dilluns, 22 de setembre del 2014

Crema de pastanaga i gambes al curri


Comencem la setmana amb una deliciosa i sana Crema de pastanaga amb gambes al curri vermell.

Gràcies a Aneto  que em va fer arribar alguns dels seus productes i aquest brou de pastanaga de cultiu ecològic és molt bo i a més,  sempre va bé disposar un brou quan no hi ha temps de preparar-lo casolà. Molt recomanable!

Ingredients:
Mig litre de brou de pastanaga Aneto    
100 g de pastanaga
1 c/p de curri en pols
Sal, oli d'oliva
16 gambes
Una ceba tendre
1 c/p de pasta de curri vermell
  
Preparació
Peleu les pastanagues i talleu-les ben fines amb una mandolina.
Poseu un raig d'oli en un cassó i afegiu les pastanagues quan sigui calent, baixeu el foc i deixeu coure, sense que es torrin.
Afegiu el brou i el curri en pols  i deixeu coure, fins que la pastanaga sigui cuita i el brou s'hagi reduït a la meitat. Proveu i rectifiqueu de sal, si cal.
Peleu i ratlleu la ceba tendra.
Poseu en una paella un raig d'oli i afegiu a foc suau la ceba, desprès salteu les gambes, afegiu la pasta de curri vermell, un polsim de sal i deixeu coure. 
Triturar la crema de pastanaga i acompanyar amb les gambes.

8 comentaris:

  1. que bueno y que chula la foto Eri,
    peto

    ResponElimina
  2. M'agrada el toque del curry i com bé diuen per aqui la foto molt molt xula
    Muas

    ResponElimina
  3. Es molt bo aquest brou i de total confiança.
    El toc de curry es molt encertat amb aquesta crema.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Unas fotos chulísimas. A mi no me gusta mucho la zanahoria, pero así tan bien preparadita... creo que no le haría ascos. Bss

    ResponElimina
  5. LA combinación me encanta y que chula la foto guapi..
    Bss

    ResponElimina
  6. Ummm que bo, fàcil, vistos i elegant. Muaks

    ResponElimina
  7. Un plato 10, muchas gracias por tan buena receta.Bsssss

    ResponElimina