dimecres, 2 de febrer del 2011

Pa de pessic de galetes napolitanes i Premi!


Quina grata sorpresa, quan vaig veure que l'Agnés del bloc De buen comer y algo más i la Noelia del bloc Las Guisanderas m’havien concedit aquest premi! Noies, moltes gràcies per pensar en mi, us ho agraeixo molt!!!!




I com ara l’he d’atorgar a 10 persones (entenc que puc fer 5 per cada) i tot i que no cal que digui com de difícil és escollir, que hi ha persones que explícitament expliquen que prefereixen no participar, altres que ja els hi han atorgat, que potser erròniament, dedueixo que d’altres no els hi acaba de convèncer, etc. etc.. aquí van els noms:

Ague de  Ses Cuinetes d'Ague. Si mireu la seva foto veureu quin SOMRIURE.. Doncs aquest, el transmet en tot el seu bloc i en els seus comentaris. Receptes variades, per a tots els gustos i moltes de la seva estimada terra...

Cristina de Bufet de Postres. DOLÇOR i molta IL·LUSIÓ. Així és com per mi és el seu bloc, i com crec que és ella. Té altres aficions i practica la natació... no se d’on treu el temps per fer les entrades..  Unes postres delicioses que sempre miro amb una mica d’enveja...

Judith de El món de Juju. GLAMOUR en estat pur! Històries, 1 recepta diària (menys cap de setmana) que li dedica al seu “boletet” i ens abandona, unes fotografies que no passen indiferents a ningú, i molta SIMPATIA alhora de redactar-les.

M. Àngels de Visc a la cuina. Us podria dir que he escollit a la M. Àngels per ser la meva primera seguidora, i potser si que és una mica això.. però només cal que veieu el que explica sobre ella mateixa. Em van seduir les seves receptes, però també com les explica, amb DELICADESSA i amb unes introduccions que sempre hi veig la FELICITAT, explícita o no tant, però que no hi falta mai.

Marimi de Sabores & Olores. Des de Vigo, la Marimi ens mostra una cuina IMAGINATIVA i amb molta varietat de receptes. Plats per a tots els gustos, i amb unes explicacions que mostren la seva DEDICACIÓ al bloc i la cuina.

Mglòria de Gourmenderies. Un autèntic plaer llegir les seves receptes. Amb unes 60 receptes aproximadament, inclou uns TUTORIALS dignes d’admiració. Amb unes gourmenderies SORPRENENTS i CREATIVES, la Mglòria li dedica el seu bloc a la seva àvia. Felicitem-la també amb ella per tot el que li ha ensenyat i que ara la Mglòria comparteix amb nosaltres.

Miquel de Les receptes de Miquel. El MESTRE Miquel, ens enlluerna amb la seva PASSIÓ per a la cuina. Plats d’elaboració pròpia, però també receptes d’altres blocs. El Miquel ens ENSENYA, però també veus la seves ganes per APRENDRE.  Si teniu algun dubte amb alguna recepta, només cal que li dieu, molt amablement us l’explicarà fil per randa.

Mònica de Coses de Llàbiro. Voleu conèixer un bloc ELEGANT? Doncs no deixeu de fer-li una visita, us quedareu ENLLUERNATS. La Mònica ens presenta  diferents plats, tant dolços com salats i fins i tot alguna beguda!

Núria de Pa amb oli i xocolata. Una gran mostra de la nostra cuina, del dia i dia i tradicional catalana. La Núria, EXPERTA en aquesta cuina, no deixa de sorprendre’m com d’una verdura, sopa, o a amb quatre ingredients bàsics els converteix en plats molt SABOROSOS. 

Paula de Bon Tiberi. Si sou curiosos i voleu saber els orígens de receptes i ingredients, llegiu els seus posts. ORIGINALITAT i ÈXIT garantit si proveu de fer les seves receptes. I no deixeu de fer les seves Galetes de cacauet...



I ara a per la recepta!
Quan vaig veure aquest pa de pessic amb galetes napolitanes aqui en el bloc de la Neus ja em va agradar la idea, però si a sobre portava un toc de canyella... ja era irresistible! Si el proveu, repetireu, ja ho veureu!!!  El seu motllo és més mono... però!

