dijous, 31 d’octubre de 2013

Palets de mostassa de gerds i alfàbrega


Uns palets de mostassa de gerds i alfàbrega, ideals per fer un aperitiu. Comences i costa parar. Us animeu a preparar-los? Són molt fàcils i ràpids de fer!

Ingredients:
70  grams de mantega pomada
100 grams de farina
1 pessic de sal
1 ou
1 c/c de llevat 
1 pessic de sal
3 c/p mostassa de gerds i alfàbrega
Colorant rosa


Preparació:
Pre escalfar el forn a 180º. 
En un bol, barrejar la farina, sal i llevat i tamisar.
Barrejar la mantega pomada amb la mostassa. Afegir l'ou batut i una punta de colorant i tornar a barrejar.
Afegir la barreja de farina. Incorporar bé tots els ingredients i posar en una màniga pastissera. Fer tires i coure uns 15 minuts, fins que comencin a daurar-se pels costats. Retirar i deixar refredar sobre una reixeta.


8 comentaris:

  1. OOOOOOOOhhhhhhh Eri m'encanten!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. Chulísima la receta!! Me encanta de la forma como se te ha quedado y encima la fotografía es genial!

    ResponElimina
  3. Jooo Eri, me has dejado con la boca abierta..me han encantado
    Bss

    ResponElimina
  4. M'has donat una bona idea amb aquests palets, excelents per l'aperitiu, encara que també han de servir per acompanyar algún àpat.
    Queden molt macos.
    Petons.

    ResponElimina
  5. Ha quedat molt bonic i ha de estar bonissim.
    Salutacions.

    Kui_Netes

    ResponElimina
  6. Quin color més maco que tenen Eri, i com m'agrada la presentació.
    Un petonet

    ResponElimina
  7. La mostaza de gerds i alfàbrega.... se compra o se tiene que hacer?

    ResponElimina