En homenatge al gran Xef Santi Santamaria.
Aquesta cuina s'afegeix a la iniciativa del bloc: Decuina.net
Va per tu Santi!
Ingredients:
12 tomàquets tipus pera
100 grams de cuscús precuinat
8 cullerades soperes de fines herbes picades (anet, julivert, cebollí, cerfull)
1 llimona
8 cullerades soperes d’oli d’oliva
Fulles d’amanida
2 cullerades soperes de formatge “ricota”
Sal gruixuda
Sal final
Pebre negre
Preparació:
- Escaldem els tomàquets uns segons (no més de 5) i els deixem refredar. Pelar i buidar-los.
- Preparem el cuscús seguint les instruccions del fabricant. Afegim el suc de la llimona, l’oli d’oliva, les fines herbes i el formatge. Farcim els tomàquets amb aquesta barreja.
- Amanim els tomàquets amb oli d’oliva, sal i pebre.
- Decorar amb fulles d'amanida i servir.
Bon profit!
mmmm a que son bons?? jo he fet el mateix t'ha quedat increible un bon homenatge.petons
ResponEliminaUn gran homenatge el que li feu a en Santi, jo perquè avui no puc cuinar, sinò li hauria fet sense dubte, t'han quedat preciosos! Un gran home en Santi..
ResponEliminaElena, ja li he dit a en Miquel que miris per o miris els tomàquets semblen la cara del Santi amb un gran somriure...Genial! increïble, ho heu fet molt bé....com m´agrada aprendre dels blocaries més experimentats!
ResponEliminaFantástico interpretación del plato Elena.he de hacerlo,los tomates rellenos me encantan y en los de pera deben de ser deliciosos,jamás los utilicé para rellenar,sólo los hago en conserva para salsa...pero sin dudas los haré.
ResponEliminaQue buenos platos han hecho todos,verdad?
Un beso
M'imagino que li agradaria el que estem fent.
ResponEliminaMagnífics aquests tomàquets farcits.
PTNTS
Dolça
Que macos Elena, es veuen magnífics i vénee molt de gust, aquesta va ser una de les meves tries i com ja n´he vist algún altra segur qeu no tardaré en fer-los.
ResponEliminauan abraçada
M'encanta aquesta recepta, si no hagués triat una recepta de postres també hauria fet aquesta!
ResponEliminaUn gran homenatge per a un gran xef!
Oh, jo tenia 3 receptes al cap per fer, i una de elles era aquesta,les receptes del Miquel tambe la fet.
ResponEliminaTot un encert maca
Petons.
Una recepta fresca i senzilla per fer homenatge a un gran cuiner.
ResponEliminaPetons1
Ana de: 5 sentidos en la cocina
magnífica recepta, han d'estar bons per força perquè l'heu triat molts blocaires i estic segur que molts la farem després de veure el goig que fa.
ResponEliminaUn bonic homenatge!!!
ResponEliminaUna recepta molt original....
Fa goig veure els blocs plens de receptes seves. Nosaltres també vam pensar en els tomàquets farcits, són boníssims i us han quedat perfectes!
ResponEliminaAvui estem disfrutant amb les seves receptes, va plé. Segur que li agradaria molt veure a tots els bloguers ficats a la cuina per ell.
ResponEliminaMuas!
mmm i tant que siii,aixó vol dir que tenim molt bon gust jejej un petonásssss
ResponEliminaEp!!!
ResponEliminaQue se m'havia escapat la teva recepta...
Nena... co ho has fet? si no ho sembla pas que estiguin farcits, l'has fet perfecte.
Muas!
em trec el barret guapa! t'han quedat fantàstics els tomàquets! petonets
ResponEliminaUna recepta deliciosa i a més un homenatge per el gran chef Santi Santamaria.
ResponEliminaBon cap de setmana i mil petons guapa.
Quin plat més bonic per a aquest homenatge!
ResponEliminaMestre Elena la recepta que ha tingut mes èxit avui, el Santi estara molt content
ResponEliminapeto
miquel
Una recepta senzilla i deliciosa per a un bon homenatge.
ResponEliminaEls colors del plat li donen una varietat cromàtica molt interessant i t’han quedat molt bé.
Un homenatge preciós, amb una recepta deliciosa.
ResponEliminaAquesta és l'altra recepta que havíem pensat fer!! Segur que és boníssima, oi? T'han quedat molt macos, segur que la faré!
ResponEliminaUn petonarro!
Sandra
Quin bon homenatge entre tots.
ResponEliminaEls tomàquets molt bons, els tindré que fer, era una de les tres receptes que tenía pensades.
Un luxe de plat.
Petons.
Una presentació molt curada i una autèntica delícia. A la salut d'en Santamaria!
ResponEliminaSalutacions!
La Taula d'en Bernat
Es una gran idea el homenage ...yo tambien me apunto ...el plato delicado y estupendo ..Bsss MARIMI
ResponEliminaGracies per la teva confiança,tu ja saps lo que significa que algú et deixi un comentari, em fa molta il-lusió,espero poder continuar creixent amb tots vosaltres.
ResponEliminaUns tomaquets estrella... ha sigut el més escollit per a tóts vosaltres... heu fet un magnific homenatge
ResponEliminaun petonet maca
T´han quedat perfectes aquests tomàquets. I molt bona idea l´homenatge.
ResponEliminaPetons
Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris! I gràcies a Decuina.net per aquesta magnífica iniciativa. He estat encantada d’anar veient i llegint totes les receptes que s’han dedicat en homenatge a Santi Santamaria.
ResponEliminaUna opció tremendament bona i gustosa. El Santi era gran i aquest homenatge és tot un èxit.
ResponEliminaMolts petons!
Segur que està boníssima! M'encanta perquè no es veu que estan farcits.
ResponEliminaUn bon homenatge el que li heu fet!
Petonets.
Hola guapa tu
ResponEliminadel 1 al 10......un 20
mil petonets Susanna
Eri... quin homenatge per en Santi Santamaria... una passada de recepta!
ResponEliminaUna abraçada,
Mglòria
Quina recepta més xula!! Un 10!! una abraçada, Paula
ResponEliminaM'encanta aquesta recepta!! Un gran homenatge!
ResponEliminaHem coincidit uns quants. La presentació fantàstica!
ResponElimina