Un pastís que combinen de
meravella els tres ingredients principals: Xocolata, plàtan i romaní. Per donar-nos un caprici el cap de
setmana!
Ingredients per a un motllo de 16 cm
50 g de mantega
175 g de xocolata negre Chocolate Nestlé Postres
2 ous M
60 g de sucre
50 g de farina amb llevat incorporat
1 plàtan
4 c/s de romaní fresc picat
1 c/s de sucre morè
1/2 c/s de suc de llimona
150 ml de nata per muntar
Xips de xocolata blanca
Preparació
Pre escalfar el forn a 180º.
Fondre 25 g de xocolata amb la mantega al microones.
Batre els ous amb el sucre fins que quedi un massa blanquinosa i que tripliqui
el volum. Afegir la barreja de xocolata i mantega. Afegir la farina tamisada i
2 c/s de romaní i batre a velocitat molt lenta, només fins que els ingredients
estiguin incorporats. Abocar en el motllo y coure entre 20-25 minuts.
Comprovar que estigui cuit
punxant amb una broqueta de fusta. Retirar i deixar refredar sobre una reixeta.
Pelar i tallar el plàtan a
rodanxes. Posar-lo en una paella amb el sucre morè, 1 c/s de romaní i el suc de
la llimona. Deixar-los coure uns minuts fins que comencin a estovar-se. Retirar-los
i deixar refredar.
Posar la nata a escalfar amb 1
c/s de romaní. Quan arrenqui a bullir, afegir la xocolata, remenar i deixar
refredar. Posar una hora a la nevera, treure i batre.
Obrir el pa de pessic per a
la meitat. Farcir amb la meitat de la crema i posar els plàtans, tapar amb
l'altre part del pa de pessic. Cobrir amb la crema restant i decorar amb xips
de xocolata blanca.
una combinacio bonissima
ResponEliminaQué original combinación y qué pintaza tiene. Mucho tiempo sin verte, siempre es un placer venir a ver tu cocina.
ResponEliminaBesos
Genial, m'agrada molt la combinació de xocolata i platan i amb el romaní molt original.
ResponEliminaM'agrada el romaní per cuinar, amb la quantitat que porta aquest pastís ha de quedar un gust molt bo suavitzan una mica el del plàtan.
ResponEliminaPetons.
Que pinta, además la combinación seguro es que exquisita!!. Felicitats
ResponEliminaVecina no deixes mai de sorprendre m
ResponEliminaUn petonet
Que combinación más rica...el toque de romero me ha gustado
ResponEliminaBss
otras y la vecina no se lo ha comido jaja
ResponEliminauna propuesta genial
Buen domingo
peto
Mira que no sóc de pastissos, però aquest amb el plàtan i la xocolata caient... Nyam!
ResponEliminaEm va agradar tornar-te a veure a la trobada!
Petons i bon diumenge!
Joooo Eri!!! jo en vull!!! aquest les de fer de nou quan dinem un altre dia plegats!!! Com m´agrada la xocolata amb un plàtan!!! UMMMM
ResponEliminaPeazo caprici!!! m'apunto a la petició de la Silvia
ResponEliminaMuas
Uauuu Que combinació mes bona
ResponEliminaUn beset.