divendres, 15 de novembre del 2013

Mini cakes de moniato i cardamom


Per esmorzar, berenar o per donar-nos un petit caprici a qualsevol hora del dia.

Ingredients:
300 grams de moniato cuit
200 gram de farina de rebosteria
2 ous M
100 grams de sucre morè
100 grams d'oli de girasol
100 grams de llet
10 beines de cardamom
Sucre

Preparació:
Embolicar els moniatos amb paper d'alumini i coure al forn pre escalfat a 200º uns 50 minuts fins que estiguin cuits. Pelar i reservar.
Posar la llet a escalfar amb les llavors del cardamom picades en un morter. Quan arrenqui a bullir, retirar i deixar a temperatura ambient. Afegir els moniatos i triturar.
Batre els ous amb el sucre. Afegir la  barreja de llet i moniato i l'oli i tornar a batre. Afegir la farina i batre fins deixar una massa fina i homogènia. Posar dins dels càpsules i posar-hi una mica de sucre pel damunt.
Coure uns 20-25' amb el forn pre escalfat a 200º. Comprovar que estiguin fets punxant amb una broqueta de fusta. Deixar refredar al damunt d'una reixeta.

15 comentaris:

  1. vecina que buena combinacion,guardame que vengo ya¡¡
    Bon cap de setmana
    Peto

    ResponElimina
  2. Ja som dos!!!!! Petonets i bon cds

    ResponElimina
  3. M'agraden les versions minis. Una bona combinació de sabors amb el punt cítric del cardamom.
    Petons.

    ResponElimina
  4. Molt temptadors aquest mini cakes. Senzills i bons
    Una presentació molt elegant
    salutacions

    ResponElimina
  5. Qué ricos, me encanta el cardamomo en las masas, quedan preciosos en esos moldes, yo los compré iguales en Bilbao
    Besos

    ResponElimina
  6. Els trobo relament originals, amb dos ingredients que m'encanten.
    Ara mateix en menjaria un parell per esmorzar :)

    ResponElimina
  7. Hacía mucho que no te visitaba y ahora que vengo me obsequias con esta delicia tan otoñal. Qué monada de cakes.
    Bss

    ResponElimina
  8. Em ve la flaire! un puntàs la pressa de xoco.

    ResponElimina
  9. Molt bons estos cakes, el moniato fa un pastissos bonissims.

    ResponElimina
  10. Trobe que és una recepta deliciosa. Me l'apunte a la meua llista de pendents!! (Al pas que vaig, tindré pendents fins a l'any 3000!!) Salutacions

    ResponElimina
  11. Quina bona pinta que fan! No he cuinat mai amb moniatos... Deu quedar un dolcet molt suau i gustós, oi?
    Marta

    ResponElimina
  12. Uau, quina pintassa! Fa goig veure tantes receptes diferents de moniatos! entre tots aconseguirem fer-lo entrar a la cuina no només per ser fet al forn! petons

    ResponElimina
  13. Pel que sigui Eri... com be dius mossegada celestial
    Muas

    ResponElimina
  14. Fantásticos bizcochitos, mira que me gusta el boniato. Besos

    ResponElimina