dijous, 26 de maig de 2016

Cheesecake de xocolata i mango


I després de tant de temps, avui publico aquest Cheesecade de xocolata i mango,  per participar amb un nou repte dels Gastroamig@s dedicat a la xocolata.

En els enllaços podeu veure les delicioses propostes que han preparat:
Aquest nou repte, m'anima a reprendre l'activitat de publicar de nou, encara que no sigui amb la intensitat que m'agradaria, però si amb el mateix o més entusiasme que vaig començar amb el blog ja fa molts anys!

Gràcies companys per aquest repte, al que no podia faltar!

Ingredients:
Per a la base:
175 g de galetes tipus Maria
75 g de mantega
Per a la cheesecake:
250 g de xocolata negre Nestlé Postres  
400 ml de nata per a muntar
2 sobres de quallada
75 g de sucre
75 ml de llet sencera
400 g de formatge fresc pasteuritzat
4 cullerades de postres de pasta concentrada de mango

Per a la crema de mango:
1 rovell d'ou mitja
10 g de farina de blat de moro
25 g de sucre
2 cullerades de postres de pasta de mango
50 g d'aigua
50 g de llet

Per a la decoració. Tirabuixons de xocolata:
Podeu veure el procés: aquí


Preparació

Pel Cheesecake:

Folrar la base d'un motllo de 20 cm amb paper de forn.Fondre la mantega al microones. Triturar-la amb les galetes. Estendre-la en el motllo i aixafar amb una cullera. Guardar a la nevera.

Posar a escalfar la nata amb el sucre, el formatge, la xocolata picada i la pasta de mango.Barrejar la quallada amb la llet. Incorporar-la a la crema i remoure uns minut fins que espesseixi lleugerament.

Guardar a la nevera unes 4 hores.

Per a la crema de mango:

Posar la llet, aigua i pasta de mango a escalfar.
En un bol batre el rovell amb el sucre i afegir la farina, tot remenant per que quedi ben incorporat. Quan arrenqui a bullir, baixar el foc i  afegim mica en mica a la barreja del ous, sense parar de remenar.
Posar al foc i  deixar espessir, sense parar de remenar. Retirar del foc i deixar  refredar amb un paper film tocant la crema per a que no faci crosta. I quan sigui freda guardem a la nevera.

Treure el pastís de la nevera i dessemotllar. Posar la crema en una màniga pastissera i decorar al voltant del pastís.


Opcional: Decorar amb el tirabuixons de xocolata i servir.

12 comentaris:

  1. Sensacional Eri tu cheesecake de chocolate y mango, una explosión de placer¡¡
    Me alegro mucho que publiques de nuevo y que pudieras participar en el reto.
    Petons

    ResponSuprimeix
  2. Se te echa de menos Eri!!! Y menuda entrada para comenzar, se ve delicioso!! Bss.

    ResponSuprimeix
  3. Què bé que hàgis tornat se't trobava a faltar!gran recepte!!!una abraçada!!!!

    ResponSuprimeix
  4. Bua Eri!!!! Tinc que fer un pastis per la setmana vinent i crec que ja el tinc! delicious!!!! Feliç de tenior-te de nou per aqui. Petons guapi!

    ResponSuprimeix
  5. Qué bé que tornis a publicar al blog les teves receptes, ja s'et trobava a faltar. Espero que estiguis bé.
    Aquest tipus de pastís m'agrada molt, ben fresquet i amb una combinació de sabors molt agradable.
    Petons.

    ResponSuprimeix
  6. Quina pasada bonisimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

    ResponSuprimeix
  7. Eri que gusto volver a entrar en tu cocina y no podias regresar de mejor manera. Una tarta riquisima, me encanta la combinación de chocolate con fruta. Besos guapi!

    Ana

    ResponSuprimeix
  8. Homeeee si li has tret la pols al bloc i has pogut entrar ja ja ja. Vecina com m'alegro veure les teves delicies publicades. Llástima que no tens mès temps, però benvingudes les receptes que publiquis de tant en tant.

    Un plaer de sabor segur aquests pastís.

    Petonets vecinaaa

    ResponSuprimeix
  9. Woooowww wooooww me has matadoooo que tremenda esta cheesecake...se te echaba de menos ehhhh
    Bsss

    ResponSuprimeix
  10. Mira que ... m'has deixat sense paraules, i en mi és molt estrany ;-)
    Una meravella sols de veure el cheesecake, combinar la xocolata amb el mango i les textures, ha de ser brutal.
    Molt bona feina!!
    Una abraçada

    ResponSuprimeix
  11. Bon dia Eri, molt contenta del teu retorn i amb una entrada tant temptadora. Una forta abraçada de part de tots dos

    ResponSuprimeix
  12. Bon dia Eri, molt contenta del teu retorn i amb una entrada tant temptadora. Una forta abraçada de part de tots dos

    ResponSuprimeix