dijous, 5 d’octubre de 2017

Carbassons amb verdures i quinoa


Aquest mes el repte de Retos Gastroamig@s va de verdures. La meva recepta fàcil i ràpida,uns carbassons farcits de verdures i quinoa.


Ingredients:
4 carbassons
1/2 got de quinoa
1 mànec d'alls tendres
1/2 pebrot verd
1/2 pebrot vermell
1 pastanaga
6-8 tomaquets xerri
1 cullerada  d'avellanes torrades pelades
1 cullerada de pinyons
1 cullerada de panses sense pinyol
1 all
Sal i pebre
Oli d'oliva


Preparació
  • Rentar i bullir els carbassons durant uns 10' fins que siguin cuits i deixar refredar.
  • Bullir la quinoa segons les instruccions del fabricant i reservar.
  • Rentar i assecar els pebrots i els tomàquets xerri. Tallar els tomàquets per la meitat i els pebrots en brunoise. Pelar i els alls tendres la pastanaga i tallar igual. Pelar i picar l'all.
  • Saltar totes el verdures i l'all en una paella amb un raig d'oli. Afegir al final de la cocció les panses, pinyons i els tomàquets.
  • Tallar els carbassons per la meitat i treure la part central. Tallar a daus molt petits i afegir a les verdures. Deixar coure un parell de minuts més i afegir la sal i pebre.
  • Omplir els carbassons, escalfar uns minuts al forn i afegir en el moment de servir les avellanes torrades a trossos. 


10 comentaris:

  1. Els carbassons farcits són un clàssic que sempre triomfa, una recepta boníssima!!!
    Petonets maca

    ResponElimina
  2. Una combinacion muy acertada y sanisima.
    Petons

    ResponElimina
  3. Que bons que son aixi farcits i no veig gaires receptes i amb quinua queden genials. Supers!!! Petonets

    ResponElimina
  4. Ja tenim una recepte per fer, ara que a casa la quinoa va que vola.

    Un petonet vecina

    ResponElimina
  5. En tinc uns quants a la nevera, encara que la quinoa a casa costa crec q tal com va acompanyada els podré enganyar. Muas

    ResponElimina
  6. Facil, sencillo y riquisimo. desde que descubrí la quinoa la utilizo mucho
    Bsss

    ResponElimina
  7. Todo un acierto rellenarlos con quinoa, muy saludable y exquisitos. Besos!

    Ana

    ResponElimina
  8. Els carabassons els trobo d'alló mes bo i amb aquest farcit.... bonissims. M'agrada aquesta manera com els has fet.
    Una abraçada

    ResponElimina
  9. Ummm !!Una bona recepta i combinacio preparar aquets carbassons amb tota els ingredients i la quinoa bonissims m`agrada molt guapa petonets

    ResponElimina