divendres, 10 de juny de 2011

Broqueta de formatge de cabra amb melmelada de tomàquet

No us sembla que és tenir molta sort, poder conèixer personalment a la Sònia, una de les persones de referència en aquest entorn? Què el seu bloc és tot un referent és obvi, però si a més tens la oportunitat de compartir amb ella una estoneta xerrant, tot un luxe.

Fa uns dies, en un trobada que vam fer alguns blocaires, la Sònia ens va regalar aquest pot de melmelada de tomàquet:



Us ho imagineu? Evidentment que fa il·lusió que et facin un detall com aquest, però si a més els ha hagut de portar en avió, posant-los en cura a la maleta i transportar-los, tallar les etiquetes, posar la cinta, ... què pensaríeu d’una persona que fa això? Crec que aquest detall és una bona mostra de com és.

Pendent dels detalls, oberta a compartir tot el seu coneixement, i sobre tot, a ajudar.

Aquesta recepta la va publicar el passat dia 1 de juny, i com a petita mostra del nostre més sincer agraïment, avui la compartim de nou amb tots vosaltres.



Gràcies per tot  Sònia!!!!!

Ingredients:
Formatge de cabra, sense l’escorça
Melmelada de tomàquet (Veure recepta Sònia aquí)
Sal
Sèsam

Preparació:
  • Pastar una mica el formatge amb les mans fins que sigui manejable. Fer boles de 10 grams i reservar al congelador.
  • Escalfar una mica la melmelada.
  • Traiem les boles del congelador, els hi posem la broqueta i les enfonsem en la melmelada fins que quedin ben cobertes. Passem pel sèsam i les deixem a la nevera perquè s’endureixin i fins el moment de servir.
Bon profit!

41 comentaris:

  1. Que xules...t'ha quedat xulisima la presentació
    petonets i bon cap de setmana llarg

    ResponElimina
  2. Doncs si!!!una maravella de broquetes xulis xulis!!petons i bon CDS

    ResponElimina
  3. Molt be!!! i molt detallista , m'agradat el clip donant les gràcies.

    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Ai, q no se si podré seguir...es q no tinc paraules, quines coses mes maques de dir...gracies a tu!!

    ResponElimina
  5. Que macas t'en quedat.
    El detall de la etiqueta genial.
    Petons bonica.

    ResponElimina
  6. Oooooooh!!!, qué detalle tan chulo el "cartelito" de gràcies. qué bonito ver tantas brochetas de la Sonia por nuestros blogs verdad?. Petons y bon cap de setmana!.

    ResponElimina
  7. interessant i molt original la presentació!

    ResponElimina
  8. Me has matado con el cartelito...que linda entrada,de lujo todas....estoy muy contenta de que estemos juntos hoy....que se repita.

    Un besote...te llamaré,vale? ;)

    ResponElimina
  9. Otro que has matado con el cartelito Eri eren la monda te las pescas todas,me encanta el post y la foto genial
    un peto i bon cap de setmana Mestre
    miquel

    ResponElimina
  10. Que riquísimas brochetas y que foto tan bonita. Eres super detallista, me encanta.
    Besos

    ResponElimina
  11. Adoro la mermelada de tomate, llevo años haciendola en casa.
    Y así con queso de cabra.. deliciosa.

    Que tengas buen fin de semana.
    Besos

    ResponElimina
  12. Te han quedado preciosas, con esa etiqueta están geniales.
    Besos

    ResponElimina
  13. que macos t'han quedat aquests aperitius!!! jo en vull tastar un quants!!! molts petonets guapa i bon cap de setmana

    ResponElimina
  14. una coseta moolt maca,segur que vas disfrutar molt.petons

    ResponElimina
  15. Bueno, ara ja tinc una proposta per a utilitzar la mermelada de formatge que vaig fer l'altre dia, que justamet era la recepta de la Sònia... t'ha quedat genial :)

    Un petó!

    ResponElimina
  16. Eri, que xulos t'han quedat posats com piruletes, bé com chupachups!
    Petons i bon cap de setmana.

    ResponElimina
  17. T'han quedat sensacionals!!! m'imagino fent-los una mossegada!!! bon cap de setmana

    ResponElimina
  18. Eri,
    Que buenos se yan quedado... Estan con un aspecto delicioso : ) Lo contraste del quejo y la marlada es perfecta.

    Besitos y bueno fin de semana!

    ResponElimina
  19. uauuu! La combinació de sabors ha de ser "exquisida".
    Petons

    ResponElimina
  20. Me alegro mucho que disfrutaráis de vuestra compañia y todo un detalle y un lujo esa mermelada.

    Buen finde, besinos.

    ResponElimina
  21. Quina enveja mès sana que tinc ara mateix!!!
    Per tu que has conegut a la Sonia i per la Sonia que t'ha conegut a tu!
    Bonisssssimmms aquets pinxitos!!
    Petonets

    ResponElimina
  22. Una gran recepta i una gran dedicatòria. Segur que la melmelada de tomàquet de la Sònia és exquisita, com el seu blog :)

    ResponElimina
  23. Com els hi he dit als altres ha sigut una idea genial!! LEs teves són les més agraïdes de totes, oi???

    Petonets Eri,
    Esther

    ResponElimina
  24. Una broqueta molt xula i una iniciativa fantástica per la Sónia.
    Petonets

    ResponElimina
  25. Molt bona recepta!! El formatge amb la mermelada de tomaca es perfecte!! i aixi, la presentació un 10 . Besets!! Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  26. Molt maco el teu blog així amb el fons negre i les receptes una passada també! Ja m'hi he subscrit així les podré rebre totes!
    1 abraçada!

    ResponElimina
  27. Qué monada, y lo ricas que tienen que estar!
    Besitos y buen fin de semana!

    ResponElimina
  28. ERI,
    BELAS RECEITAS, IMAGENS LINDAS!

    BJS,
    ANDRÉA....

    ResponElimina
  29. Uns tastets molt divertits. L'explicació senzilla, no hagués pensat amb el detall de la nevera

    ResponElimina
  30. Qué maques t'han quedat les broquetes i la manera de donar les gràcies molt original.
    Petons.

    ResponElimina
  31. Quin regal! Ha se der boníssima! Les teves broquetes, però, tampoc queden curtes. Han de ser delicioses.
    Una abraçada i bon cap de setmana!

    ResponElimina
  32. Hola guapa, ets la reina dels "lletreros" m'encanta, heu tingut un detall inolvidable per la Sonia, aquestes les tinc que probar que segur que estan d'escàndol.

    Un petonet

    ResponElimina
  33. Te han quedado deliciosos!!que presentacion tan original,y nos ha dado a las dos por el queso de cabra ;))
    me encantan las fotos de las "cakepops" de queso
    besos Esther

    ResponElimina
  34. mmm què bò ha de quedar la barreja de la textura del formatge amb el sèsam cruixent i la dolçor de la melmelada...¡ideal per un aperitiu festiu! petons!! :)

    ResponElimina
  35. como siempre delicioso y bonito!!!!! Un besazo te ha quedado genial!!!!

    ResponElimina
  36. He visitat el blog de la Sònia i m'ha agradat molt descobrir-lo. Les piruletes de sèsam us han quedat precioses, és una bona idea per a un aperitiu dels que no deixa indiferent a ningú, i amb aquesta melmelada de tomàquet feta amb tant d'amor segur que estaven delicioses!

    Petons!
    Anna

    ResponElimina
  37. Quina delicia i quina presentació¡¡¡¡¡son precioses aquestes broquetes i segur que bonissimes.
    Mils de petonets guapísima.

    ResponElimina
  38. Una presentació impressionant.

    Sembla un recurs molt bo per fer una petit mos abans d’un dinar o d’un sopar.

    ResponElimina
  39. Uau! Fa temps que vam descobrir la combinació formatge de cabra - melmelada de tomàquet, però la servíem en una torradeta... Després de veure aquesta versió, la torradeta passa a millor vida!! :D

    ResponElimina
  40. hola, aquestes delícies, com es mengen? vull dir es mengen fredes, a temperatura ambient. Quant s'han de treure del congelador, un dia abans de mernjar??
    Gràcies,
    mei

    ResponElimina