Avui
alguns blocaires publicarem una recepta amb Crema d’Spéculoos. Una deliciosa
crema que Neus de Cocinando con Neus ens ha regalat. Una autèntica delícia per fer
postres, però impossible resistir menjar-la a cullerades.
A
continuació les receptes del amics que han fet també una recepta. No us les
perdeu!
Ingredients 6 persones:
2
rovells d’ou (L)
200 ml de nata per muntar
30 grams de farina de panís
200 ml de nata per muntar
30 grams de farina de panís
75
grams de crema d’Spéculoos
1
fulla de gelatina
Elaboració:
Posar
la fulla de gelatina a hidratar amb aigua freda.
Batre
els rovells amb una mica de nata i la farina de panís.
Posar
la resta de la nata a escalfar. Afegir
la crema i dissoldre. Afegir els rovells i continuar remenant fins que
espesseixi. Incorporar la fulla de gelatina escorreguda i barrejar. Tapar a
pell amb paper film fins que es refredi i deixar a la nevera fins que agafi
consistència. Anar remenant de tant en tant la crema.
Pa de pessic:
2
ous M
50
grams de sucre
50
grams de farina
Ratlladura
d’una llima
1
pessic de sal
Elaboració:
Barrejar
els ous amb el sucre fins que tripliquin el volum. Afegir la ratlladura de la
llima, sal i farina tamisada i incorporar amb moviments suaus per que no es
baixi. Coure al forn precalentat a 180º uns 20 minuts. Utilitzar un motllo
encamisat de plum cake de 10cmx20cm
Crema de llima
125
grams de mascarpone
40
grams de sucre fi
Suc
i ratlladura d’una llima
Elaboració:
Barrejar
els ingredients fins obtenir una crema homogènia.
Salsa de cacau
1
fulla de gelatina
40
grams de cacau pur
80
grams de sucre
150
ml de llet
Elaboració:
Posar
la fulla de gelatina amb aigua freda. Posar escalfar la resta d’ingredients i
barrejar. Afegir gelatina escorreguda i remenar. Portar a la nevera. En el moment de servir
batre uns minuts a velocitat alta.
Per decorar:
Gerds,
sal de xocolata i ratlladura de llima
Pel Muntatge:
En un plat fons posar la salsa de cacau.
Tallar el pa de pessic per a la meitat i posar la crema al mig. Fer una
quenelle amb la crema d’Spéculoos i posar-la sobre el pa de pessic. Afegir un
pessic de sal de xocolata, una mica de ratlladura de llima i els gerds.
Segon gelat de speculoos que guardo a la carpeta.
ResponEliminaUn petonet bonica
Jo també, aquesta també caurà :-)
ResponEliminaPetonets
Se ve buenísimo. Justo hace unos días me traje crema de especulos de Bruselas, así que vuestras ideas me estan viniendo como anilloal dedo. Gracias!!
ResponEliminaEste postre ya es rizar el rizo,sensacional Eri.
ResponEliminaUn besito y buen fin de semana.
el titulo es ya de restaurante de alto copete y luego viendo la foto lo reafirmo,un postre divino en todo desde el titulo hasta el final de la receta.
ResponEliminaPeto
Qué postre tan exquisito. besos
ResponEliminaUau Eri! la combinació de la llima, el xocolata i el speculous..... deliciós
ResponEliminaMuas i bon cap de setmana!!
Te lo has currao ehh. Un postre sensacional. Besos!
ResponEliminaAna
Es menja amb la vista, Eri!
ResponEliminaOhhhhhhhhh aquest plat es de luxe. Tinc curiositat per saber que es la crema de speculos.
ResponEliminaLa foto fantàstica.
petons
Ohh que bien acompañado está la crema de speculoos!!
ResponEliminaBss
Unes postres de cinc forquilles, quin luxe Elen! Uns sabors que contrasten a la perfecció.
ResponEliminaPetons.
Quina pinta fa aquest cremós Eri!
ResponEliminaUnes postres espectaculars!!
Petons!
Quan he vist llima de seguida he pensat que havia d'estar boníssim!!! :-)
ResponEliminaPetons
Quins regalets que us feu!!!!
ResponEliminaEts una crack, si que amb aquest nom aniria de perles al menú d'un restaurant de categoria. Mare meva una delicia!!!!
Petonets bonica
Guauuuu!!! quina delicia Eri!!! M'encanta l'speculoos, aixi que totes les vostres propostes m'estan fent venir una salivera que no t'imagines!!! Aquest cremos l'he de fer SI o SI!
ResponEliminaUn petonas
Fantàstic, boníssim i molt original!
ResponEliminaLa presentació es ven sola.
La crema de speculoos es casi un vicio ese sabor de especias es fabuloso.
ResponEliminaEl plato tiene una pinta deliciosa.
Saludos
Hola, te envío el link aun concurso de cocina de trucha por si es de tu interés
ResponEliminahttp://concursorecetas.esacua.com
Saludos