Recepta fàcil i que permet infinitat de farcits. Amb gambes picants i verdures, deliciosos!
Ingredients per a 6-8:
6 masses per a crestes grans Buitoni
150 g de gambes pelades
2 rodanxes de pinya en
el seu suc
1 tomàquet pera
1 mozzarella
1/4 de pebrot verd
1 ceba morada petita
Xili en pols i un all
Sal, oli d'oliva
Preparació
Pre escalfar el forn a 200º
Folrar un rotllo de cartró
ample (dels de paper de cuina) amb paper d'alumini. Punxar les crestes amb una
forquilla i posar-les al damunt.
Coure-les uns 7-8 minuts fins que quedin daurades. Retirar
del forn, deixar refredar i treure-les dels motllos.
En una paella, posar un parell de cullerades d'oli
d'oliva, i sofregir el pebrot a tires fins que estiguin lleugerament daurat.
Afegir la ceba (reservant una mica) i l'all aixafat.
Deixar coure uns minuts tot remenat. Retirar i colar. En el mateix oli ben
calent, afegir les gambes. Saltejar amb una culleradeta de xili picant i sal.
Tallar la pinya i esmicolar la mozzarela. Rentar i
assecar el tomàquet. Treure les llavors i tallar a dauets petits.
Anar alterant sobre les crestes tots els ingredients i
acabar amb les gambes i les rodanxes de ceba reservades. Servir.
Que buenos y que chula que queda la foto.
ResponEliminapetons