dimecres, 9 de juliol del 2014

Pastís de xocolata i fruits vermells


Aquest mes la caixa @Degustabox, com sempre ha estat una autèntica i bona sorpresa! He pogut tastar les infusions fredes de  Hornimans Fresh i són boníssimes i molt refrescants, a més de preparar-se en un no res. Molt recomenables!

Però també podem aporfitar-les per fer un pastís cremós de xocolata i fruits vermells. Si us animeu, aquí teniu la recepta!

Ingredients per a un motllo de 16-18 cm:
1 massa brisa
200 ml de nata per a muntar
150  g de xocolata negre Nestlé Postres   
7 sobres de fruits vermells Hornimans fresh 
1 fulla de gelatina
1 c/s de sucre glas
1 c/s de farina de panís
Uns fruits vermells

Preparació:
Pre escalfar el forn a 180º
Estendre la massa brisa sobre el motllo folrada la base amb paper de forn i punxar amb una forquilla. Cobrir amb paper de forn de nou i pressionar per que no es baixi el voltant durant la cocció. Omplir amb cigrons i retallar el que sobri.
Coure uns 15'. Retirar del forn i treure el paper de forn i els cigrons.
Tornar a coure uns 15' més aproximadament fins que quedi lleugerament torrada.
Posa a escalfar 150 ml de nata amb 4 sobre de fruits vermells. Quan arrenqui a bullir, parar el foc i deixar en infusió.
Posar a hidratar amb aigua freda la fulla de gelatina.
Passar la nata per un colador, pressionant els sobres de fruits vermells i tornar a posar de nou a escalfar. Sense que arrenqui a bullir, afegir la fulla de gelatina escorreguda amb les mans i remenar fins que es dissolgui. Afegir 125 g de xocolata picada i remenar fins aconseguir una crema. Deixar refredar una mica i posar-la a la massa brisa.
Guardar a la nevera un parell d'hores fins que agafi consistència i es refredi.
En un bol posar 50ml de nata amb 150 ml d'aigua i afegir 3 sobres de fruits vermells. Remenar i colar, pressionant els sobres. Posar a escalfar, afegir 1 c/s de sucre i remenar.  Quan sigui calenta, afegir la farina de panís i remenar constantment fins que espesseixi. Retirar, deixar refredar una mica i anar remenant de tant en tant.
Abocar sobre la crema de xocolata i deixar de nou a la nevera, unes 4 hores fins que la crema agafi consistència.
En el moment de servir, decorar amb uns fruits vermells i la resta de xocolata ratllada.



Aprofita l'ocasió per obtenir un descompte amb la teva Caixa @Degustabox. Amb aquest codi: W1QO1 el preu final serà de 9,99€ en comptes de 14,99€.

Visiteu a @Degustabox i deixeu que una sorpresa sigui un gaudir pel paladar. Aquí teniu els enllaços per a que doneu un cop d'ull: Web:  http://bit.ly/ZUMSLmFacebook: http://on.fb.me/105fOQV y Twitterhttp://bit.ly/15wZ3B3


2 comentaris: