dissabte, 19 de febrer de 2011

Tomàquets pera farcits de cuscús. Homenatge a Santi Santamaria



En homenatge al gran Xef Santi Santamaria.

Aquesta cuina s'afegeix a la iniciativa del bloc: Decuina.net

Va per tu Santi!



Ingredients:

12 tomàquets tipus pera
100 grams de cuscús precuinat
8 cullerades soperes de fines herbes picades (anet, julivert, cebollí, cerfull)
1 llimona
8 cullerades soperes d’oli d’oliva
Fulles d’amanida
2 cullerades soperes de formatge “ricota”
Sal gruixuda
Sal final
Pebre negre

Preparació:
  • Escaldem els tomàquets uns segons (no més de 5) i els deixem refredar. Pelar i buidar-los.
  • Preparem el cuscús seguint les instruccions del fabricant. Afegim el suc de la llimona, l’oli d’oliva, les fines herbes i el formatge. Farcim els tomàquets amb aquesta barreja.
  • Amanim els tomàquets amb oli d’oliva, sal i pebre.
  • Decorar amb fulles d'amanida i servir.


Bon profit!

36 comentaris:

  1. mmmm a que son bons?? jo he fet el mateix t'ha quedat increible un bon homenatge.petons

    ResponElimina
  2. Un gran homenatge el que li feu a en Santi, jo perquè avui no puc cuinar, sinò li hauria fet sense dubte, t'han quedat preciosos! Un gran home en Santi..

    ResponElimina
  3. Elena, ja li he dit a en Miquel que miris per o miris els tomàquets semblen la cara del Santi amb un gran somriure...Genial! increïble, ho heu fet molt bé....com m´agrada aprendre dels blocaries més experimentats!

    ResponElimina
  4. Fantástico interpretación del plato Elena.he de hacerlo,los tomates rellenos me encantan y en los de pera deben de ser deliciosos,jamás los utilicé para rellenar,sólo los hago en conserva para salsa...pero sin dudas los haré.
    Que buenos platos han hecho todos,verdad?

    Un beso

    ResponElimina
  5. M'imagino que li agradaria el que estem fent.

    Magnífics aquests tomàquets farcits.

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  6. Que macos Elena, es veuen magnífics i vénee molt de gust, aquesta va ser una de les meves tries i com ja n´he vist algún altra segur qeu no tardaré en fer-los.
    uan abraçada

    ResponElimina
  7. M'encanta aquesta recepta, si no hagués triat una recepta de postres també hauria fet aquesta!
    Un gran homenatge per a un gran xef!

    ResponElimina
  8. Oh, jo tenia 3 receptes al cap per fer, i una de elles era aquesta,les receptes del Miquel tambe la fet.
    Tot un encert maca
    Petons.

    ResponElimina
  9. Una recepta fresca i senzilla per fer homenatge a un gran cuiner.

    Petons1
    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponElimina
  10. magnífica recepta, han d'estar bons per força perquè l'heu triat molts blocaires i estic segur que molts la farem després de veure el goig que fa.

    ResponElimina
  11. Un bonic homenatge!!!
    Una recepta molt original....

    ResponElimina
  12. Fa goig veure els blocs plens de receptes seves. Nosaltres també vam pensar en els tomàquets farcits, són boníssims i us han quedat perfectes!

    ResponElimina
  13. Avui estem disfrutant amb les seves receptes, va plé. Segur que li agradaria molt veure a tots els bloguers ficats a la cuina per ell.

    Muas!

    ResponElimina
  14. mmm i tant que siii,aixó vol dir que tenim molt bon gust jejej un petonásssss

    ResponElimina
  15. Ep!!!

    Que se m'havia escapat la teva recepta...
    Nena... co ho has fet? si no ho sembla pas que estiguin farcits, l'has fet perfecte.

    Muas!

    ResponElimina
  16. em trec el barret guapa! t'han quedat fantàstics els tomàquets! petonets

    ResponElimina
  17. Una recepta deliciosa i a més un homenatge per el gran chef Santi Santamaria.
    Bon cap de setmana i mil petons guapa.

    ResponElimina
  18. Quin plat més bonic per a aquest homenatge!

    ResponElimina
  19. Mestre Elena la recepta que ha tingut mes èxit avui, el Santi estara molt content
    peto
    miquel

    ResponElimina
  20. Una recepta senzilla i deliciosa per a un bon homenatge.

    Els colors del plat li donen una varietat cromàtica molt interessant i t’han quedat molt bé.

    ResponElimina
  21. Un homenatge preciós, amb una recepta deliciosa.

    ResponElimina
  22. Aquesta és l'altra recepta que havíem pensat fer!! Segur que és boníssima, oi? T'han quedat molt macos, segur que la faré!
    Un petonarro!
    Sandra

    ResponElimina
  23. Quin bon homenatge entre tots.
    Els tomàquets molt bons, els tindré que fer, era una de les tres receptes que tenía pensades.
    Un luxe de plat.
    Petons.

    ResponElimina
  24. Una presentació molt curada i una autèntica delícia. A la salut d'en Santamaria!

    Salutacions!
    La Taula d'en Bernat

    ResponElimina
  25. Es una gran idea el homenage ...yo tambien me apunto ...el plato delicado y estupendo ..Bsss MARIMI

    ResponElimina
  26. Gracies per la teva confiança,tu ja saps lo que significa que algú et deixi un comentari, em fa molta il-lusió,espero poder continuar creixent amb tots vosaltres.

    ResponElimina
  27. Uns tomaquets estrella... ha sigut el més escollit per a tóts vosaltres... heu fet un magnific homenatge

    un petonet maca

    ResponElimina
  28. T´han quedat perfectes aquests tomàquets. I molt bona idea l´homenatge.
    Petons

    ResponElimina
  29. Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris! I gràcies a Decuina.net per aquesta magnífica iniciativa. He estat encantada d’anar veient i llegint totes les receptes que s’han dedicat en homenatge a Santi Santamaria.

    ResponElimina
  30. Una opció tremendament bona i gustosa. El Santi era gran i aquest homenatge és tot un èxit.
    Molts petons!

    ResponElimina
  31. Segur que està boníssima! M'encanta perquè no es veu que estan farcits.
    Un bon homenatge el que li heu fet!
    Petonets.

    ResponElimina
  32. Hola guapa tu

    del 1 al 10......un 20

    mil petonets Susanna

    ResponElimina
  33. Eri... quin homenatge per en Santi Santamaria... una passada de recepta!
    Una abraçada,
    Mglòria

    ResponElimina
  34. Quina recepta més xula!! Un 10!! una abraçada, Paula

    ResponElimina
  35. M'encanta aquesta recepta!! Un gran homenatge!

    ResponElimina
  36. Hem coincidit uns quants. La presentació fantàstica!

    ResponElimina