divendres, 19 de setembre del 2014

Sandwich gelat de galeta, crema de mandarina i xocolata



Us agraden les galetes Fontaneda Digestive? Què tal, si les fem amb un sandwich gelat, amb crema de mandarines i xocolata?

A la caixa @Degustabox d'aquest mes, un dels productes són aquestes galetes i com encara el temps ens acompanya, podem gaudir un caprici gelat!

Ingredients per a 11:
22 galetes  Digestive Fontaneda    
100 g de xocolata blanca Nestlé Postres     
50 ml de licor de mandarina
50 ml de llet
250 g de formatge fresc per untar
2 c/s de pasta concentrada de mandarina (Home chef)
Colorant taronja alimentari (opcional)
60 g de sucre glas
Per a la cobertura:
200 ml d'aigua mineral
200 ml de nata per muntar
270 g de sucre
90 g de cacau pur en pols
6 fulles de gelatina
Encenalls de xocolata a la taronja

Preparació

Del farcit:
Foneu la xocolata blanca al bany maria o microones i deixeu refredar.
Bateu el formatge amb el sucre glas i la pasta de mandarina. Afegiu el colorant i bateu de nou. Incorporeu la xocolata blanca en forma de fil i aneu bateu a velocitat alta fins que quedin els ingredients ben incorporats i una massa consistent.
Poseu-la en una màniga pastissera.

Pel muntatge del sandwich:
Poseu 11 i aneu omplint amb la màniga pastissera. Tapeu amb una altre galeta, de tal manera que surti una mica de massa pels voltants. Amb una espàtula alliseu bé tot el voltant.
En un bol barregeu el licor de mandarina i la llet. Aneu posant-los dins del bol, tot ràpidament, mullant les dues galetes. Passeu el dit al voltant del sandwich per tornat a allisar i poseu-los a una safata amb paper vegetal i congeleu.
Espereu una hora aproximadament, i poseu els pals.
Deixeu congelar totalment.

De la cobertura de xocolata:
Poseu un cassó al foc amb l'aigua, el sucre i la nata. Quan arrenqui a bullir, afegiu el cacau, baixeu el foc i deixeu coure uns tres minuts sense parar de remenar. Coleu. Poseu les fulles de gelatina a hidratar amb aigua freda. Quan la cobertura arribi als 60º afegiu la gelatina ben escorreguda i remeneu. Deixeu que arriba a 30º.

Muntatge:

Traieu els sandwichs del congelador. Submergiu en la cobertura i claveu-los en un suro. Poseu-los a la nevera. Repetiu l'operació i poseu al voltant els encenalls de xocolata. Us sobrarà una mica de cobertura que podeu utilitzar per altres postres. Podeu deixar-la a la nevera, i per tornar a fer-la líquida només caldrà que la poseu uns segons al microones.



Aprofita l'ocasió per obtenir un descompte amb la teva Caixa @Degustabox. Amb aquest codi: QTBPQ el preu final serà de 9,99€ en comptes de 14,99€.

Visiteu a @Degustabox i deixeu que una sorpresa sigui un gaudir pel paladar. Aquí teniu els enllaços per a que doneu un cop d'ull: Web:http://bit.ly/ZUMSLmFacebook: http://on.fb.me/105fOQV y Twitterhttp://bit.ly/15wZ3B3

6 comentaris:

  1. han de ser un vici, aquests sanvitxos!

    ResponElimina
  2. Qué maravilla de sandwich, precioso y delicioso. Besos

    ResponElimina
  3. Si semblen mirallets tan brillants. Una bona manera de menjar el gelat de un sabor molt bo.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Oh!! que macos i bons!!! Bon cds artista!

    ResponElimina
  5. Que precioso de ver, pero mas delicioso de degustarlos huuuu.Gracias y muy buenas noches.

    ResponElimina