divendres, 10 d’octubre del 2014

Delícies de Nocilla d'ametlles i galeta



A la caixa @Degustabox d'aquest mes, hi havia un pot de Nocilla d'ametlles em va fer obrir els ulls com a plats.  Ni un segon en obrir-la i posar-hi cullerada. ¡Boníssima!

Però amb un "Huesitos" casolà, doncs... per començar i no parar. Us deixo la recepta que es ben fàcil de fer i feu una bona quantitat que estan de vici

Ingredients per a 6 unitats:
10 galetes per gelat
180  g de xocolata blanca Nestlé Postres   
25 g  de manteca de cacau
Transfer per xocolata


Preparació:
Poseu unes cullerades soperes de Nocilla en un bol i estoveu-la una mica al microones uns segons a baixa potència.
Unteu 4 galetes de la nocilla i aneu apilant-les deixant la cinquena (la de sobre) sense untar. Repetiu l'operació amb les altres 5 galetes més i poseu-les al congelador.
Foneu la xocolata amb la manteca de cacau al microones i aneu remenant de tant en tant fins que quedi una cobertura fina i homogènia.
Traieu les galetes i feu de cada una d'ella tres talls.
Poseu-les al damunt d'una reixeta i aquesta sobre una plàtera. Poseu la xocolata en una gerra i aboqueu-la per sobre a les sis. Doneu uns cops a la reixeta per a que caigui l'excés de xocolata. Recolliu la xocolata i torneu-la a passar a la gerra, i torneu a banyar 2 vegades més les galetes. Si vèieu que en el procés la xocolata s'ha refredat, poseu-la uns segons de nou al microones.
Amb compte, utilitzat una espàtula passeu les galetes a una altre reixeta. Talleu el transfer una mica més gran de la mida de la galeta i poseu-lo al damunt.
Poseu les galetes a la nevera i deixeu que es refredin totalment. El transfer s'haurà enganxat a la xocolata en el moment que veieu que es desprèn de la xocolata. Retireu i llestos per servir.
Nota: Podeu fer la cobertura de xocolata blanca sense la manteca de cacau, però llavors la cobertura serà molt densa i es trencarà al mossegar. D'aquesta manera es manté una cobertura més fina.



Aprofita l'ocasió per obtenir un descompte amb la teva Caixa @Degustabox. Amb aquest codi: TGH7F el preu final serà de 9,99€ en comptes de 14,99€.

Visiteu a @Degustabox i deixeu que una sorpresa sigui un gaudir pel paladar. Aquí teniu els enllaços per a que doneu un cop d'ull: Web:  http://bit.ly/ZUMSLmFacebook: http://on.fb.me/105fOQV y Twitterhttp://bit.ly/15wZ3B3

6 comentaris:

  1. Bon dia! son una monada, a veure quan trobo temps i les faig. Bon cds.

    ResponElimina
  2. Aquesta la envio per fer un dia amb la nena, i els dibuixos d'adalt?? són una passada
    Muas

    ResponElimina
  3. Mare meva quina pasada, que maco Eri, m'encanta la teva proposta.
    Un petonet i gaudeix molt del finde guapi

    ResponElimina
  4. Queda taaaaaant maco Eri, m'encanta. Aquesta nocilla no l'he tastat, però aviat ho faré ;-)
    Petonets

    ResponElimina
  5. Eres la monda¡¡, de cualquier cosa montas una receta sublime,bravo¡¡
    Bon cap de setmana
    peto

    ResponElimina
  6. Que ricas y bien presentadas, con una merienda entre amigos quedas como una reina... Bsss y buenas noches.

    ResponElimina