dimecres, 12 de desembre del 2012

Sopa Bloddy Mary



Una recepta del Pep Nogué que em va encantar. Pot servir com aperitiu o entrant per aquests dies de festa.

Espero que us agradi!

Ingredients per a 4 persones:
1kg de tomàquet pelat de llauna ecològic*
Aigua mineral
Unes gotes de “tabasco”
Unes gotes de salsa Worcestershire
1 raig de Vodka
Sal i pebre blanc
Una llesca de pa de motllo
1 dl d’oli d’oliva extra verge extra
El suc de mitja llimona
200g de troncs d’api
8 llagostins cuits
*Ha de ser de llauna, natural no queda igual de bé.

Preparació:

  • Agafeu els troncs d’api i talleu-los a tires de 20 cm de gruix. Peleu-los i poseu-los en aigua i gel per què quedin cruixents.
  • En un pot alt i estret, poseu-hi els tomàquets, unes gotes de “tabasco”, unes gotes de salsa Worcestershire, un petit raig de vodka, sal, pebre blanca acabat de moldre, l’oli d’oliva, una molla de pa remullada amb aigua i el suc de mitja llimona. Tritureu que quedi ben fi i aneu afegint un xic d’aigua fins la consistència desitjada. La quantitat d’aigua li donarà més la consistència de sopa que de beguda.
  • Rectifiqueu de sal i passeu per un colador xinès.
  • Peleu els llagostins i la meitat talleu-los a rodelles.
  • Serviu la sopa amb els entrebancs de llagostins i punxeu un amb una broqueta. Jo no he posat l’api per que no m’agrada.

Bon profit!

15 comentaris:

  1. Hola guapa, segur que és molt bo i la presentació de luxe. Petons

    ResponElimina
  2. Una sopa de lo más original, perfecta para sorprender a nuestros invitados.
    Un besito desde Las Palmas.

    ResponElimina
  3. És boníssima, a mi també m'agrada molt i a l'estiu ben fresqueta entra genial.
    Petonets

    ResponElimina
  4. Quina foto més maca Elen, no l´'he tastat mai ni com a sopa ni com a beguda, per`tinc una ampolleta de vodka que em van portar de Polonia i serà una bona idea per donar-li sortida.
    Petons maca.

    ResponElimina
  5. M´he passat l´estiu prenen aquesta beguda per les tardes...mira per on ara tinc la versió Eri!!! Muaksss

    ResponElimina
  6. Para recibir a unos invitados me parece una propuesta muy buena, con este colorcito tan vivo se ve muy atractivo!

    Abrazos!!

    ResponElimina
  7. Oh, quina gràcia! M'ha encantat! I el tomàquet amb suc ja m'agrada, imagina't tan ben acompanyat! Gràcies per compartir-ho, Eri. Apuntat! petonets

    ResponElimina
  8. Realment quan la vam tastar al teller estaba mooolt bona.

    Un petonet

    ResponElimina
  9. Original, vistosa y perfecta para las fechas que vienen. Petons.

    ResponElimina
  10. molt bona Eri las recetas del Pep siempre triunfan
    peto

    ResponElimina
  11. Una sopa perfecta para un entrante en estas fiestas. Con ese colorido no hay quien se resista.

    Besosssssssss

    ResponElimina
  12. Els Bloody Mary sempre m'han agradat molt, tant com aquesta proposta que ens presentes.
    Una abraçada,
    Nani

    ResponElimina
  13. Un entrante muy colorido y rico, ideal. Besos

    ResponElimina
  14. Molt original, el color, el sabor...

    Bona recepta!!!

    ResponElimina