Res
millor que preparar melmelades amb fruita de temporada i poder gaudir-ne tot
l'any.
Ingredients:
1.400 quilo de figues verdes
530 grams de
sucre
Suc de
1/2 llimona
Preparació:
Posar en una cassola les figues netes i partides per a la meitat amb el
sucre. Deixar macerar tota una nit.
Afegir el suc de la llimona i coure entre 35-45 minuts i anar escumant. Es
pot triturar si la volem més fina.
Emplenar en bols esterilitzats i tancar ràpidament. Per fer el buit, donar
la volta als pots 24 hores o fer un bany maria de 35 minuts aproximadament.
Hola, bon dia! Ei! gràcies per la visita. Ja has vist que estic poc activa ultimament.
ResponSuprimeixSenzillament deliciosa la teva melmelada.
Una abraçada
I que ve q acompanya aquesta amb formatges...
ResponSuprimeixUn petonet vecina
mermelada de la buena y para todo el año
ResponSuprimeixpeto
la melmelada de figues es de les mes bones.
ResponSuprimeixUna baraçada
Sembla deliciosa
ResponSuprimeixMarta
la mermelada de figues m'encanta, pero la de figues verdes no se si l'he tastat! ha de ser un vici tambe! petons
ResponSuprimeixToda la razón Eri, nada como unas mermeladas caseras y el juego que dan..
ResponSuprimeixBss
La memelada de figues es la que més ens agrada a casa. Es veu ben bona tan la melmelada com les figues del fons.
ResponSuprimeixPetons.
Muyyyy bueno hay quien pudiera degustarla.Gracias y besitos.
ResponSuprimeixTinc uns familiars que aquest setembre s'han fet un tip de preparar melmelada de figa. Per sort, me n'han regalat un parell de pots :)
ResponSuprimeixTu també en podràs gaudir tot l'any ;)
De Verdes o Negres, la de figues, es un melmelada insuperable.... hem quedo amb la teva recepta per la propera temporada. petons,
ResponSuprimeixQuant t'acostumas a les melmelades fetes a casa ja no hi ha tornada. Amb un bon tall de formatge em menjava la teva
ResponSuprimeixMuas
Una mermelada para un desayuno de lujo
ResponSuprimeixAbrazos
Què bones les melmelades casolanes, eh? aquesta de figa tremenda, per uns esmorzats divins!
ResponSuprimeixI jo que em pensava que les figues ja estaven passades....meravellosa!
ResponSuprimeix