Ingredients per a 1 motllo de 24cm:

200 grams de galetes napolitanes
4 ous
100 ml d’oli de girasol
120 grams de sucre (la recepta original porta 150 grams)
100 ml de llet
15 grams de llevat Royal
Preparació:
  • Pre escalfar al forn a 180º.
  • Triturar les galetes fins que quedi en pols ben fi  i reservem.
  • En un bol posem els ous i el sucre i batem fins que quedi blanc. Afegim l’oli i barregem.
  • Afegim les galetes, la llet i tornem a barrejar. Finalment, afegim el llevat i ho barregem fins que quedi ben incorporat.
  • Passem la mescla al motllo i deixem al forn a 180º per una estona d’entre 30 i 30 minuts (dependrà del forn). Comprovem amb un escuradents que surti net.
  • Deixem refredar i desemmotllem.
Bon profit!
Com sabia que agradaria molt,... vaig fer una mica més de quantitat i així també aprofitava per estrenar aquests motllos que em van regalar. No va quedar res de res!!


51 comentaris:

  1. Súper bueno este bizcocho, seguro! cuando se lo vi a Neus ya se me antojó.
    Oye... qué moldes más chulos!! me gustan mucho!

    Un besote, guapa!

    ResponElimina
  2. HOLA GUAPA TU,

    NO M´EXTRANYA PAS TE TINGUIS TANT OBSEQUIS, EM AQUESTES RECEPTES TANT...HUMMMM QUE FAS,

    FELICITACIONS CULÍNARIES I MIL PETONETS SUSANNA

    ResponElimina
  3. Enhorabona pel premi!!! Ben merescut.....
    Quina recepta més bona, ja me l'he guardat. Una cucada de motlles...

    ResponElimina
  4. Quina pinta aquest pa de pessic!, de queixalada!.Felicitats!

    ResponElimina
  5. Eri, quan he vist la foto del pastís m'ha entrat una gana que ni t'ho pots imaginar!!! però quan he vist la versió petita... mare meva! quines coses tan mones! suposo que m'has reservat una oi? I Moltes felicitats pel premi! t'ho mereixes, i gràaaaaaaaaaaacies per concedirme'l!!! m'ha fet molta il·lusió! gràcies, gràcies i gràcies per les teves paraules! Molts petonets guapa

    ResponElimina
  6. :))Vaja sorpresa... trobar-me a la teva cuina...moltes gràcies, per confiar amb les meves receptes... ja t'ho vaig dir, peró t'ho torna a dir...jajaj
    I el meu motllo será molt maco, però la teva presentació en de 10.... i els motllos petits molt bonics.

    Has fet un post molt maco... una entrega de premis molt treballada... ainss el Miquel quan es vegi, que content estará...

    Felicitats, per el teu premi!!! que es el primer, però no l'últim...

    Un petonet maca

    ResponElimina
  7. moltes felicitatssssssss per aquest premi ,i quin pa de pessicc mare mevaaaa segur que estar mmmmm un petonas

    ResponElimina
  8. Que bons amb el gustet de la canyella!!

    ResponElimina
  9. Primer felicitats pel premi! Voldria dir-te que ens mostres sempre uns treballs molt acurats, tant en la presentació com en la fotografia. Fas unes receptes treballades amb molt d'entusiasme i el transmets.
    Pel que fa al meu nomenament, m’he quedat ben parada, perquè el meu bloc és molt modest i no em considero experta en cuina però, si treballadora i, amb moltes ganes d’aprendre de tots vosaltres. Gràcies pel reconeixement, sempre agrada veure com interessa la teva feina.

    ResponElimina
  10. Felicitats per partida doble, priemr pel premi, i segon per aquest pastis que fa molt bona fila.

    Petons maca!!!

    ResponElimina
  11. Felicitats pel premi!!
    El pa de pessic té una pinta realment fantàstica!! Enhorabona!
    Petonets
    Sandra

    ResponElimina
  12. Primer de tot, moltes felicitats pel premi!!!

