Un pinxo amb una sorpresa de
sabors extraordinari. Gràcies a la Tere, que em va regalar un pot
de "Paté de morcilla de Cazorla" increïblement deliciós i molt
combinable amb altres ingredients.
Ingredients:
Llesques de pa
Figues
Melmelada de figues. Recepta aquí
Paté
Formatge parmesà
Preparació:
Torrar les llesques de pa. Untar
amb el paté.
Rentar i taller les figues a
làmines fines.
Posar 1/2 cullerada petita de
melmelada. Al damunt un tall de figa i
per acabar ratllar una mica de formatge parmesà per sobre.
y bocado delicioso sin lugar a dudas¡¡
ResponEliminapeto
És una tapa o entrant sorprenent. En prenc nota!
ResponEliminaMarta
menuda combinación de sabores, qué rico!! BSS.
ResponEliminaQuan he vist la foto al Facebook ja he pensat que era un pintxo molt bo, i es que aquestes combinacions de sabors m'agraden.
ResponEliminaPetons.
no havia vist mai paté de morcilla........segur que és un gust per el paladar
ResponEliminaque pinta!!! seguro que está buenísimo. Petons
ResponEliminaQué rica tapa, me encantan los toques dulces
ResponEliminaBesos
Ummmmmmmm que pinta mas rica tiene, espero que te gustara, besitos y me lo llevo a mi facebook.
ResponEliminaLeer morcilla y me acuerdo de la que comimos con cebolla y un rico vino en muyyyy buena compañia y muchas risas!! seguro que esta igual de rica
ResponEliminaBss
No quiero pensar cuánto sabor puede aportar este maravilloso pinxo
ResponEliminaAbrazos
De seguida li has tret profit a la melmelada de figues! un pinxo per babejar.
ResponEliminaCom et cuiden Eri!!! Quin gran regal que et va fer la Tere. Petonets
ResponElimina