Ràpid i fàcil, aquest snack es conserva molt
bé guardat en un recipient hermètic a la nevera i és perfecte per acompanyar un
cafè de mitja tarda, o per un caprici a qualsevol hora...
Ingredients:
Ingredients:
200 g de xocolata intens Nestlé Postres
110 g de
llet condensada La Lechera
1,5 c/s
de pasta de menta Sosa Home Chef
15 g
de mantega
Cacau
pur en pols per arrebossar
Preparació
Fondre
al bany maria, la xocolata i llet condensada, sense parar de remenar. Si
s'enganxa una mica, retirar el cassó del foc un minut, remenar i tornar a posar
de nou al bany maria.
Afegir ja fora del foc, la mantega i la pasta de menta i remenar. Folrar un motllo amb paper film i abocar la mescla. Deixar pla, prement amb una cullera i deixar a la nevera un parell d'hores fins que agafi consistència.
Tallar i
posar dins d'una bossa de plàstic amb el cacau. Passar-los per un colador per
retirar l'excés de cacau.Afegir ja fora del foc, la mantega i la pasta de menta i remenar. Folrar un motllo amb paper film i abocar la mescla. Deixar pla, prement amb una cullera i deixar a la nevera un parell d'hores fins que agafi consistència.
Carai, semblen molt fàcils de fer i segur que són boníssims! Però... d'on treu la pasta de menta, Eri?
ResponEliminaHola Marina,
EliminaLa compro de la marca Home Chef. La pots trobar en botigues de rebosteria i també en venda on-line. He posat l'enllaç per a que la vegis a l'entrada. Moltes gràcies!
me lo llevo¡¡
ResponEliminaPeto
Miquel deixa'm algú per a mi. ja t'has quedat sense Eri
ResponEliminaMuas
Un altre amb llet condensada!!! meva!
ResponEliminaPtons
Sóc de Portugal, d"on treu la pasta de menta a Badajoz?
ResponEliminaHola,
EliminaLa compro de la marca Home Chef. La pots trobar en botigues de rebosteria i també en venda on-line. He posat l'enllaç per a que la vegis a l'entrada. Moltes gràcies!
Veig que la recepta té èxit!!! ja no et pregunto on compres la pasta de menta...je, je,je...si no que em convidis...
ResponEliminaNena quina bona pinta i es una delicia , amb la pasta de menta . Petonets maca .
ResponEliminaDolors Ferre
Yo los hacía con coco, habrá que probar esta receta, no???? tupper para el viernes, ejem...ejem..
ResponEliminaBss
Great blog, continue the good work
ResponEliminahttp://www.prokr.net/2016/09/furniture-transfer-companies-54.html
http://www.prokr.net/2016/09/furniture-transfer-companies-53.html
http://www.prokr.net/2016/09/furniture-transfer-companies-52.html
http://www.prokr.net/2016/09/furniture-transfer-companies-51.html
شركة تنظيف بجازان
ResponEliminaشركة سمر جدة
ResponEliminaشركة سمر جدة
شركة سمر جدة
افضل شركة سيو
ResponEliminaشركة سيو