    ResponElimina
  19. Quina il·lusió això del comentari sobre el teu blog!!! I com sabies que avui he comprat tonyina fresca al matí? Provaré aquests dauets!

    ResponElimina
  20. Felicitaciones Eri te lo mereces y deliciosos se ven los pintxos.
    Besos

    ResponElimina
  21. Tu cuinares poc, pero quan ho fas..es de 10.
    Petonets i enhorabona ...

    ResponElimina
  22. Moltíssimes felicitats bonica!! Quina il·lusió deu fer, normal que estiguis en un núvol, disfruta molt del moment!! :)

    Aquests dauets es veuen molt bons. A mi la tonyina m'agrada molt i el contrasts amb la mermelada de tomàquet ha de ser deliciós!!

    Molts petonets!!

    ResponElimina
  23. complimenti per il blog e per le ricette molto raffinate e curate!

    ResponElimina
  24. Felicitats, totalment d'acord amb la definició que van fer del teu blog :)
    M'encanta aquesta tapa, la tonyina caramel·litzada amb la melmelada de tomàquet ha de quedar molt bona.
    Per cert, quines broquetes m'es maques, on les has comprat?

    ResponElimina
  25. Enhorabuena!!, el pincho está para morir de rico y de bonito. que fotos tan especaculares y apetecibles. besos

    ResponElimina
  26. Enhorabona per la recomanació, a mi em va passar la setmana passada i encara estic al·lucinada. Aquesta tonyina és espectacular!

    ResponElimina
  27. Felicitats !!! realment ets una artistas ! i la recepta sense comentaris...

    petonets

    ResponElimina
  28. Buff acabo de dinar i tot i aixi li trobaria un foradet a aquest tast de tonyina tan delicios. Aixo fa una pinta genial.i et felicito molt per la recomanació Eri. És ben veritat tot el que han dit. Gaudeix-lo!!

    ResponElimina
  29. tenen raó a rac1, aquest és un espai molt interessant! igual que aquesta broqueta. jo també en vaig fer una de semblant dies enrere, amb pebrot enlloc de tomàquet, la pròxima vegada provaré de caramel·litzar la tonyina!

    ResponElimina
  30. Quina delicia més bona,te felicit jp també per aquesta tonyina.
    Un petonet molt gros i bon cap de setmana guapa.

    ResponElimina
  31. Mestre Eri ya te lo decia yo que tu eres muy buena,muchas felicidades por salir en Rac-1 y disfrutalo y me parece una aperitivo fantastico y una presentacion y fotografia genial,brutal, barbara,magnifica.... me lo llevo a pendientes ya
    un peto
    miquel

    ResponElimina
  32. Enhorabuena eres una artista!!!!!!!!! me encanta la mezcla y la receta, besos.

    ResponElimina
  33. Ohhhhhhhhhhhhhh, jo ho vaig escoltar!!!;)
    Avui em sembla que m'hauré de saltar la tonyina, fresca no m'agrada...
    Petonets.

    ResponElimina
  34. jo tambe el recomanaria ja ho saps jeje quina coseta mes bona que has fet avui,la tonyina m'agrada molt,petons

    ResponElimina
  35. Enhorabona per aquesta bona crítica! Sempre fa il·lusió veure recompensades hores d'entusiasme i dedicació. Aquests daus de tonyina fan una pinta tremenda!

    Fins aviat!
    La Taula d'en Bernat

    ResponElimina
  36. Moltes i moltes felicitats per la recomanació!!!

    Pel que fa al plat, "fantabulós", molt bon suggeriment i una molt bona presentació en forma de broqueta.

    El dolç, amb el salat, la melmelada amb la tonyina. Té una pinta impressionant.

    ResponElimina
  37. Felicitats, ha de fer molta il.lusió, a més tenen tota la raó en el que vam dir.
    Quin aperitiu tan original i tan bo!

    ResponElimina
  38. Muchas felicidades por esa mención.
    Pero como no iba a ser así con estas maravillas que nos haces.
    Me he enamorado de este pintxo. Me lo llevo.
    Besos

    ResponElimina
  39. Moltes felicitats per la recomanació!!! La veritat és que el teu bloc és molt bo, ple de receptes molt interessants, o sigui que una recomanació més que merescuda!! A gaudir d'aquest moment!!

    ResponElimina
  40. Moltíssimes felicitats per aquesta recomanació del tot ben merescuda. Gaudeix-ne, que ha de fer molta il·lusió.
    Petonets

    ResponElimina
  41. OOOOOOHHHHHH mis más sinceras felicitaciones Eri!!!Me alegro mucho,no más aún.Es que tienes un blog de una calidad y buen gusto exquisito,así que no me extraña para nada.
    A disfrutarlo,como nos haces disfrutara nosotros también.

    Un abrazo

    ResponElimina