dilluns, 19 de maig del 2014

Amanida de salmó i fruites



Ja tenim les primeres cireres i préssecs i una bona manera de menjar-les també és amb una refrescant amanida.

Ingredients:
1 bossa de barreja d'enciams
10 cireres
1 llom de salmó sense pells i espines
1 alvocat
1 préssec
3 c/s de ceba cruixent
1/2  llima
3 c/s de formatge feta
Uns brots de soja
Oli d'oliva i sal
Salsa Perrins

Elaboració:

Pelar l'alvocat i tallar a daus petits. Tallar el salmó a daus de la mateixa mida. Afegir el suc de la llima i deixar 20'.

Rentar i treure el pinyol de les cireres. Pelar i tallar el préssec a daus petits.

En un bol, posar-hi l'amanida i barrejar amb la resta d'ingredients. Afegir al gust, l'oli, sal i unes gotes de salsa perrins.

8 comentaris:

  1. Soc amiga de totes les amanides. Ara ja em menjo cada dia. petonets

    ResponElimina
  2. Aquestes amanides només les veus i ja te les menjaries!!! què bones són!

    ResponElimina
  3. Ya empiezan las ricas ensaladas que asi de variadas son una gozada¡
    peto

    ResponElimina
  4. Esta es de las mías, me ha gustado mucho, yo también empiezo con las ensaladas diarias, Besos.

    ResponElimina
  5. M'encanten les amanides amb fruita i els contrast dolç-salat!!
    petonets

    ResponElimina