    I en segon lloc, quina bona pinta que té el pastís, ademès, molt fàcil de fer!! Es que ja me'n menjaria un trosset ara mateix, no me'n pots enviar? jejejje


    Un petó maka! :)

    ResponElimina
  13. Elena,

    Gràcies per nominar-me...m´has fet enrojolir.. I felicitats pel premi.

    Respecte al pa de pessic què vols que et digui, doncs que va directe a lallista de pendents...Mé ncanta la reixeta que li has posat.

    Petons

    ResponElimina
  14. Eri, Eri, Eri: el pastís té una pinta genial, tens una gràcia especial per a la decoració de plats, sempre et queden molt macos.
    Enhorabona pel premi, per partida doble, això té mérit! I moltíssimes gràcies per donar-me'l, què maco el que has dit del bloc, m'has fet molt feliç.
    Moltes gràcies per tot!

    ResponElimina
  15. Un pastís espectacular!
    Felicitats pel premi, te'l mereixes.

    ResponElimina
  16. FELICITATS pel premi!!!!..
    I.. aquest pastís genial!!!!.... ja li faria jo una bona mossadaaaaa
    Petonets

    ResponElimina
  17. M'agrada molt com t'ha quedat tant el gran com els petits i amb les napolitenes encara té millor gust.
    Felicitats pel premi (dobles felicitats), t'ho mereixes.
    Petons.

    ResponElimina
  18. Tengo pendiente este bizcocho,las napolitanas junto con las digestive son las galletas más ricas para mí.
    Los minis don muy graciosos.

    besos

    ResponElimina
  19. Hola Eri!! Moltes gràcies per la part que em toca!! Feim el bloc per hobby, però com motiva veure el que diuen de tu els companys de la blocosfera. Gràcies! Gràcies! Ah,...i la recepta molt bona,...a la carpeta de pendents, alaa!! Una més!!Un petó, Paula

    ResponElimina
  20. Elena muchas gracias por nominarme viniendo de ti, estoy muy agradecido a este premio que me has otorgado, que me llena de satisfacción y orgullo, también de agradecimiento hacia ti, pero tengo que decirte con todo mi pesar y espero que me comprendas y perdones, que no participo nunca en estos premios cadenas y respeto mucho a los que lo hacen, ya que no podría nominar solo a unos pero en agradecimiento te pondré un post en mi próxima entrada indicando el premio que me has concedido.
    Y la recdeta de hoy explendida la neus esta super contenta y tu mas porque lo pruebas en boca.Tambien me gustan las galletas napolitanas.Me lo llevo a la carpeta de pendientes que no para de engordar y ha este paso tengo recetas hasta el 2020.
    Un gran peto maca
    miquel

    ResponElimina
  21. Nieves,
    A mi me pasó lo mismo cuando lo vi. Queda muy bueno. Besos,

    Susanna,
    Moltes gràcies. No m’ho esperava pas.. Petonets,

    Catieu,
    Moltes gràcies. Crec que aquest motllos els hi donaré molt de servei... Petonets,

    Mercè,
    Si agrada la canyella, queda de vici aquest pastís!! Petons,

    Judith,
    Aquesta vegada... no em va quedar ni un bocinet, però a la propera et guardo un parell!!! Gràcies, Petonets

    ResponElimina
  22. Hola Neus,
    En el super no deuen entendre que passa amb les napolitanes... per què ja l’he fet tres cops!! Es molt fàcil de fer i a tothom agrada molt... tinc més receptes en llista d’espera! Moltes gràcies maca!

