Ja és divendres i ens donarem
un caprici amb unes Berlines banyades amb xocolata. Delicioses!
Ingredients:
300 g de farina de força
150 g de farina
65 g de sucre
5 g de sal
10 g de llevat fresc
240 g de llet
1 ou M
20 g de mantega de porc
20 g de mantega
Oli suau d'oliva o de girasol
Per a la cobertura:
20 g de mantega de porc
125 g de xocolata negre Nestlé Postres
Ametlla granet (opcional)
Preparació amb panificadora: (20 unitats aproximadament)
Posar els ingredients en el
següent ordre: Ou, mantega de porc, mantega, llevat, llet, farines, sal i
sucre.
Fer el programa d'amassar i llevar.
Retirar la massa de la cubeta.
Posar una mica de farina sobre el marbre de treball i estirar-la amb un corró,
deixant una massa d'un centímetre de gruix aproximadament.
Tallar amb un cèrcol
d'emplatar i posar sobre un paper vegetal. Amb la massa sobrant repetir el
procés fins acabar amb tota la massa. Deixar-les llevar una hora
aproximadament, tapades amb un drap lleugerament humit.
Quan hagin
doblat el volum, fregir en abundant oli i deixar-las daurades pels dos costats.
Passar a un paper de cuina per a que absorbeixi l'oli.
Fondre la
xocolata amb la mantega al microones. Encara en calent banyar-les amb la
xocolata i posar-hi per sobre l'ametlla granet. Deixar refredar sobre una
reixeta.
Ummmmmmm quina delícia!!!!!!!!!!!!
ResponEliminaPetonets
Mare meva, rizamos el rizo.
ResponEliminaPetonets
Qué ricas se ven!! Entra por los ojos. Buen fin de semana. Besos.
ResponEliminaPero qué ricos!!
ResponEliminaRodonetes, tendres, lluentes, capritxoses i tremendament addictives... Si les provo, foto enlaire la operación bikini, però ja les cremaré amb la bici o pujant escales...;-) Petonets i bon cap de setmana!
ResponEliminaWoowowowowoowo tb quiero!!!
ResponEliminaBss
Tremendas y tremenda fotooooooooooo¡
ResponEliminaPeto
Genials, m'has fet venir ganes de menjar-ne!
ResponEliminaPetit four...que està de muerte!
ResponEliminaMare meva!!! com llueixen aquestes berlines! no els falta detall.. amb la xocolata, fabuloses. Petonets,
ResponElimina