    Agnés,
    Muchisimas gracias de nuevo! Si que està bo!! Petonets,

    Albota,
    Moltes gràcies. Visca la canyella! Petons,

    Núria,
    Moltes gràcies!!! La fotografia continua sent la meva assignatura pendent... però m’esforço, m’esforço. Es clar que m’interessa la teva cuina!! M’agrada llegir i anar apuntant receptes. Petonets,

    GG,
    Moltes gràcies! Em va fer molta il•lusió el premi, Petonets,

    ResponElimina
  23. Sandra,
    Moltes gràcies!! Les vegades que l’he fet a agradat a tothom... serà que és molt bo?? Petonets,

    Anniki,
    Moltes gràcies! T’envio un parell que de tant bo... amb un trosset no en tindràs prou! Petons maca,

    Cristina,
    Moltes gràcies! La reixeta era per donar-li una miqueta de color.. Com devem tenir tots la llista de pendents... Petonets,

    Mònica,
    M’alegro molt que t’hagi agradat... i moltes gràcies per a les teves paraules. Petonets,

    Josep,
    Moltes gràcies! No se si merescut o no, però em va fer il•lusió que pensessin en mi. Una abraçada,

    ResponElimina
  24. Neus,
    Moltes gràcies!!

    Anna,
    Jo no sabia que es podien fer amb galetes.. em va sembla una idea tan bona, que m’hi vaig posar ràpidament! I més amb el gust a canyella, com dius. Petonets,

    Sílvia,
    Uf! Igual que yo... y no soy mucho de galletas (compradas) pero estas me chiflan.. Besos!

    Paula,
    Si que és veritat això que dius... Què fariem sense carpeta de pendents eh? Molts petons,

    Miquel,
    ¿Pero como no te voy a comprender? Cap problema, si us plau!! No hace falta que hagas ningún post, si a ti te ha gustado, más que contenta! A Neus, ya se lo había dicho que lo había hecho hace muchos días .. pero como pongo pocas entradas , hasta ayer no lo tenía previsto. Igual que tus bombones.. que estan en la lista!!! Que suerte, solo hasta el 2020?? Petonets,

    ResponElimina
  25. Una presentació molt original per un bon pa de pessic, felicitats per el premi.
    Petons

    ResponElimina
  26. Tinc aquesta recepta pendent de provar des de fa molt temps... ha de quedar molt bé, amb les galetes substituint la farina. A veure si el provo, que té una pinta sensacional ;)

    ResponElimina
  27. Un gran pastís!!! T'ha quedat perfecte! felicitats pel premi!!

    ResponElimina
  28. felicitats pel premi i per aquest maravellos blog que tens!!!!

    ResponElimina
  29. Ostres que original, amb galetes! M´ agraden molt les napolitanes, aixó s´ha de proba!
    Felicitats per el premi
    Ptns

    ResponElimina
  30. Gracis por acordarte de mi blog para este premio , lo acepto nuevamente pues considero que cuantos mas seamos ,mas compartiremos y mas blogs conoceremos .Estoy muy contenta de que te guste mi blog ..a mi tambien mucho el tuyo.Sabes que me gustan mucho los pasteles que nos has puesto? estos pequeños que belleza ...BESOS MUY AFECTUOSOS MARIMI .

    ResponElimina
  31. M'agraden les napolitanes malgrat que en menjo només de tant en tant. Segurament m'agraden per la canyella més que per la galeta en si mateixa.

    Per tant, aquest pastís amb gust a canyella és tota una temptació.

    Felicitats pel premi!!!

    ResponElimina
  32. Las napolitanas son mis galletas preferidas, seguro que que con ellas queda un bizcocho espectacular. Muacks

    ResponElimina
  33. Sion,
    Moltes gràcies!

    Gemma,
    A mi em va agradar tant, que la vaig passar a les primeres de la llista. Fàcil i bon resultat. Petonets,

    Teresa,
    Moltes gràcies!

    Montse,
    Moltes gràcies! A veure quan ens delectes amb una recepta, que ara fa molt que no publiques.. Petons,

    Anna,
    Si t’agraden les napolitanes, ja veuràs com queda molt bé amb pa de pessic. Petons,

    Marimi,
    Gracias a ti por tus estupendas recetas! Un beso muy grande!

    Tomi,
    Es que la napolitana, si t’agrada la canyella, per mi són de vici!! T’agradaria molt aquest pastís! Petons,

    Lydia,
    También las mias!! Si que queda bueno, si!! Besos,

    ResponElimina
  34. Los pequeños son una cucada.
    Me encanta el dibujo.
    Adoro las napolitanas.
    Besos

    ResponElimina
  35. La recepta tot un luxe per la vista i per el paladar,la foto te un encant especialment dolç i dir-te que enhorabona pel premi i per la teva cuina.
    Dir-te que m'he emocionat amb aquestes paraules tan boniques que m'has descrit i vull que sepis que ets una gran persona i cuinera.
    Mil agraiments i petonets.

    ResponElimina
  36. Un pa de pessic mol original.
    Et merexies el premi.
    Felicitats guapa
    ISABEL

    ResponElimina
  37. Eri... que em fas emocionar!!! quines paraules més maques que em dediques!
    Sóc jo qui et felicito pel premi que t'han otorgat i per tots els bons moments que el teu bloc m'aporta.
    merciiiiiii!!!!
    mglòria

    ResponElimina
  38. Moltíssimes gràcies per dir el que dius de mi i dels altres! Les teves paraules també diuen molt de tu, surten directament d'una ànima sensible i van directament al cor! La recepta, de dia de festa!

    ResponElimina
  39. Hola Margot,
    Muchas gracias. Me alegro que te gusten. Besos,

    Ague,
    Agrair-te a tu que passis a visitar-me! I si has somrigut una mica quan ho has vist, doncs objectiu aconseguits! Molts petons maca,

    Isabel,
    A mi em va semblar original i apa! Ràpidament a fer-lo. Moltes gràcies. Petons,

    Mglòria,
    M’elogia que el meu bloc et faci passar bones estones. Així que també m’he emocionat! Petonets,

    M.Àngels,
    Amb aquest pastís, jo si que faré una festa per agrair-vos els vostres meravellosos comentaris!! Petonets,

    ResponElimina
  40. La presentación es de lujo, imagino que estará más que bueno

    Abrazos y buen fin de semana

    ResponElimina
  41. Una entrada genial!!!! m'ha agradat molt la forma d'otornar els premis, molt original i simpàtica!
    Una abraçada

    ResponElimina
  42. Me encanta esta tarta, a mi marido le gustan muchísimo las napolitanas desde niño, así que te copio la receta para hacersela.
    Felicidades a todos por el premio.
    Besos

    ResponElimina
  43. M'agrada aquest pastís, és molt senzill i segur que està boníssim! La versió petita fantàstica! Felicitats!

    ResponElimina
  44. Ja m'imagino ja que no quedés res! Amb la bona pinta que té! I a sobre em veig en cor de probar de fer-la, el que diu molt a favor d'aquest pastís!

    ResponElimina
  45. Hola Javier,
    Muchas gracias por tu comentario! Feliz fin de semana!

    ResponElimina
  46. Hola Gemma,
    Benvinguda! He vist que havies canviat l'adreça i per això no m'arribaven les teves entrades. Ara ja està solucionat!Moltes gràcies pel teu comentari. Una abraçada

    ResponElimina
  47. Hola Ana,
    Pues encantada y a ver si en casa os gusta... Besos,

    Hola Cristina,
    Si que és fàcil i ràpid! I ja veus que es pot fer en diferents versions! Petons

    ResponElimina
  48. Hola Cesc,
    Gràcies i benvingut! No és ni de Polònia, ni de Grècia, però segur que t'agrada i el fas fantàsticament bé! Moltes gràcies,

    ResponElimina
  49. m'apunto la idea, m'agraden molt les teves receptes! :) m'encanten les que has fet amb les motllos petits!

    ResponElimina
  50. Hola Mandarina,
    Gràcies i benvinguda! M'alegro que t'agradin les receptes! Ja he vist el teu bloc i ara mateix em faig seguidora!

    ResponElimina
  51. He conocido tu blog por casualidad y me ha gustado mucho, de hecho soy ya seguidora :D
    Menuda receta, traete un trocito a mi blog jeje.
    Te invito a que lo conozcas, sientete como en casa.
    Un besito linda ^^
    http://janakitchen.blogspot.com

    ResponElimina